Marsa 27. maj 2012 Prijavi Deli 27. maj 2012 Koncentracija soli in temperatura vode, ter čas namakanja ima tukaj velik pomen..saj vem...mah, saj... voda ima pravo temperaturo in tud koncentracija soli je taprava. samo pač počasi gre... No sej bomo zrihtal (pa najdl kakšno mažo tako tapravo) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. maj 2012 Prijavi Deli 27. maj 2012 10 l vode, 36 stopinj, 200g soli ( najcenejša je boljša od dragih ), namakati 20 minut vsak dan pred spanjem. Ne izpirati, pač pa pustiti, da se soljena voda sama osuši, zjutraj pa se opere v čisti vodi( tuš ).Dobro je vsak dan uživati tudi žlico zjutraj in žlico zvečer tole zadevo: http://www.kmetija-pertoci.si/konopljino-olje/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2012 Prijavi Deli 27. maj 2012 ja saj nekaj takega počne (in 20 minut).(samo seveda ne v desetih litrih vode) tenx (sej to vem, mene je zanimala krema ki se jo kupi oz. mazilo - se pravi za zunanjo uporabo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. maj 2012 Prijavi Deli 27. maj 2012 ja saj nekaj takega počne (in 20 minut).(samo seveda ne v desetih litrih vode) tenx (sej to vem, mene je zanimala krema ki se jo kupi oz. mazilo - se pravi za zunanjo uporabo). Če imate doma banjo, je stvar toliko enostavnejša..Tudi olje se lahko uporablja za zunanjo uporabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2012 Prijavi Deli 27. maj 2012 v bistvu me je zanimala krema s takim in takim % kostanja, % smreke, % gabeza itd.tko sem si zamislila oz. to sem v bistvu vprašala. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 27. maj 2012 Prijavi Deli 27. maj 2012 tenx (sej to vem, mene je zanimala krema ki se jo kupi oz. mazilo - se pravi za zunanjo uporabo). Zadnjič sem bila na predavanju ene zeliščarke, ki je prodajala fajn domače kreme vseh vrst in niso bile drage ( mislim da okoli 6 eur ) Jaz sem dve kreme kupila iz divjega kostanja za noge in ognjičevo za obraz in sta super. Če te zanima ti lahko dam njen kontakt na ZS. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2012 Prijavi Deli 27. maj 2012 ja sej kej takega sem imela v mislih, sej bom šla jutri pogledat v kako zeliščno lekarno, ampak bi te pa vseeno prosila za kontakt. Hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.