modrec69 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Ljubezen je nenasitna: imaš srečo, pa hočeš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa. Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 točno tako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Ljubezen je to ,da vidiš dan v temni nočki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubezen je nenasitna: imaš srečo, pa hočeš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa. res je to sem že jaz zapisal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tony 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubezen je nenasitna: imaš srečo, pa hočeš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa. ...in ko imaš nebesa, hočeš neskončnost, in ko imaš neskončnost hočeš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 ....še nekaj več... ...itak.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 in kdaj si srečen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tony 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Dobro vprašanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tony 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 In kdaj čutiš tisto tiho notranjo srečo in mir, ko si tako pomirjen sam s seboj, da je vse lepo in prav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 ljubezen???ah,....ljubezen je vedno posledica "globoko chutechega" in nikoli "trezno mislechega" 666 zlomkou....bemu praznike in polnike....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 LJUBEZEN SE PRIBLIŽA TIHO Ljubezen se približa tiho zlagoma se spusti, vseokrog mene, name na stare navade...... Kaj mi je le bilo.... ko sem mislil, da zmorem sam po svoji poti......(robert creely) xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>in kdaj si srečen? ko spoznaš kaj je nesreča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Sladak je sneg poleti na žejnih ustnicah sladak je po dolgi zimi pogled na cvetočo pomlad pa je vendar najslajše ko plašč ogrinja dva, ki si pod njim potihem o LJUBEZNI pravita..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 "Pil sem te in ne izpil,ljubezen.Ko duhteče vino sladkih trt užil sem te,da nisem bil več trezen in nisem vedel ,da si smrt." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Z ljubeznijo se ni za igračkati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 ljubezen pogubna igra z vročo krvjo,nežna in slastno groba,ugriz v utripajoče meso,do rdečega droba. 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 a ja ču ostati sam na pustoj hridi....vrati se opet sa novim ljetom.... vrati se .... ja bit cu tu.... vrati se , moje te srce zove..................... valovi šume...kad sutra sunce na put svoj krene... sjeti se mene... sjeti se nas...naše ljubaviiiiiiiiiiiiiiiii eto jedna lipa LJUBAVNA pjesmica za zaključek lepega večerčka Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 KAJ JE LJUBEZEN??LJUBEZEN JE SLADICA ,KATERE SOK JE SLASTEN ,TESTO PA JE GRENKO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 :2src: KAJ SO DEJANJA IN MISLI LJUDI SKOZI STOLETJA PROTI ENEMU SAMEMU TRENUTKU LJUBEZNI ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 VEČ CUKRA moraš dat u testo, he he pa kvasa da se VZDIGNE.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> VEČ CUKRA moraš dat u testo, he he pa kvasa da se VZDIGNE.... Bom jaz dal cuker,ti pa kvas velja?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Prava ljubezen je nema, lažna je čvekava. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 V LJUBUSUMNNNOSTI JE VEČ SAMOLJUBLJA KOT LJUBEZNI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.