principesa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijov srcu ! škorpijček Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Lahko pa tud' cel lajf odsanjaš! Zakaj že ? Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 če maš lepe sanje se splača Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Jaz ga mam pa tolk rada danes! Rada sem z njim. Z njim mi čas prehitro mineva...pa saj jutri spet pride k meni. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 ima svojo pamet, ki jo pamet ne pozna.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Ljubezen je neusmiljena.Kaksen absurden stavek, ampak kako resnicen.V ljubezni ni porstora za pretvarjanje, vse tvoje strasti, zelje in strahovi se ob neusmiljenosti ljubezni plazijo proc. Ostane samo cisto zarenje.V ljubezni ni prostora za posedovanje, hvalisanje in zmage. Ljubezen sama ne pozna teh pojmov. V njenem objemu je prostor za vse, kar ostane. Ljubezen je cisto zavedanje, samo to ostane.Iz cistega zavedanja izhaja cista akcija. Ta nikoli ne sprasuje, kaj je tukaj zame, kaj bom s tem pridobila/izgubila, cemu se bom odrekla..Je tisto prvinsko stanje brez razmisljanja, je delovanje po notranjem impulzu, ki mu ne mores ubezati.Je nekaj, kar te notranje osvobodi, hkrati pa ti nalozi velikansko odgovornost. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ko pride prava ljubezen, ko duša najde dušo dvojčico, so vse besede odveč.... je samo še čutenje ENOSTI IN TO JE TO.... brez komplikacij ali odgovornosti, kajti odgovorni smo lahko le zase... ljubljena oseba nima nič s tem... xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taheboo 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ljubezen je nekaj kar je treba razumeti in ne v to siliti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 mnogo ljudi v vrsti stoji. baje nekdo tam srečo deli. se rinejo v gnečo za tisto malo srečo. a jaz zraven ne grem, ker nekaj dobro vem. srečo že imam, odkar tebe poznam. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 ko pride prava ljubezen, ko duša najde dušo dvojčico, so vse besede odveč.... je samo še čutenje ENOSTI IN TO JE TO.... brez komplikacij ali odgovornosti, kajti odgovorni smo lahko le zase... ljubljena oseba nima nič s tem... xrosex a potem mali Princ laže... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 a potem mali Princ laže... ne,ne laže... vsak vidi in gleda s svojim srcem.... in vsak ima svojo resnico... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 a potem mali Princ laže... Tud' mali princ ni več kar je bil... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Tud' mali princ ni več kar je bil... hmmm, tudi knjige niso več kar so bile .... Odpuščanje je največji znak ljubezni. Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 hmmm, tudi knjige niso več kar so bile .... Odpuščanje je največji znak ljubezni. Mali princ je mislil, da je bogat in da ima edinstven cvet. Pravzaprav je imel navadno vrtnico... In ni pomagalo, da bi postal princ. A mu je za odpustit? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ko pride prava ljubezen, ko duša najde dušo dvojčico, so vse besede odveč.... je samo še čutenje ENOSTI IN TO JE TO.... brez komplikacij ali odgovornosti, kajti odgovorni smo lahko le zase... ljubljena oseba nima nič s tem... xrosex Ne morem verjet........točno to sem danes jaz v sanjah doživljala...........in bilo je krasno.............res, točno tako kot si rekla, da ni besed, da je popolna skladnost, kot da bi se oba združila v eno .......fenomanalen občutek......še kar ne morem pozabit......................... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Men se pa včasih zdi, da ne znam (več) ljubit...... Upam, da sam zdi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 a te bo treba abfockat...da se boš zbudu...bemu...nič nea spiš, samo tehaniraš.... bemu ..primum vivere dende philosophari.... najprej jej, pij , pa se naspi....pa se bomo potle naprej menli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Dej me! Kva to tehaniraš? Ne vem, neki mi ne špila. Nasploh mam mal čudn odnos do ljudi zadnje čase. Tak nezaupljiv. Sploh k vidim tolk tolerance do bednih zadev v lajfu, pa do bednikov. Neki tu ne špila, al z lajfom al pa z mano........ Tak da veš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 no te si tik pred razsvetljenjem...k vidiš da so sami norci okol tebe tak piše v knjigah na pa ti še enga prslinim....en norc gor al pa dol se itak nč ne pozna...če dost od daleč gledaš... * a res ne veš kaj pomeni tehanirat....pohajkovat....lutat...bluzit....to je pa res taka lepa štajerska beseda.... japonci majo ČOTO SAMPO...ko to reče japonec ženi, ta ne sme vprašat kam gre....štajerc pa reče , da gre tehanirat... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 hahaha.....razsvetlenje, sam to še mi fali..... Eh, taki norci k si ti so men všeč, je kup enih drugih, fuj in fej, pod krinko kao normalnih in ok, sicer.... Evo, ena dva norici Mah, bi jaz morau odtehanirat za kak mesec nekam u božjo mamku......na Tahiti na primer...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Mali princ je mislil, da je bogat in da ima edinstven cvet. Pravzaprav je imel navadno vrtnico... In ni pomagalo, da bi postal princ. kar je za nekoga "navadna vrtnica" pomeni drugemu "edinstven cvet" tako je to preprosto.... Ne morem verjet........točno to sem danes jaz v sanjah doživljala...........in bilo je krasno.............res, točno tako kot si rekla, da ni besed, da je popolna skladnost, kot da bi se oba združila v eno .......fenomanalen občutek......še kar ne morem pozabit......................... želim ti iz da tvoje sanje postanejo resničnost.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Spoštovanje in ljubezen sta darili,ki v resnici sebi ju namenišs tem, ko tudi druge ljubiš, ceniš,saj z obrestmi k tebi bosta se vrnili! xrosex Prijateljstvo ljubezen v bistvu je,ki manjka ji erotični naboj.A če v prijatelja zaljubiš se,do smrti ta ljubezen bo s teboj!----------------------------------------- Ljuba Žerovchttp://www.modrostizbrane.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Kdo danes še sploh ve, kaj je Ljubezen – ljubezen z veliko začetnico? Mar se te besede ne držijo prstni odtisi brezvestnih zaslužkarjev? Ali imajo njihovi zmazki v besedi in sliki kaj skupnega z ljubeznijo? Ali se poti do človeka, do srca in do kulture, niso spremenile v greznice? Kdo danes še sploh ve, da je 'ljubezen' povezana s pojmi 'dati' in 'predati se', z globoko radostjo, da si tukaj za drugega, da imaš posluh zanj, da se znaš tankočutno vživeti vanj, da je povezana s prijaznostjo in odpustljivostjo, z nenasiljem, z mirom? Kdo danes še sploh ve, da je 'ljubezen' povezana z odgovornostjo? Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ljubezen...je zame čutiti...nekoga...ali več ljudi...ali vse Ljubezen...je zame dajati....nekomu....ali večim...ali vsem Ljubezen...je zame ne pogojevati....nikogar....z ničemer Ljubezen...je zame delati dobro...vsem Ljubezen....če jo čutiš je to tvoja največja vrednota! Iz prave ljubezni se nikoli ne rodijo negativna čustva! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 kar je za enega dobro je za drugega slabo.... je obesila opica ribo na vejo in jo dala sušit, zraven pa momljala še dobro , da sem pravi čas prišla , da sem ji rešila življenje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.