majica 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 aha... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Majica, če ne bi zaupali, bi ostali lepo tiho....ali pa po ovinkih spraševali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 ooooo...selene...pa menda ne misliš, da kaj nate leti...ne, ne...never...(Pismu...virus smo fasal v sistem...jao...tut smilejov ne morem gor počit...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 itak, da ne na splošno razmišljam ne.... mi je bilo pa fino, pa prav lepe karte si mi vrgla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 A sred noči ? 22-23 h ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 No že bolj kulturno A se na svinjsko prihodnost tut kaj spoznajo tele tvoje karte ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ja,danes bom po treh tednih na chatu! Če bo kdo kaj želel izvedeti iz kart,naj se oglasi! take gužve pa ne pomnim od prejšne sobote :D hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pismu, ja, jaz predrznica, po takih črnih kartah te grem pol še zvečer sprašvat . Zgleda, da ti zaupam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Moram res pohvalit Conteso in El ninota za njun trud in nesebicno razdajanje in sloganje.Res sta super, krasna ,...In seveda hvala za lepe napovedi. Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Moram res pohvalit Conteso in El ninota za njun trud in nesebicno razdajanje in sloganje.Res sta super, krasna ,...In seveda hvala za lepe napovedi. Lena....sta popolna carja!! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 No, pa pošlogaj, kdaj in katera vlada bo sprejela Delnico Države Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 conti, pridem, če bo brat odsoten , moj brat mislim Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.