Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:inocent: tole sem probala, pa mi ni šlo...sem poskušala po De Mellojevih meditacijah....

:eek: nisem mogla vzljubiti zanemarjenega, izpitega, bolnega klošarja, posutega s krastami in z mrakom na očeh

a ti lahko? x?x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: tole sem probala, pa mi ni šlo...sem poskušala po De Mellojevih meditacijah....

:eek: nisem mogla vzljubiti zanemarjenega, izpitega, bolnega klošarja, posutega s krastami in z mrakom na očeh

a ti lahko? x?x

:palec: ja jaz lahko xsrcx ker gledam s srcem....in čutim s srcem... xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xegox(tudi to sem že delala)ena on lekcij življenja xDDx

<{POST_SNAPBACK}>xcivx  eni lažejo tako uspešno, da še samemu sebi verjamejo x:Dx  :vragec:

xwizardx xsrcbumx točno tako LIA , vsak je ogledalo SEBE in kar nosiš v sebi x;)x takšen je svet okoli tebe xscratchx in kakršen si sam xppx takšne druge vidiš..... xegox xpartyx

pa nič osebnega x:o)x a si se kdaj vprašala x?x zakaj si celo življenje bolana x?x

Pa sem ti že davno tega napisala v nekem postu da bi ti dala vse moje zdravje (ki kar prekipeva od energije ) če bi ti ga lahko... xegox xsrcbumx xrosex

pa lep pozrdav z malo več sončka v srcu.... xDDx xlove2x

xsrcbumx Predvsem se med seboj goreče ljubite(mo) xDDx , ker ljubezen :love: pokrije množico grehov..... x;)x

:love: :sorcerer: Kar kdo stori iz ljubezni :wub: , ostane zapisano v njegovem xsrcbumx .Kajti ljubezen je :onfire: življenja....in v vsakem človeku ustvarja življenje.. xDDx Zato velja:kakršna je ljubezen :love: takšno je življenje.. x:Ix

In kakršno je življenje xscratchx takšna je torej ljubezen... xegox kajti CELOTNA oseba je v duši in v telesu.... xyiyax xyesx xsrcbumx :love:

<{POST_SNAPBACK}>kaj a ne morete takele osebne stvari in napeljavanja podebatirati v OS. A ne bo tega nikoli konec :O:

Je res tumach.

:inocent: to so samo moja kanaliziranja od onostranstva, jst nisn nč kriva, če se počutiš ogroženo...če je vse res kar pišeš, te res ne more en tak blodnjavi nesrečnik kakor sem razhudit :vio: x^x x;)x

te bimčkam, grem peglat postelja xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:wOOt: Tekmovalnosti in primerjanja v ENKRATNOSTI ni ! x:Dx

:inlove: Enkratna SEM in taki so tudi VSI drugi..... xDDx

V duhu smo vsi ENO. xDDx Vendar je moj obraz neponovljiv x:Ix in enkraten izraz božjega obličja....Ni mišljeno , da bi bili enaki.Mnogo ljudi se ozira na to,kaj si o NJIH mislijo Drugi xscratchx ,a bi bilo bolje , ko bi sledili svojemu xsrcbumx

in dopustili drugim,naj si mislijo karkoli.... xyesx xyiyax

Nisem niti presežek niti primankljaj in se mi ni treba dokazovati xyesx xpresentx

Odločila sem se x:Ix da se bom negovala in ljubila xloveyx kot čudoviti božanski izraz življenja xegox

Biti JAZ ( to kar sem )je izjemno vznemirljiva pustolovščina... xhypnox xflirtx

Sledim svoji notranji zvezdi in neponovljivo žarim in svetim... xyiyax xegox

LJUBIM ŽIVLJENJE xsrcbumx IN življenje LJUBI mene xloveyx xflirtx :love:

<{POST_SNAPBACK}>za tekmovanje sta potrebna dva....

Pa ce tekmujeta, potem ne debatirata, kak se to potem rece - spet en nov izraz ki ga ne poznam - bluzit?

Vas bimcka ENKRATNA vrba  x:o)x

.

xrosex xvrtcx VSE cvetlice so tako kot ljudje xhypnox xloveyx lepe na sebi

lasten način.... xDDx SEM sijoče bitje ljubezni... xloveyx xflirtx xflirtx

vrba... x:Xx bimčanje nazaj.. xpartyx :P :wub:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...