Alya 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Ljubezen je kot struna violine zadrhti in izgine pusti pa le spomine. Zame je ljubezen nekaj čudnega,nekaj lepega in hkrati nekaj nerazumljivega. Kaj pa za vas????? Citiraj Vsi smo angeli z eno samo perutjo,zato lahko letimo samo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 tega pojma tud slučajno ne znam definirat....manj kot mislim na to, lepše mi je v življenju...utelešen paradox Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ko slišim besedo ljubezen zagledam nežne barvne odtenke,pesem ptic,obed ob svečah z vivaldijevo ali mozartovo glasbo,prebujanje v objemu,nasmejan ,brezskrben obraz,spremljanje sončnega zatona ,sprehajanje z roko v roki po plaži,pa kar palme vidim,vonjam morski zrak ali svežino gora.....ljubezen....prijetni vzdihi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 tega pojma tud slučajno ne znam definirat....manj kot mislim na to, lepše mi je v življenju...utelešen paradox veš jaz pa zadnje čase večkrat pomislim na to besedo,le na besedo,ker me napoji z nekako čudovito energijo,ne znam opisati,ampak svet se mi zdi lepši,ko pomislim na to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ...........prijetni vzdihi........ aha, to pa že sodi v temo zapeljevanje..............a je kej tacga u zraku spet dans.....mogoče feromoni..........izpust iz kakšne tovarne Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 to pa ne .to je pa čist nekaj drugega.ljubezen je nekaj svetega.ohoho,to pa niti približno ni zapeljevanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Za šolarčke: Šolska ljubezen v pesek se piše,veter popiha in ona se zbriše Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ja saj ne hodiš večno v šolo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Lepa vrtnica cveti, Jutro v megli se budi. Upam, da me ljubiš ti, Bodi zvest mi do konca dni. In ti, ki srce po tebi mi hrepeni, Mislim nate vse noči. Ti moja edina ljubezen si, Edini list v rdeči vrtnici.( ni moja pesmca) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Nothing much, a blink of an eye, here and now and never again. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 V ljubezni sem spoznal veliko nežnosti, smeha, radosti, občutkov neizmerne sreče, varnost v objemu, božanski dotik, notranjost, toplino, teleščkanje, bolečino, žalost, potrtost, razočaranje in na koncu sovraštvo.Ljubezen je kot svetlobni spekter barv. Od najsvetlejše do najtemnejše barve. Ljubezen je spekter naših čustev. Vseh čustev. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 a ne bi pisali v tisto temo ljubiti... smo dobri na trenutke, nekdo poda link ali napiše da obstaja tema, drugi vidi naslov, lepo zapiše svojo misel, nato naslednji in so dve temi o ljuezni, če ne celo več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 ja saj ne hodiš večno v šolo Sm nahitr prebrala:"Saj ne hodiš v večerno šolo" Ja, res ne hodmo večno v šolo. Sam so pa tele iz osnovne al pa srednješolskih dni fuuul bolele, pa itak niso ble nč resnga. Je pršu tip do ženkse, reku: mam kej šans, ona je rekla:ja in to je blo to, sta bla skupi (izi ko pasulj) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Od ljubezni do sovraštva je samo en korak! Zato jaz svojo drago nosim po rokah Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 hja opij there's a thin line between love and hate... ampak čist zares ljubezen je čustvo ki ga občutimo mnogokrat in nikoli enako... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Becouse love is a river,love is a flow,with lots of quick silver,it has to move slow, Yes love is a river,love is a show,sometimes you shiver,sometimes you know. That love is a river,there's nowhere to go,and love is a feeling, You'd rather not know,that love is a river,a river that will go. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 a ne bi pisali v tisto temo ljubiti... smo dobri na trenutke, nekdo poda link ali napiše da obstaja tema, drugi vidi naslov, lepo zapiše svojo misel, nato naslednji in so dve temi o ljuezni, če ne celo večSelene in contesa,ravno vedenje o razliki med ljubiti - ljubezen me privlači.Kaj ni nekam majhna razlika v slovenščini med ljubiti in ljubiti se? Duhovnost in osebna rast - Tema ljubezen je ta hip na zadnjem mestu, zanimivo! (http://www.lunin.net/forum/index.php?act=ST&f=8&t=3641)LpPP.S. Ljubezni ni nikdar preveč! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 torej je že kr nekaj tem odprtih na to temo ane zanimivo da jaz besedice ljubim te ne uporabljam, ker mi je narejena, ne pove tistega kar resnično čutim. ljubiti - ljubezen... ljubiti življenje - ljubezen do življenja .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 ravno vedenje o razliki med ljubiti - ljubezen me privlači.Dejmo poskusit:ljubim te - nekaj kar počnem jaz, moja dejavnost (isto kot jem, spim, berem)ljubezen tebi - energija vesolja, ki gre skozi mene tebi , in jo občutim.Bom še malo potreniral svoje misli na to temo... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Seznam vseh tem (25), ki imajo v naslovu besedo Ljubezen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Seznam vseh tem (25), ki imajo v naslovu besedo Ljubezen.daj no ljubezni pa ja nkol ni dovolj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 a vseeno je običajno tako, da ne gre za ljubezen do druge osebe...temveč, da hlastamo za občutki, ki jih imamo sami pri sebi zaradi te osebe, ljubimo svojo predstavo o tej osebi, ne pa nje same... a preden to razumemo in v sebi najdemo harmonijo, da jo nato lahko doživljamo še z drugimi...težka je pot Ljubezni Redka je LjubezenStanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Morda je ravno v tem problem?Raje 25x in vse skupaj nic, kot pa eno pravo, D. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Seznam vseh tem (25), ki imajo v naslovu besedo Ljubezen.daj no ljubezni pa ja nkol ni dovolj... Morda je ravno v tem problem?Raje 25x in vse skupaj nic, kot pa eno pravo, D. Ljubezni ni nikoli prevec, pac pa je 25 tem totalno in popolnoma vec kot dovolj. Potem bo vsakdo nov odprl temo Ljubezen?OK - katera pa bo tista, v katero se bo komentiralo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Seznam vseh tem (25), ki imajo v naslovu besedo Ljubezen.O, se mi je zdelo, da v Prehrana - recepti, nasveti, napotki ni nič o ljubezni. Tudi tam bi moralo kaj pisati, tudi tam.Ljubezen gre tudi skozi želodec! Ko kuham, v jedi vedno poskušam dodati tisto začimbo, ki sem jo že omenil - ljubezen! Zdi se mi, da potem jed bolj tekne! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.