Aiša 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ja sej...a ljubezen sploh obstaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Prelepo svarilo iz zgodnjega krščanskega rokopisa: Ne preživi, kar ni bilo spočeto z ljubeznijo , kajti tisto, kar nikoli ne premine, ampak izžareva svojo večno luč, je ljubezen. Pomirja spore, blaži sovraštva plamen, mir povrne svetu in združi razdvojene. Popravlja krivice, je vsakomur v pomoč in nikomur ne zadane rane. Bati se mu ni gorja prihodnjih, kdor jo na pomoč pokliče, živel bo varno in v miru večnem. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Prava ljubezen je srečanje dveh oseb, v kateri se “jaz” isti s “ti”. To potemtakem sploh ni nobeno predmetno doživljanje, marveč docela osebno. Gre za doživljajsko identifikacijo: jaz hočem isto kar ti. Jaz imam tebe tako rad kakor sebe. Jaz želim tebi vse “dobro” kakor sebi. Mene tvoja žalost boli enako kot tebe in obratno tebe boli moja žalost kakor mene. Veselim se tvojih dobrin kakor ti in obratno se ti veseliš mojih kakor jaz. Ker se istim s teboj, je tvoje življenje moje življenje. To poznam samo enosmerno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ne, draga principeska v ljubezni nema jaz in ti JAZ + TI = "MI" x:o)xVRBICA moja mila daj "ORENK" preber piše "isti" torej to pomeni MIDVA Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 a sta vidve sigurni, da sta dve= ena in ena, ali je ena, ki je razdvojena?Aja, mi smo ENO -Vas bimckam Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Prelepo svarilo iz zgodnjega krščanskega rokopisa: Ne preživi, kar ni bilo spočeto z ljubeznijo , kajti tisto, kar nikoli ne premine, ampak izžareva svojo večno luč, je ljubezen. Pomirja spore, blaži sovraštva plamen, mir povrne svetu in združi razdvojene. Popravlja krivice, je vsakomur v pomoč in nikomur ne zadane rane. Bati se mu ni gorja prihodnjih, kdor jo na pomoč pokliče, živel bo varno in v miru večnem. Se cist strinjam, pa ne zato, ker bi bilo krscansko ampak, ker je zivljensko! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 O, Natrix!!!! WB!!!! (*rajs ti tule izrecem dobrodoslico kot v kaki pedofiliji ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ble dobre ja,jih mamo še celo goro..heheh je tamala z vsako,dobila večje veselje... kaj pa ti počneš? služba? madona a maš kako recnijo za v grlo,me tolk nekej praska,pa po podresju zbija strela...za ponort ti rečem... Jst sem pa zjutraj žvino poglajštal, pol se pa nmav za tale čerunalnik spravm, da nmav poklepetam. Zvečer grem pa spet nmav glajštat. Drgače pa prid na dolenjsk, pa bom nmav čaja skuhal, pa bova šnopska notr dala, pa ta velko žlico medu. Boš vidla kuku paše. Pa pazt je treba, da ni preveč čaja in pa premal šnopsa. Pol se vse pšokvar. Je treba vajo ponovit. To te tuk urng zagreje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubezen je nekaj, kar se cuti s srcem...Vi pa ne sam, da ste cist skrenili s teme, se razseckat jo (ljubezen) hocte z umom.In nezavedno kazete na vse sopojave, ki se cesto pojavljajo v *ljubezni*, niso pa ljubezen - to je navdlada Ega, boj za premoc, tekmovalnost, sodba in nerazumevanje oz. bolje - nevoljnost razumevanja, nepripravljenost. sam ne mi pol lapat o ljubezni. * "srce ima svoje razloge, ki jih razum ne razume. To odkrivamo v tisoc receh." Po dolgem casu, koncno nekaj pametnega To je pravzaprav osnova. Ze zame je bil en post, ki ga nekdo pac ni razumel ( ce nekoga vikam), ampak s cinizmom se mi pa ne da ukvarjat. Pozdravcek! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Dum spiro, spero... in sveda dokler diham ljubim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 V glavo mi je šinil tale stavek: "LJUBEZEN JE LEPA, ČE JO ŽIVIŠ....................." Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 seveda, fajn si se to spomnila, ker ce jo samo hoces, sanjas, po njej hrepenis, ni lepa, lepa je samo, ce si ti sam ljubezen. torej ce to zivis. Kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Mhm ... to je čist res, ljubezen je način življenja, hjaja čist tko hm mal pomeditirat še na temo ljubezni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sem pa zjutraj žvino poglajštal, pol se pa nmav za tale čerunalnik spravm, da nmav poklepetam. Zvečer grem pa spet nmav glajštat. Drgače pa prid na dolenjsk, pa bom nmav čaja skuhal, pa bova šnopska notr dala, pa ta velko žlico medu. Boš vidla kuku paše. Pa pazt je treba, da ni preveč čaja in pa premal šnopsa. Pol se vse pšokvar. Je treba vajo ponovit. To te tuk urng zagreje. Tis mi pa res en taprav pob k veš kak se stvarem streže ....ma sem jo torat kar zvozila sama,sem mela doma antibiotik,sem za sama do konca zvarila in fino gluglu :xx!: ...in dans sem spet čist fršina....zaudrugo pa gvišn pridem k teb,da še tvojo rcnijo probava..sam pol me boš mogu na rokah okol nosit,k jest ne pijem ama ništa, neč,njente !...po vseh teh dozah k jih opisuješ ojej...bom pa zlo fletna Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tis mi pa res en taprav pob k veš kak se stvarem streže ....ma sem jo torat kar zvozila sama,sem mela doma antibiotik,sem za sama do konca zvarila in fino gluglu :xx!: ...in dans sem spet čist fršina....zaudrugo pa gvišn pridem k teb,da še tvojo rcnijo probava..sam pol me boš mogu na rokah okol nosit,k jest ne pijem ama ništa, neč,njente !...po vseh teh dozah k jih opisuješ ojej...bom pa zlo fletna Jst te sploh ne mislim silt v neki alkohol in ne vem kaj. Jst b samo za zdravje poskrbu, da nab revčka bla bolna. Antibiotikov se pa izogibaj, niso nč dobri. Na rokah te bom pa že zanesu, ni blema. ti sam reč, kakšne želje maš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 ma nisem tak mislila.sej vem da si ti mene dober pogruntal..hehehe nekam bi me zanesu ja,sam če nism pretežka zate...hihi a maš mišice? sem orenk težka baba frdamana od sile..hehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Naj ti noc prinese tisoc lepih misli in naj ti sanje na ustnice prinesejo poljub. Naj ti jutro prinese nov zacetek in tisti obcutek,ko ves, da te ima nekdo rad! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ljubezen je votla, okrog je pa nič ni. Aja ne, tisto je strah Sej ne vem več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma nisem tak mislila.sej vem da si ti mene dober pogruntal..hehehe nekam bi me zanesu ja,sam če nism pretežka zate...hihi a maš mišice? sem orenk težka baba frdamana od sile..hehehehe Kaj ti misliš da imaš opravka s kakšnim nedonošenčkom. Seveda mam mišice, kako b pa drugač bil kmet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubezen je votla, okrog je pa nič ni. Aja ne, tisto je strah Sej ne vem več Kaj pa: Ljubezen je nekaj tacga, kar leta po zraku in vsake tolk enga pich. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nedonošenčkom Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa: Ljubezen je nekaj tacga, kar leta po zraku in vsake tolk enga pich. Mene še insekti ne pikajo, kaj šele, da bi me ljubezen Še dobro, da imam danes smisel za črni humor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 kaj pa ves... ne insekti in ne ljubezen te nic ne vprasajo, sam pichjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Te bom obvestila, če me karkoli piči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa ves... ne insekti in ne ljubezen te nic ne vprasajo, sam pichjo. Odvisno kolk mamo debelo kožo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.