sanjalka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Ljubezen je življenje...In če nimaš ljubezni si brez življenja xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Zaljubljencem svetovati je kot polnitikletko z vetrom ali rešeto z vodo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Ni problem v tem, da nebi mogli svetovati zaljubljencem...Problem je v tem, da vsak dojema ljubezen malo drugače in vsak jo jemlje na svoj način! Redko jo dve osebi dojemata popolnoma enako na psihičnem (čustva) in fizičnem (telesna privlačnost-seks) področju! Zato je res težko ali pa večinoma nemogoče dati dober nasvet. Kar je za enega prav, je lahko za nekoga drugega ravno nasprotno! Nekaj pa je vsem skupno; ga ni lepšega občutka, kot vedeti, da si ljubljen in ljubiti! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Več je vreden dan ljubezni,kot deset let latinščine. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Borism od kje pa smisel tele tvoje misli ne vem, vsak dan v našem življenju naj bi bil obarvan z ljubeznijo... ljubeznijo do sebe, otrok, partnerja,narave, do življenja nasploh in najlepše je, če znaš dati ljubezen, ne da bi zahteval povračilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ljubezen vpraša prijateljstvo:"Čemu si na svetu?"le ta ji odgovori:"Da tolažim tiste,ki zaradi tebe trpijo!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ljubezen sestoji iz štirih reči:vzdihov, ihtenja, želje po smrti in kupa laži. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 pa sem mislila, da sam mene zgrabi pesimizem :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ljubezen je kobilica, ki mimogrede skoči iz srca na jezik. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ljubezen sestoji iz štirih reči:vzdihov, ihtenja, želje po smrti in kupa laži. Torej po tvojem, ljubezen ni nič dobrega, ampak prej slabo (kot bolezen?)??!?? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Jst mam vas vse rad, takšni k ste Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Mislim, da ne, preberi 3/4 mojih postov pa se prepričaj...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ljubezen je ena od stvari na svetu, zaradi katerih je vredno živeti in lahko rečemo, da je življenje lepo! Ne predstavljam si življenja brez ljubezni! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ah...slej ko prej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ljubi in bodi ljubljen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Steblo ljubezni je treba zalivati s solzami.http://www.click-smilies.de/sammlung0304/liebe/love-smiley-061.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 no ja...ne vem no... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 A ne Tinka . Počakati je treba, da pride ljubezenna muho, drugače je ne zadeneš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 a ne bi bla voda boljša Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 http://www.click-smilies.de/sammlung0304/liebe/love-smiley-075.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 a ne bi bla voda boljsˇa a da pride ljubezen na vodo?da jo na vodi zacutis... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 http://www.click-smilies.de/sammlung0304/liebe/love-smiley-054.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Kako je lepo opazovati igro zaljubljencev! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 boš vidla da boš mela lepga otročička Ja, ja, saj res ! Dojenčki so res lepi in zakaj se ga ne bi veselila. Potem bo pa itak še mal lepote po men potegnu ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Mislim, da ne, preberi 3/4 mojih postov pa se prepričaj...lp, B. Si drugačen, zanimiv in pameten and I like you for that Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.