Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xloveyx Prelepo svarilo iz zgodnjega krščanskega rokopisa:

Ne preživi, kar ni bilo spočeto z ljubeznijo xsrcx , kajti tisto, kar nikoli ne premine, ampak izžareva svojo večno luč, je ljubezen.

Pomirja spore, blaži sovraštva plamen, mir povrne svetu in združi razdvojene.

Popravlja krivice, je vsakomur v pomoč in nikomur ne zadane rane.

Bati se mu ni gorja prihodnjih, kdor jo na pomoč pokliče, živel bo varno in v miru večnem. xsrcx

xloveyx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx Prava ljubezen je srečanje dveh oseb, v kateri se “jaz” isti s “ti”. To potemtakem sploh ni nobeno predmetno doživljanje, marveč docela osebno. Gre za doživljajsko identifikacijo: jaz hočem isto kar ti. Jaz imam tebe tako rad kakor sebe. Jaz želim tebi vse “dobro” kakor sebi. Mene tvoja žalost boli enako kot tebe in obratno tebe boli moja žalost kakor mene. Veselim se tvojih dobrin kakor ti in obratno se ti veseliš mojih kakor jaz. Ker se istim s teboj, je tvoje življenje moje življenje.  xDDx

To poznam samo enosmerno :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>xloveyx  Prelepo svarilo iz zgodnjega krščanskega rokopisa:

Ne preživi, kar ni bilo spočeto z ljubeznijo xsrcx , kajti tisto, kar nikoli ne premine, ampak izžareva svojo večno luč, je ljubezen.

Pomirja spore, blaži sovraštva plamen, mir povrne svetu in združi razdvojene.

Popravlja krivice, je vsakomur v pomoč in nikomur ne zadane rane.

Bati se mu ni gorja prihodnjih, kdor jo na pomoč pokliče, živel bo varno in v miru večnem.  xsrcx

xloveyx

Se cist strinjam, pa ne zato, ker bi bilo krscansko ampak, ker je zivljensko! x:)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

O, Natrix!!!! x:Xx :hepko:

WB!!!! :palec: :vio:

(*rajs ti tule izrecem dobrodoslico kot v kaki pedofiliji x:o)x) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ble dobre ja,jih mamo še celo goro..heheh je tamala z vsako,dobila večje veselje... x;)x

kaj pa ti počneš? služba? madona a maš kako recnijo za v grlo,me tolk nekej praska,pa po podresju zbija  strela...za ponort ti rečem... xrolleyesx

Jst sem pa zjutraj žvino poglajštal, pol se pa nmav za tale čerunalnik spravm, da nmav poklepetam. Zvečer grem pa spet nmav glajštat. x;)x

Drgače pa prid na dolenjsk, pa bom nmav čaja skuhal, pa bova šnopska notr dala, pa ta velko žlico medu. Boš vidla kuku paše. Pa pazt je treba, da ni preveč čaja in pa premal šnopsa. Pol se vse pšokvar. Je treba vajo ponovit. To te tuk urng zagreje. x:Ix x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Ljubezen je nekaj, kar se cuti s srcem...

Vi pa ne sam, da ste cist skrenili s teme, se razseckat jo (ljubezen) hocte z umom.

In nezavedno kazete na vse sopojave, ki se cesto pojavljajo v *ljubezni*, niso pa ljubezen - to je navdlada Ega, boj za premoc, tekmovalnost, sodba in nerazumevanje oz. bolje - nevoljnost razumevanja, nepripravljenost.

sam ne mi pol lapat o ljubezni.

*

"srce ima svoje razloge, ki jih razum ne razume. To odkrivamo v tisoc receh."

Po dolgem casu, koncno nekaj pametnega :palec: :palec: :palec:

To je pravzaprav osnova.

Ze zame je bil en post, ki ga nekdo pac ni razumel ( ce nekoga vikam), ampak s cinizmom se mi pa ne da ukvarjat.

Pozdravcek!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

seveda, fajn si se to spomnila, ker ce jo samo hoces, sanjas, po njej hrepenis, ni lepa, lepa je samo, ce si ti sam ljubezen. torej ce to zivis. xyesx

Kul. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mhm xyesx... :P to je čist res, ljubezen je način življenja, hjaja čist tko :P hm mal pomeditirat še :P na temo ljubezni...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Jst sem pa zjutraj žvino poglajštal, pol se pa nmav za tale čerunalnik spravm, da nmav poklepetam. Zvečer grem pa spet nmav glajštat.  x;)x

Drgače pa prid na dolenjsk, pa bom nmav čaja skuhal, pa bova šnopska notr dala, pa ta velko žlico medu. Boš vidla kuku paše. Pa pazt je treba, da ni preveč čaja in pa premal šnopsa. Pol se vse pšokvar. Je treba vajo ponovit. To te tuk urng zagreje. x:Ix  x:Ix

Tis mi pa res en taprav pob k veš kak se stvarem streže xDDx ....ma sem jo torat kar zvozila sama,sem mela doma antibiotik,sem za sama do konca zvarila in fino gluglu :xx!: ...in dans sem spet čist fršina....zaudrugo pa gvišn pridem k teb,da še tvojo rcnijo probava..sam pol me boš mogu na rokah okol nosit,k jest ne pijem ama ništa, neč,njente :vragec: x:Dx !...po vseh teh dozah k jih opisuješ ojej...bom pa zlo fletna x:Dx x;)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>Tis mi pa res en taprav pob k veš kak se stvarem streže xDDx ....ma sem jo torat kar zvozila sama,sem mela doma antibiotik,sem za sama do konca zvarila in fino gluglu :xx!: ...in dans sem spet čist fršina....zaudrugo pa gvišn pridem k teb,da še tvojo rcnijo probava..sam pol me boš mogu na rokah okol nosit,k jest ne pijem ama ništa, neč,njente :vragec:  x:Dx !...po vseh teh dozah k jih opisuješ ojej...bom pa zlo fletna x:Dx  x;)x

Jst te sploh ne mislim silt v neki alkohol in ne vem kaj. Jst b samo za zdravje poskrbu, da nab revčka bla bolna. Antibiotikov se pa izogibaj, niso nč dobri. Na rokah te bom pa že zanesu, ni blema. ti sam reč, kakšne želje maš. x:Dx

ma nisem tak mislila.sej vem da si ti mene dober pogruntal..hehehe nekam bi me zanesu ja,sam če nism pretežka zate...hihi a maš mišice? x:px

sem orenk težka baba frdamana od sile..hehehehe x:Dx :vragec:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>ma nisem tak mislila.sej vem da si ti mene dober pogruntal..hehehe nekam bi me zanesu ja,sam če nism pretežka zate...hihi a maš mišice? x:px

sem orenk težka baba frdamana od sile..hehehehe x:Dx  :vragec:

Kaj ti misliš da imaš opravka s kakšnim nedonošenčkom. Seveda mam mišice, kako b pa drugač bil kmet. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ljubezen je votla, okrog je pa nič ni. Aja ne, tisto je strah  :inocent:  Sej ne vem več  xnckrivx  xscratchx  x:o)x

Kaj pa:

Ljubezen je nekaj tacga, kar leta po zraku in vsake tolk enga pich. xDDx

Picasso

kaj pa ves... ne insekti in ne ljubezen te nic ne vprasajo, sam pichjo. :P

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...