Skoči na vsebino

Poškodbe

Recommended Posts

Pišem...jez še nkol... x8Dx x:)x x:Dx

O...prva objava...pozdravljen :palec: x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Bok, Tinč x:)x Hm.....mamo eno podobno temo že, se mi zdi.....ja...hm, ne vem, če je celo nisem sam odprl.....pod "nezgode" al neki tazga. Tak, da bom počakal........če ta ostane......se pa bom pol razpisal. x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Em, jz sm mela zvito desno nogo ( najprej longeta, pol gips ) pa počena oba palca na rokah (gips). Pa mi ni bil tak problem, razn, ko me je kej srbel za gipsom- sm mela posebi eno pletilko v ta namen. Beda mi je blo, ko sm na nogi mela prste uzun, pa sm na pol nosla zokn gor xrolleyesx , v deževnih dneh sm šla pa z vrečko na nogi v šolo (bog pomagaj!!)- in to v najbolj občutljivih letih. V vseh primerih je blo pa fino, ko sm dala gips dol in sm mela fuul lahko roko/nogo. xDDx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Kaj nič ne pišete

Ker že imamo eno tako temo pa te ne jebemo tako kot ti nas ne, ko te na to opozarjamo. :vragec: x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:o)x xDDx

Thanx, Coccinelle! x:Xx

Sem se tudi jaz spomnila, da imamo tako temo ze, pa je nisem nasla. :eek: x:Ix :o|o: x?x

x:Dx xDDx (sem iskala poškodbe, poskodbe itd., ne pa tudi nezgode)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehehe

eni mate pa res dolgočasno življenje... Bolj zanimivo je gledat kk se barva suši ...

Js se ukvarjam s takšnimi stvarmi, da je možnost poškodb večja...

odrgnine, poreznine, zvine in podbludbe bomo kr spustili, ker jih je preveč pa se posvetimo raje resnejšim poškodbam :)

najprej sem si pri 9 letih razbil glavo ker sem bil hiperaktiven otrok

kasneje sem si razbil še ene par arkad (nazadnje sploh nisem šel več šivat, zaflikal sem jih po svoje )

na večer pred maturanskim plesom sem si zlomu nos (smola, namesto na generalko sem šel špilat košarko, pol pa še na poti domov srečal ene par "neugodnih" ki so stvar še poslabšali.)

pri enmu pretepu sem dobu s flašo po glavi - šivanje

potem me je en porezal z nožem... - šivanje

potem sem mel pa nesrečo v hribih - zlomlena ključnica, zlomlena roka ( to je edino da sem imel gips), počena lobanja, pa nekaj dni nisem čutu nč od pasa dol

potem pa še omrzlina na nogi - prst

pa raztrgano uho

mislim da je to vse...

zdej mi nč ne manka mam sam ene par podpludb ko sem šel nazadje paint- ball

Ampak to ni veliko glede na to kolikokrat sem bil v takšnih situacijah.

Sem pa ugotovil sam pri sebi da sem postal fetišist :) Privlačijo me brazgotine, če vidim katero da ima na bradici ali pa na akradi kako malo sled šivov je to garancija da ta oseba prav gotovo ni atijeva punčka. To je ponavadi garancija da je taka oseba mal žleht... No, take so pa men ušeč.

Pes brez glave nima face !

• 7 years later...

(samo to temo sem našla, žal ni nič kaj dost o poškodbah oz. kako jih zdravit, pedenat...)

... ali ima kdo kakšne (dobre) izkušnje s kakim mazilom posebej za nego zlomov?

Namreč mama ima kremo Mumie in je z njo sicer ful zadovoljna, ampak ji je bo zmanjkalo, pa me zanima, če je še kaj takega (in morda prav tako učinkovitega, a cenejšega), morda od kakih domačih zeliščarjev, ko imamo nekaj dobrih in tud preizkušenih receptur (recimo smrekovo mazilo je super, ognjičevo itd.)...

No Cookie pogosto omenja gabez, pa glede na to, da ga nimam (in da je tudi zdaj ni tolk okoli, razumljivo, pa je ne morem pobarati), ali morda kdo ve, ali obstaja prav takšno mazilo mroda?

Ali pa z divjim kostanjem al kaj takega?

Da še morda kaj drugega sprobava, če je tudi dobro in učinkuje... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oboje.

v bistvu jo zdaj boli (vmes je že ni).

še vedno ne uplahne povsem oteklina, a namaka roko dvakrat dnevno v slanici (in se pol masira s to kremo)...

za 'hitrejše okrevanje'... hm, jutri bo 8 tednov od poškodbe.

gips so ji dali dol pred 2 tedni ali 3, pol so ji dal longeto, ki jo je dajala nazaj, zdaj pa tudi te več ne daje, vendar po kopeli in masaži je ne boli oz. jo manj boli (čeprav je sAmo to namakanje in pedenanje - *fizioterapija* - boleče).

Picasso

samo kopel (ker je ne morem pripravit do tega da bi ji še obloge dajala x:o)x :8):).

pa pač zraven še masira roko v tej slanici.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...