Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

nč bat ne aplim na vžige...hehehehe

lahko se palim,čist na posebne hlape :inocent: ...sam ne od jesiha.. x:Ix

nik ku nik,taka sem,kaj čem lagat...ja tako se mam rada hahahahaha x:o)x xsrcx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tako je to...

Ljubezen je ena velika bolezen xsrcx ...zdravila ni,stalno se zboleva,pa okreva pa nikol nas ne izuči.... :palec: :2src:

:inocent: a nisi nekje omenila, da živiš sama....potem ti čisto verjamem, da to živiš xsrcx

tod okoli pač nobenega takega para ne vidim, zato ti pač prikimavam, da je to lepa hipoteza v teoriji.... x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ljubezen ...., je le skupek biokemične reakcije v naših telesih ... se pravi , če gledamo z strokovne plati , prav nič romantično kaj ..... vse se začne in konča pri kemiji hahahahah :onfire: :inlove: xsrcx :fool: :flower: xmusicx xsrcbumx xrainbowx xrosex xloveyx :detelca: xvrtcx xflowx :P :P :P :love:
Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

HAHAHAHAHA

No pa naj se kak pravnik zdaj najde , ki lahko temu oporeka hahahah

Vsi ki imate težave z ločitvijo ......TUKAJ JE PAMETEN ARGUMENT ...... :devil: :devil: :devil: xsmx xloveyx

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

Ljubezen ma še zmeraj sem prepričana,da prave ljubezni ni.Če pa je pa itak neopazno odbrzi mimo tebe,ko obračaš liste nazaj pa vidiš da te je le mogoče nahitro objela in nato odbrzela naprej...Ma

prave ljubezni že dolgo ni več....

Ljubezen kot je materinska,prijateljska...ja ta pa obstaja...ljubezni prave med partnerji pa ne obstajajo..kot ste napisali že prej so le plod iluzije,domišljije,želje :sori: xnckrivx :U: :U: :U:

<{POST_SNAPBACK}>Ljubezen ...., je le skupek biokemične reakcije v naših telesih ... se pravi , če gledamo z strokovne plati , prav nič romantično kaj ..... vse se začne in konča pri kemiji hahahahah :onfire:  :inlove:  xsrcx  :fool:  :flower:  xmusicx  xsrcbumx  xrainbowx  xrosex  xloveyx  :detelca:  xvrtcx  xflowx  :P  :P  :P  :love:

Zato pa lahko kupiš v trgovini feromone, da povzročiš takšne biokemične reakcije v nasprotnem spolu :vragec:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Ljubezen ma še zmeraj sem prepričana,da prave ljubezni ni.Če pa je pa itak neopazno odbrzi mimo tebe,ko obračaš liste nazaj pa vidiš da te je le mogoče nahitro objela in nato odbrzela naprej...Ma

prave ljubezni že dolgo ni več....

Ljubezen kot je materinska,prijateljska...ja ta pa obstaja...ljubezni prave med partnerji pa ne obstajajo..kot ste napisali že prej so le plod iluzije,domišljije,želje  :sori:  xnckrivx  :U:  :U:  :U:

Hm, jst pa mislim, da prava ljubezen obstaja in je vedno obstajala; se pa moramo zavedati, da ima ogromno faz in različnih obdobij in jo je konstantno potrebno negovati. Nikakor ni sama po sebi umevna x!x x?x x!x - tako kot vsaka druga stvar. Zaljubljenost je v bistvu še najkrajše obdobje ljubezni.

Ja, jst še vedno verjamem vanjo! xDDx x;)x xloveyx :love:

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Bila je zdaj to vem...šla je tud to vem...zakaj? Ni bil pravi čas,da bi se razvila v vsej svoji mogočnosti...težko da zoet zacveti,na težkih preizkušjah je bila večkrat in ni uspela.....

Potem pa trda realna tla; ljubezen,ki naj bi bila pa ni bila....bila je vse prej kot ljubezen,čeprav je pod tem podpisom živela dolgo...obradila dva sadova,prehodla trnjevo pot..da je zdaj ušla iz pekla....in si proba ustvarjati raj.....toliko....

zato v ljubezen takšno in drugačn ne verjamem več....Tiste prave,ki edino šteje..NI

<{POST_SNAPBACK}>Bila je zdaj to vem...šla je tud to vem...zakaj? Ni bil pravi čas,da bi se razvila v vsej svoji mogočnosti...težko da zoet zacveti,na težkih preizkušjah je bila večkrat in ni uspela.....

Potem pa trda realna tla; ljubezen,ki naj bi bila pa ni bila....bila je vse prej kot ljubezen,čeprav je pod tem podpisom živela dolgo...obradila dva sadova,prehodla trnjevo pot..da je zdaj ušla iz pekla....in si  proba ustvarjati raj.....toliko....

zato v ljubezen takšno in drugačn ne verjamem več....Tiste prave,ki edino šteje..NI

Tudi moja 'eh in oh ljubezen' je obradila dva sadova in bila uradno potrjena za 'vedno' v dobrem in slabem. Ampak, če bi bila prava, bi obstala....pa ni. Zakaj pa se je sploh zgodila, je pa drugo vprašanje. Usoda včesih misli, da nas mora na malo trši način nečesa naučiti. Ampak dobro je to, da te težke naloge dodeli samo tistim, ki so jih sposobni rešiti! x!x xsrcx x:)x

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Sem pisala o prvi ljubezni..,ki ni zaživela kot bi lahko....ni bil pravi čas niti ne možnosti,da se razvije....

sem pisala o drugi,ki je živela a je umrla...ni mi žal,sem hvaležna da je na koncu prišel le konec,ker je bila vse prej kot ljubezen...ja na žalost je bila ta potrjena s podpisom ....

rezultat...LJUBEZNI NI!!!

Če je jo le redki znajo izkoristit....če je ni tista prava..ka zdej?

Narobe narejena jaz...al preveč preko srčka gledam na ta realen krut svet?

mogoče nam pa partner da tisto, kar se moramo naučiti, mogoče je to bolečina preko ljubezni... če verjamem v ljubezen - ja verjamem če ne v drugega v svojo malo in vase. Sej niti ni nič narobe, če ljubiš in pustiš človeku da gre, to je prava ljubezen... mah ja, sem pod vlivom mrka, že eno uro gledam tla, ki jih pomaram pomit,pa ne občutim ravno navdušenja ;)

:8): vidim da se je zanimivo razvila debata, pejte tamle v temo Prebrali smo prebrat, tamle sem včeraj en članek prepisala, kjer ravno o tem govori....pomanjkanje razno raznih snovi v hrani...

mogoče pa smo samo žrtve nevednosti x^x in pomanjkanja nujno potrebnih snovi v hrani in zato ne občutimo ta prave ljubezni x:Dx x?x :8):

Nam mogoče samo VMAT Proteina manjka pa mrbit še kakih malenkosti x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Vrbica moja..z vsem spoštovanjem

Očitno jaz sama ljubezen razumem drugače kot ti...ozirma jo želim doživljati..

Priznam tvoj način je bolj razumljiv,popredalčkan,mogoče zato tudi verjameš vanjo.In ji ne dovoliš,da bi te tako prizadela,kot je mene..Ja ljubezen..

Ljubeze,ki je tesno povezana z moškim, ja navsezadnje tud z sexom.....

Ljubezen.....ko s tem ko daješ,še več dobivaš..ja tako na bi bilo....pa na žalost ni tako...hja kaj češ....

Bi ti bila hvaležna draga vrba,da se nalezem tvojega mišljenja,nekaj kar bi me prepričalo da bi verjela....

ti bom hvaležna...)))

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>Sem pisala o prvi ljubezni..,ki ni zaživela kot bi lahko....ni bil pravi čas niti ne možnosti,da se razvije....

sem pisala o drugi,ki je živela a je umrla...ni mi žal,sem hvaležna da je na koncu prišel le konec,ker je bila vse prej kot ljubezen...ja na žalost je bila ta potrjena s podpisom ....

rezultat...LJUBEZNI NI!!!

Če je jo le redki znajo izkoristit....če je ni tista prava..ka zdej?

Narobe narejena jaz...al preveč preko srčka gledam na ta realen  krut svet?

Sem zdajle bral in bral in bral vse tole in sem prišel do zaključka, da ti češplica si pa res taprava. Mislim, čeprav nerad, da si zelo brihtno dekle in da ti moram dat v vsem prav. Sam težko boš prepričala vse ostale, katere živijo nekje v oblakih in mislijo da ljubezen je. Ne ni je. xrolleyesx

Še to češplica, glede na to kako razmišljaš, a nisi ti slučajno moški in se skrivaš za tem nickom??????? Sam vprašam.

<{POST_SNAPBACK}>sej vem, da si v bistvu prav simpatičen fant x;)x tko da, mogoče pa kdaj spijemo kakšen cviček skupaj x:Dx

Hvalaaaaaaaaaaaaaa. Sam ne vem zakaj si pršla do tega zaključka. Te je mogoče strah, da je na drugi stran pa res taprav psihič, ki govori resnico aaaaaaaa. No pa na zdravje. :vragec: x:Dx :vragec: :vragec:

Kaj mogoče ti veš zakaj župniki niso poročeni. VERA JIM PREPOVEDUJE IMETI HUDIČA U HIŠI :vragec: :vragec: :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...