Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no , zdaj je pravi čas za ljubezen , ko se vse prebuja in so čebelice in ptički in metuljčki........Za tiste , ki vas ne najde , ne se sekirat , bo mogoče vas doletela, ko bo bolj hladno , saj zdaj je že skoraj prevroče hahhahaa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>no , zdaj je pravi čas za ljubezen , ko se vse prebuja in so čebelice in ptički in metuljčki........Za tiste , ki vas ne najde , ne se sekirat , bo  mogoče  vas doletela, ko bo bolj hladno , saj zdaj je že skoraj prevroče hahhahaa  :kiss:  :kiss:  :kiss:  :kiss:

Ja maš prav, bo vroče. Zato pa pravjo. JUNIJ , JULIJ, AVGUST, BABE PR MIR PUST

.............................gre skozi želodec x8Dx ....tam ma počaka. :vio: .pol se pa :xx!: ............................heheheehe

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>x;)x  xsrcbumx Da bi postali mojstri ljubezni, se moramo v ljubezni uriti. Tudi veščina navezovanja in ohranjanja odnosov je pravo mojstrstvo, in izmojstrimo se lahko edinole z vajo. Se pravi, če hočemo obvladati kak odnos, moramo delovati. Vse je v DEJANJU. xrosex  xyesx  xloveyx

Ja tu je pa čist res. Sam je potrebno dooooooooooooolgo urjenje. x;)x

res je... ljubezen ni odnos... slednji je pac lohk ljubezen... ni pa ljubezen odnos... ljubezen je ljubezen, to nosis s sabo, si TI. xyesx

projiciras pa pol seveda na drugega, druge. V resnici pa si to ti. je TVOJA ljubezen - ne glede na to, do koga jo cutis, ali, kdo ti jo vraca, konc koncev. xyesx

(*zato se mi zdijo v glavnem teme, ki govorijo o ljubezni, ali otrocje, ali... kaj drugega, zaradi cesar me ne zanimajo, v glavnem, in v njih praviloma ne sodelujem - ker jasno NE govorijo o ljubezni. Pac pa o... hm,,, zheljah, hrepenenju, posesti... pricakovanjih, egotripih, bluzih, projekcijah, filmih... ni pa to ljubezen, dalec od tega).

Tko. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx

Ljubezen je kot struna violine

zadrhti in izgine

pusti pa le spomine.

Zame je ljubezen nekaj čudnega,nekaj lepega in hkrati nekaj nerazumljivega.

Kaj pa za vas?????

xsrcx

Kako se podpišem pod to, jaz jo tudi ne razumem, seveda mislim to romantično ljubezen, ko se zaljubimo.

Zakaj se nam to zgodi, kaj je smisel tega? Vem da se s tem na nek način razširimo in da se v človeku ob tem dogajajo neke reakcije, vendar zakaj to? Ko človek postane povsem brez obrambe, ranljiv in odprt pred ljubljenim in vsa ostala realnost življenja za nekaj časa izgubi smisel in pomen.

S svojimi tridesetimi leti ne znam razložiti nekaj tako preprostega kot je romantična ljubezen.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Ljubezen...ko ga ljubiš celega.
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>x;)x  xsrcbumx Da bi postali mojstri ljubezni, se moramo v ljubezni uriti. Tudi veščina navezovanja in ohranjanja odnosov je pravo mojstrstvo, in izmojstrimo se lahko edinole z vajo. Se pravi, če hočemo obvladati kak odnos, moramo delovati. Vse je v DEJANJU. xrosex  xyesx  xloveyx

včasih je ljubezen nedelovanje, prepustiti se, ane, ker ko je enkrat delovanje ni brezpogojnosti...

ljubezen je v bistvu vedno nedelovanje, ker ce ima smer, ima tud namen, ljubezen pa nima smeri in namena, ampak sam je.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: Vsak naj razume po svoje.... xDDx meni DEJANJE pač pomeni iz besed narediti Nekaj...ljubezen pač niso vedno samo besede.... vrednotenje.... delovanje... nedelovanje....pravica vsakega je, razmišljati po njegovo, važno da je vsak sam izpolnjen in zadovoljen ...saj je sam Ljubezen.... x:Ix x;)x Smo ljubezen.... x:o)x

ne saj vem, sam govorimo tu o negi - nega pa ni delovanje (nujno)

Picasso

jaz mislim, da se moramo naučiti poslušati, spoštovati, sprejemati, da nismo brez napak, ne mi, ne kdo drug, spoštovati odločitev drugih... ljubezen pa je itak v nas, če ni ego močnejši

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...