principesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Kadar se je ženska zmožna odpreti tistemu delu sebe, ki je potreben ljubezni, zlahka pritegne moškega. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 muc, muc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Kadar moškemu ob kaki ženski postane zares prijetno, se mu prej ali slej vname srce zanjo. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opiate 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ljubezen je lepa bolečina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ze spet Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 never ending story...(nikoli dokončana zgodba) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubezen je lepa bolečina. izgleda da enim paše trpeti da jim je tako lepo ob bolečini Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 zakaj pa ne, vsak ma svoje veselje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 svašta majka rodi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 i zemlja nosi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>to so verjetno SM pripadniki,sicer pa ljubezen zdravi in ti poda peruti..... nic ne vem zato, da bi ljubezen bolela hmmmmmm LJUBEZEN JE ENERGIJA in res nevem koga to boli mene OSREČUJE in ZDRAVI... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> svašta majka rodi NA ŽALOST.... :xx!: če že tko negativno misliš.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Odšla sva do brega in se zazrla čez gladino največje reke - življenja. Tja čez sva si šepetala in si gradila most iz ljubezni zaupanja in spoštovanja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Vrba, lepo si napisala, ampak vedi, da si takšni prej ko slej sami spotaknejo, ki mečejo te kamne pred druge, sem pa danes na večernem sprehodu videl v živo še par lepših metuljčkov v naravi , lep večer na Bavarsko, pa lepo sredo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>če še brcaš se mislila,a tebe nemaaaaaaa...pa ti dojde,kad nikog nema..)) hehehJUhej cvičkar enga lupčka*** tja na dolenjskoA zdaj b se ti pa kr kušvala madona. Pa naj ti bo, čeprav ti zamerim, da se kr tako odseliš in prekineš stike z dolenjčki. Te b blo treba čez kolena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 LJUBEZEN je nekaj tako lepega xrosex da se mi zdi prav škoda, da nekateri ne dojamejo :xx!: in popackajo tole lepo temo....z praznimi čvekarijami.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>principesa, tvoj macek v niku je tako crno beli kot yin-yang znak tudi moj maček je moja ljubezen Vrba ljuba in lepo je deliti ljubezen do vsega tudi s takimi ljudmi kot si TI Hvala Njemu da so še ljudje kot si TI in še peščica njih na tem forumu... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahaha.....kakšna oholost......med tisočimi lunatki je samo peščica njih ok .......Višek oholosti in samo-v-vase zaljubljenosti. :xx!: :xx!: Kaj sploh delaš tu, če je temu tako? RES JE samo peščica nas je..... pa če verjemeš ali ne.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 medtem draga moja Principesa, ko se ukvarjaš z ljubeznijo razmisli, zakaj ne sprejmeš dejstva, da nekomu pomeni ljubezen tudi bolečino... in zakaj nekdo vidi v ljubezni zaljubljenost in zakaj nekateri živimo/jo/te ljubezen... mogoče, prav mogoče pa čutim ljubezen do vsakega bitja, do klošarja, ki je neznansko vsako jutro vesel čokoladice, do polža, ki ga prenesemo čez pot, do lepe misli, ki jo podelim z neznanci, ampak Principesa, jaz to živim, ne v besedah, ampak v dejanjih ... meni in še mnogim na forumu je vsako mnenje dobrodošlo, vsaka misel zanimiva in vsaka izkušnja učenje... in hvala Njemu, da je tako veliko različnih ljudi tako na forumu kot na svetu...Ljubezen je tisto, kar živimo, je zahvala, je vsaka dobra misel namenjena drugim bitjem, vsaka dobra misel...lep dan, Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 O BOG odpusti jim, saj ne vedo kaj pišejo... selene če bi brala od začetka , bi vedela da kar pišem TUDI DELUJEM.... pa kaj bi.... saj ni vredno moje energije.... PRAVI LJUDJE DOJAMEJO in so dojeli..... lepo se imejte ljubite se kajti samo ljubezn DO SAMEGA sebe in potem naprej vas bo odrešila.... ne bom zapravljala več moje energije in časa pri 1000 in več postih.... :xx!: so eni v kameni dobi.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>medtem draga moja Principesa, ko se ukvarjaš z ljubeznijo razmisli, zakaj ne sprejmeš dejstva, da nekomu pomeni ljubezen tudi bolečino... in zakaj nekdo vidi v ljubezni zaljubljenost in zakaj nekateri živimo/jo/te ljubezen... mogoče, prav mogoče pa čutim ljubezen do vsakega bitja, do klošarja, ki je neznansko vsako jutro vesel čokoladice, do polža, ki ga prenesemo čez pot, do lepe misli, ki jo podelim z neznanci, ampak Principesa, jaz to živim, ne v besedah, ampak v dejanjih ... meni in še mnogim na forumu je vsako mnenje dobrodošlo, vsaka misel zanimiva in vsaka izkušnja učenje... in hvala Njemu, da je tako veliko različnih ljudi tako na forumu kot na svetu...Ljubezen je tisto, kar živimo, je zahvala, je vsaka dobra misel namenjena drugim bitjem, vsaka dobra misel...lep dan, Ksenija to si pa tko lepo napisala Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A zdaj b se ti pa kr kušvala madona. Pa naj ti bo, čeprav ti zamerim, da se kr tako odseliš in prekineš stike z dolenjčki. Te b blo treba čez kolena. ma ti moj hlapek..ma nisem jaz kar odfrlela.....tam dol praktično sem živela le med vikendi....zaskoz so pa tja živet pršl le en del moje žje familije..in ja so še tam doli.... i kwa je narobe s kušvanjem....žnabeljce pa to....njammm.sploh če dišijo po čebuli..hehhe in česnu ...))) cmoooooooooook še en ke na tvoje žnable...))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 hja... i don't know... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> hja... i don't know... Jaz tudi ne.Zanimivo, kako nakateri drugim ocitate nestrpnost, trmo in neznanje, sami pa niste pripravljeni sprejet dejstva, da nakateri v dolocene stvari enostavno ne verjamemo in zato ne zivimo nic slabse kot vi ( ali pa verjamemo na drugacen nacin).Mogoce bi to bolj v temo "vera" spadalo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A vikas ElNinota, ali kdo so mi in kdo ste vi?Kaj pa naj bi ocital s svojo pripombo?ce gledam nazaj, tudi ne najdem ocitkov, vidim le nesporazum v definiciji pojma, ko pise Selene , da lahko ljubzen pomeni bolecino. Ne, medsebojni odnosi so to, ki prinesejo bolecino. Ljubezen v takih primerih lahko pomaga drugemu oprostiti. Kdo pa kako zivi s kaksno filozofijo, to se dostikrat ne pokaze takoj... zakaj bi bila 3 minutke srecna, pa celo zivljenje nesrecna... ali pa: nekatere miselne strukture izkristalizirajo sele cez par let situacijo, v kateri se potem cutimo slabo ali dobro, srecno ali nesrecno. Je pa res tako, da ce jaz nekajkrat ponovim, da tudi pomislim, zakaj nekateri ne razumejo, ali nocejo razumet, ali se hocejo tule samo pogajati, tekmovat ali kaj... Verjetno pride kje drugje tudi do taksnih reakcij, zakaj se ne da o necem pogovarjat, da bo razumljivo, ne pa potem v napad. Oci sukat zna vsak.No, saj bomo zvedeli, kaj si hotela povedat ElNinu . Ljuba Vrba....še 1x hvala Njemu za takšne ljudi kot si ti... meni je pa škoda mojega Dragocenega časa, saj sama veš, čas je zlato, da bi se morala tolikokrat ponavljati, ker ENIM, pač ni Dano to kar je Drugim, in vsak gleda le iz svojih iskušenj(imajo grenke in sladke) mene osebno so Grenke VELIKO naučile in sem Človek LJUBEZNI IN pri tem načrtu Stvarstva bom vstrajala in učila še naprej , seveda le ljudi ki znajo gledati s SRCEM... TU JE veličina DUHA in ne na pisanih besedah... nekateri žal samo pritrjujejo, zdaj tem zdaj onim nimajo svojega stališča.... no saj se uče.... če se hočejo kaj naučiti, jaz pač nisem OVCA nikoli BILA in nikoli ne bom.... In kdor izstopa iz sivega povprečja je vedno BIL in BO NA UDARU.... SAMO modrost se je dvigniti nad tem, saj ti nič ne morejo ČE jim tega sam ne dovoliš.... Ljuba Vrba te bimčkam za en lep četrtkov danček,,,, xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.