Buddha 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ljubezenjemarelica.LjubeznJeBreskwa.Lbeznejnega srat,no Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ljubezen ne pozna srednje poti:ali pogubi ali pa reši. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 And i said fly o my sweet angel, tomorrow i will be by your side... and fly o my sweet angel.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ljubezen je edini požar, kjer ostanejo gasilci praznih rok. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ja in zlomljeno srce je edino, ki ga kirurg ne zna zaflikat... ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Rad te imam. Lahko bi te imel še rajši, a nočem, da bi rože jokale od sreče. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ni potrebno ljubiti še več. Samo obstani in v tišini v objemu spreglej.Začuti, da tu ni več mej, s poljubom me nežno ogrej. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Iskra ljubezni ni kot iskra, ki kmalu ugasne, če iz nje ne nastane požar.Je iskra, ki čaka, da čeznjo zapiha veter, ne veter, vihar, da srkne in zraste v plamen, v ljubezen, v največji požar. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 A je Pavček? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Včasih naš plamen ugaša, vendar ga drugo človeško bitje razpiha v ogenj.Vsak od nas je dolžan najglobljo zahvalo tistim, ki so ga ponovno oživili.(A.Schweizer) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Z njo živim.Bila je edina, ki sem jo, ko sem jo prvič zagledal, prepoznal. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ja, sem dolgo živel v podobni zmoti. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Živel ali živela Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Včasih se mi zazdi ljubezen kot ptica roparica.Prekrasna in veličastna v svojem letu, divja in strastna v svojem naletu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Živiš zaradi moči ljubezni, ki je moč življenja.Toda ker si obtičal v stopnji razuma, si pozabil kdo v resnici si. (Ruiz) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Velika moč je v želji po ljubezni.Je hrepenje po združitvi. Z njo nebo premika morja in oceane, je plima in oseka, a človek z njo premika svet. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Velika moč je v želji po ljubezni.Je hrepenje po združitvi. Z njo nebo premika morja in oceane, je plima in oseka, a človek z njo premika svet. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Videl sem jo po dvajsetih letih.Nekaj zarez na njenem licu, nekaj žalostiv njenih očeh, a v kotičkih njenih ustnic še vedno moje ime. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Videl sem jo po dvajsetih letih.Nekaj zarez na njenem licu, nekaj žalostiv njenih očeh, a v kotičkih njenih ustnic še vedno moje ime. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 ne a res, Bors? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 ne a res, Bors?Jaz pa Borisu čist verjamem, po moje je bil pravi strup pred dvajsetimi leti! A še ne veš, da pot v žensko dušo pelje skozi ušesa? Če te takle zlatousti masira ene štir ure-po mojem je čist dost, da te čist zmota! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Kje je zdaj tale ljubezen... js sem pogruntal da edino normalno stanje pri kateremu js delujem "normalno" je ko sem fejst zaljubljen in nekaj mi manjka sem mal nestrpen pa to.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.