borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Velika ljubezen se zlepa ne pozabi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ljubezen boli. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 MA LJUBEZEN JE FAJN ZADEVA, SAM KO SMO MI POMOJE ŠE TOTALNO NEZRELI ZANJO... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ljubezen boli če gre za neuslišano, nesrečno...mogoče pa kaj druzga (navidezno) povezangama sej imaš point... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ena fajn zadeva, ki ti da energijo za premagat vse kar se ti postavi na pot Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ...AL PA GLIH OBRATNO... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Odvisno kaj češ videt Žaža . Včasih pač rabiš več domišljije Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Jaz sm vedno zrel za ljubezn..........ivosti BI REKLA JA.....TI NAŠ TIČEK-MLATIČEK... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Odvisno kaj češ videt Žaža . Včasih pač rabiš več domišljije ITAKKK, KAM PA PRIDEMO BREZ DOMIŠLIJA... x!x Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 brez domislija sm se na barje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 A je pogrešanje čarobne opojnosti sicer minljive zaljubljenosti izraz nezrelosti in nezadostno spoštovanje veliko stabilnejše ljubezni? hehe tudi kavo pogreša človek ko neha pit... in cigarete ko neha kadit sicer pa kaj pa vem še nobene stvari od teh nisem nehal.... in tud z ljubeznijo ne mislim kar tako nehat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ljubezen. Kdor ne čuti njene boleče želje, kdor ne sliši njenega bolečega klica, hodi sam skozi temen predor svojega življenja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Oho, no tko črno pa spet ni, saj sije sonce tudi takrat, ko ne stopaš z nekom z roko v roki Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 a little wisdom from old whitesnakes "You need love to give you comfort night and day." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Borism, optimizem, optimizem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Selene , ga še nikoli ni zmanjkalo , lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ljubezen je..... : : Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ljubezen (v partnerki navezi) je takrat, ko postaneta dve osebi v bistvu ena, ko se jedri prekrijeta, ko je zaupanje popolno in nima ego več kaj početi...na žalost je to samo v cca 5% zvez. Vse ostalo ego lljubi in je v resnici samo neka stopnja rad imeti...v teh primerih ja pa največkrat ljubezen v resnici samo orodje bolečine. Besedo ljubezen v tistih 5% sploh ne poznajo, ker je nepotrebna, ker se energije vseskozi pretakajo in se to v bistvu čuti, beseda ljubezen se uporablja samo takrat, ko ego ljubi. To je moje mnenje..Tomaž Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 lbezn je filana paprika Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Pa ravno včeraj sem jo jedel, mislim na papriko... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 tomazslo , točno tako. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 lbezn je filana paprika jp... tud filanje spada med lbezn Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Zaljubljenci vidijo na svetu samo sebe, a pozabljajo, da jih svet vidi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 .ko se jedri prekrijeta, ko je zaupanje popolno in nima ego več kaj početi... .Vse ostalo ego ljubi in je v resnici samo neka stopnja rad imeti... .ker se energije vseskozi pretakajo in se to v bistvu čuti, beseda ljubezen se uporablja samo takrat, ko ego ljubi. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.