Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zakaj mora bit ljubezen na vsak nacin nekaj kichastega?

a - rad te imam, v redu si, dbest se pocutim s tabo in to ni OK?

Ne, mormo dat:

x:Xx :inlove: :flower: :2src: xsrcbumx xrosex xloveyx

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

a pol je sele??

torej ce sam recem, ful te mam rada, to ni to. Tud ce sam cutim, to ni to.

Moram dat ene par ksihtov (=mask) na faco, da bo 'delal'?

beda. :xx!: xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hojla Marša !

če morš to delat, vedi, da ni ta prav, da je to le za potešitev tistega, saj veš kaj, John Gray je rekel rekreativni sex, ker takega partnerja ne moreš za drugega porabit, sorry. za vsako priliko eno larfo gor, ti gre počasi na br....nje. Pa začneš svoj "izdih" ali oddaljevanje.

Ljubezen sem našla v svojem srcu. Odkar pa se zavedam tega se tudi bolj cenim. Čudim se, kakšen človek sem bla prej, tolk sem imela dela sama s seboj, zdaj ne več. Ko ne boš zadovoljna in boš rekla, tega ne maram in šla preko tega naprej, boš vedela tudi, kam greš.

Drgač je pa mojster Tolteških modrosti Miguel Ruiz lepo razložil človeški odnos dveh bitij v knjigi MOJSTRSTVO LJUBEZNI. odgovorni smo samo za svojo polovico odnosa, za odnos druge strani je odgovoren tisti drugi, ki je del našega odnosa. V angleščini tako lepo vprašajo "What's YOUR problem. A je treba še kaj dodat? Nič, kajne.

Saj to dosečt ni lahko, ker vedno lažje druge rihtamo, kot bi sebe videli s kakšno larfo nastopamo.

Je pa res, da je brezpogojna ljubezen najmočnejša sila v vesolju.

Ko sem začela brezpogojno ljubiti sebe, tudi vse ostale dojemam in sprejemam drugače. Je pa čudovito, če se najdeta dva, ki imata veliko skupnega, da je trenja čim manj. xDDx

Pa da ne bo pomote. TOLE JE SAMO MOJE MNENJE, KAJ KDO MISLI O MOJEM MNENJU JE ČIST NJEGOVA STVAR, MOJA SIGURNO NE !!!

PEACE AND LOVE

KLINAR

peace and love

Klinar

Boris, a si zdajle predstavljaš avtorja te izjave, da bi bil tule z nama, super bi blo, bi tudi kakšno modro in pikro na račun ljubezni slišali mi vsi skupaj. Kapo dol, res je bla pretemna noooo. hahahahaahha :palec: x8Dx x:Ix x;)x xDDx

http://www.geocities.com/stratusbm19/ljubezen.jpg

peace and love

Klinar

peace and love

Klinar

ja seveda, jaz sem iz naftalina , seveda larfa je maska, kaj bi blo druzga hahahaha, Boris, še Naky manjka, pa bi bli komplet, jo pogrešam, ti tud aneda

:palec: xDDx x^x x:o)x :huk: :inlove: xsrcbumx xrosex xchatx :detelca: xvrtcx xflowx

peace and love

Klinar

peace and love

Klinar

<{POST_SNAPBACK}>x;)x pa dobr zdej a fackoti so bedn :vragec:  x:Dx men so pa tko všeč x:Dx  x:Dx zakaj pa maš potem fackote na forumu.. x;)x  xDDx  :palec:  x:px  :eek: ne zamert xrolleyesx  x:o)x

:palec: :palec: vsekakor!! imas cist prav. xyesx

se pa vecinoma ne javljam kot urednica, zelo zelo zelo izjemoma no... tko da: kot urednica pac jasno to omogocam, saj jih tud jaz konc koncev uporabljam, kot osebo pa me moti pac kich in pretirana uporaba smeskov, ker se mi s tem razvrednotijo.

Ti povem eno zgodbo?

sam ni zen, upam da bo vseen ok. ;) :D

Snoopy pise knjigo:

"Do you love me? - she asked.

Of course, he said.

Do you really love me? - she asked.

Of course, he said.

Do you really really love me? - she asked.

No, he said.

Do you love me? - she asked.

Of course, he said.

... So she asked no more."

xDDx

Brez veze je torej prevec, je povzetek vsega tega.

en xsrcx je ze moj, je ze dost.

xsrcx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma ne tolk komplicirat...tud v ljubezni ima vsak od nas svoje poglede, izkušnje, mnenja... in zihr tud tle vlada značilna pestrost in raznolikost vrst, kot povsod v naravi in na tem planetu....ni pravil, tud tle ne....

x;)x

men je čist vseeno, al je ljubezen kičasta al pa resna...važno, da obstaja in dela lepši svet...kako je že rekel pesnik: nekoga moraš imeti rad, pa čeprav.....in tako naprej

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sory, vrba...nisem glih dost v tej temi, tako da zgleda ne poznam situacije....domnevam, da je prav nepoznavanje vsega, kar ste prej pisali razlog za to, da tvojga posta ne štekam niti malo

...no, pa saj najbrž ni pomembno al ga al ga ne...

mejte se...

<{POST_SNAPBACK}>ma ne tolk komplicirat...
ne vem ce je bilo glih kompliciranje... cist sam en pogled na to... sploh ne bi rablo bit nobenih reakcij v bistvu.

kaj pol, kako jaz dozivljam ljubezen.

In nisem rekla, da ne maram ZLATA, pac pa da ne maram kicha in ponaredkov.

Zlato se naj pa kar se naprej blesci.

ampak - ni vse zlato, kar se sveti.

Lohk je en bogi piritek sam. xDDx

Picasso

xsrcbumx NAJPOMEMBNEJŠA JE LJUBEZEN

Življenje je kot pot, polno je pasti

skušenj težkih,ki jih moramo prebiti,

Ko drug drugemu zazremo se v oči xflirtx

skrivnost spoznamo,ki nam da moči.. xDDx

Najbolj pomembna je ljubezen,

naj še tako iščemo , podobnega NJEJ ne bomo našli...

Ko na koncu smo poti,takrat spoznamo-da je najbolj

pomembna ONA :love:

V temni noči je videti ,kot bi tvoj dom bil prazen

A ljubezen je v tvojem srcu xsrcbumx

zato nikoli nisi SAM... x:)x xrosex

marsa, sej u bistvu sem hotla sam povedat, da vsak od nas ljubezen doživlja različno...in dokler smo kot ljudje v 3d, do takrat bomo tudi ljubezen do ljudi, dreves ali česarkoliže, doživljali različno in enkratno in celo vsak od nas vsakič drugače....

jp, vrba, mislim, da kot ljudje ne bomo glih ves čas v nekem filingu vseobsegajoče ljubezni do svega i svačega.....mamo pa občasne prebliske tega... x;)x ...pač moje mnenje...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...