principesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Globoko zajemite sapo in občutite zrak, ki vam polni pljuča. Občutite zrak kot ljubezen, nič drugega kot ljubezen. Bodite pozorni na povezavo med zrakom in pljuči, na povezavo ljubezni. Razširite pljuča in jih polnite z zrakom, dokler telo ne bo začutilo potrebe po tem, da ga izdihne. In tedaj izdihnite in znova občutite radost. Kajti radost občutimo vselej, kadar zadostimo kaki telesni potrebi. In dihanje nas navdaja z veliko radostjo. Že samo dihanje zadostuje, da smo vselej srečni, da uživamo življenje. Že samo biti živ je dovolj. Občutite torej veselje ob tem, da ste živi, veselje v občutju ljubezni…. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem ju spet videla, zunaj pred naso hiso na klopi za potjo -en starejsi zakonski par iz nase sosescine ki gre vsak dan na sprehod; polna ljubezni se pogledata,nezno ji premakne laske,ki ji prosto visijo na celu, en ljubezniv pogled je njena zahvala, ona polozi njeno roko na njegovo, en zaupen ljubezniv dotik. Ko gresta naprej ga zgrabi pod roko; Cutim izraz ene ljubezni, ki ze dolgo zivi. pa pa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ljubezen me je ujelatako sem si želela...... ljubezen me je ujela in iz objema me ne spusti..kot strela je zadela..ujela moje je srce... spet verjamem v sanje....vedno kadar si z menoj mi srce razbija,čutim da gori mi telovsaka noč mi je prekratka vsaka ura sladka......mmmmmmmmmmmmmm v meni prebuja se valj strasti!!)))tako sem si želela,da sreča se dotakne me......juhej Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 LJUBEZEN JE SLEPA. ZATO SE ZALJUBLJENCI TOLIKO OTIPAVAJO Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ljubav je moja kamenje,vreme i znamenje....koje uvjek si samom djelila ti..a dobila najmanje..Ljubav je moja kamenjekoje uvjek brineš ti, kada napuste me svi,što još jučer su se name zakleli...tko sam ja da ti sudim.....iz zlatnih snova te budim..... Jer Pobjede i porazi, bez tebe na istom slone seako nas ove naše ljubavi prvi sam odmotao ja..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Jao ljubezen ni slepa, ampak vsevidna........ če govorimo o isti stvari seveda mislim pa , da ne... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> LJUBEZEN JE SLEPA. ZATO SE ZALJUBLJENCI TOLIKO OTIPAVAJO hahaha to bo moj novi pickup line... "Ljubezen je slepa, zato te morem malo potipat..." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> hahaha to bo moj novi pickup line... "Ljubezen je slepa, zato te morem malo potipat..." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Pravzaprav - vse to je sama filozofija..... Ki ni še nobenga pripeljala do Resnice, če pa misli, da ga je, je na slabšem kot prej ko je še tipal v temi...... Zakaj govorit o ljubezni - čisto dovolj jo je živeti, brez vsakih ugibanj o njej Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravzaprav - vse to je sama filozofija..... Ki ni še nobenga pripeljala do Resnice, če pa misli, da ga je, je na slabšem kot prej ko je še tipal v temi...... Zakaj govorit o ljubezni - čisto dovolj jo je živeti, brez vsakih ugibanj o njej to povej unim, k so napisal 53 strani kuko so kero dol dal zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 To maš pa prav ja, sam k takih na srečo ne poznam, mi tega ni treba Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Danes vem kako sem LJubila gaujela v sebe to,kar njemu dam...predolga pot je razumevanja...končno vem,zdaj dobro ga poznam..bil je ves mojbil je iz sanj..ali ni noro.....vse je zaman..bil je z menoj.bil je ves moj...in če bi me poznal..bi ta moj moški ostal......na koncu je tako,da hoče on več kot le njo...zaupanje,občutek da je on svoboden..zdaj res ga poznam......jaaaaaaaaaaaaa to je ljubezen................ahamm...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Prvi znak resnične ljubezni v moškem je plašnost; v ženi drznost. Oba spola se želita zbližati in vsak prevzame vrline drugega. Victor HUGO Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 nekje sem našel še tole: Če je v tvojem srcu prostor le še za nekoga, ne razumeš življenja........ Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Najpomembnejša pa je ljubezen... Življenje je kot pot,polno je pasti..skušenj težkih,ki jih moramo prebiti..Ko drug drugemu zazremo v oči...skrivnost spoznamo,ki nam da moči.. Najbolj pomembna je ljubezen...Naj še tako iščemo....podobnega Njej ne bomo našli..Ko na koncu smo poti, takrat spoznamo-najbolj pomembna je ljubezen V temni noči je videti,kot bi tvoj dom bil prazenA ljubezen je v tvojem srcu-zato nikoli nisi sam.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Sam me pa neki zanima - zakaj je beseda ljubezen tok popularna? K se že tko tud iz nje že biznis dela....... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekje sem našel še tole: Če je v tvojem srcu prostor le še za nekoga, ne razumeš življenja........ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam me pa neki zanima - zakaj je beseda ljubezen tok popularna? K se že tko tud iz nje že biznis dela....... sem se spomnila ene zadeve na temo ko uporabljamo dolocene besede za nekaj ... meni osebno je sla na zivce beseda reakcija (ker smo jo nekje velik uporabljali pa imam slabe spomine) in potem sediva s frendom zunaj, pa meni on reakcija gor, reakcija gor ... pa jst njemu dej ze nehaj uporabljat to besedo! Ja kaj pa cem? Dej potem reci ORANGINA, reagirati pa ORANGINIRATI, he, he, he ... no in zdaj je tko!"danes sem tko oranginiral v sluzbi" he, he, he bolj vazno kot beseda je njen pomen, vsaj zame. Mnogo ljudi rece ljubim te, a ja? ne me j.... Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 jaz sem bila total zaljubljena v enga tipa, ampak cist! Konc! No ampak v vsem tem mu niti enkrat nisem napisala (je bil iz BG in sva si ful dopisovala) ljubim te (to je bilo kar popularno, vsak je imel skoz te besede takoj na jeziku, jaz mam ful takih post od folka)... ker preprosto ni bilo res.Cist shizila? Ja.Zaljubljena cist? ja.Komaj cakala, da videt? absolutno, ta moment sem sla v BG. ampak ljubim da zdaj? ... kaj pa vem, mislim da ne. Tko da... hrepenenje ni ljubezen, jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prvi znak resnične ljubezni v moškem je plašnost; v ženi drznost. Oba spola se želita zbližati in vsak prevzame vrline drugega. Victor HUGO a zato sem nekam tak zadnje čase... ehjea Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 hm.... ne znam prav delat s temi CITATI, no komentar je za tai-chi (berete loh tud drugi) hmmm.... a zato js ne rečem punci k se z njo dobivam zdele "ljubim te" k oči več povejo x:Dx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ljubezen do napačne osebe lahko življenje naredi boleče, žalostno in nesmiselno. In zadeva se lahko vleče in vleče ... Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ampak čist zares ljubezen je čustvo ki ga občutimo mnogokrat in nikoli enako...[ čisto enako mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ljubezen do napačne osebe lahko življenje naredi boleče, žalostno in nesmiselno. In zadeva se lahko vleče in vleče ... to ni ljubezen, to je navezanost. Ljubezen lahko samo polepša življenje. Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ljubezen vedno preseneča..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.