Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Lbezn je nekaj kar je za pojest in za popit Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Vse moje ljubezni imajo imena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Steblo ljubezni je treba zalivati s solzami.http://www.click-smilies.de/sammlung0304/liebe/love-smiley-061.gifSolze so plemenita govorica oči in ko v pravi ljubezni zmanjka besed, govorijo oči s solzami, medtem ko jezik molči. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Solze so plemenita govorica oči in ko v pravi ljubezni zmanjka besed, govorijo oči s solzami, medtem ko jezik molči ah ahh ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ... Brez ljubezni mi živeti ni to srce mi govori... Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Kdor ljubi, se tudi na mesečini poti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Včasih, nam ljubezen prinese in zada bolečino, vendar je vredno potrpeti, saj je sicer tako lepa! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Kratka ljubezen, dolgi vzdihi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Včasih, nam ljubezen prinese in zada bolečino, vendar je vredno potrpeti, saj je sicer tako lepa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Rajši srce brez besed kot pa besede brez srca. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 .rad bi se ti zahvalil,ker si del mojega življenja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ni sonca brez svetlobe, ni človeka brez ljubezni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .občutek se vzbudi, če kdo te boža milo, a intenzivno čustvo te prevzame s silo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .prava lbezn izraža se z očmi,o lažni pa jezik ves čas govori Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Ljubezen se hrani z ljubeznijo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Ljubezen, za katero s kom moraš se boriti, truda vredna ni-od nje je bolje pobegniti.Tudi ,če v tem boju bi tekmeca premagal, zaradi novih tekmecev slednjič bi omagal Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 .Ljubezen˝,ki se ne rodi spontano iz srca,sploh ljubezen ni, ne bo ,in nikoli ni bila Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 .šelem tedaj ljubezen prava najde svoj izraz,ko s kom delimo svoj telesni in duhovni Jaz Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 V resnični ljubezni duša ljubi telo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 HAH, SAMO TELO.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Ko ljubezen seže do srca, gre tudi nižje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ne dovoli, da te ljubezen prizadene, kot je mene.....spet! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 natrix, prehitro se vdaš....mau nateguj˝ začetno pripadnost pa je, boš imel več kvalitetnih detajlov pred sabo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Oh,ta ljubezen,kako jo je lepo ponovno čutiti.... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ko ljubezen seže do srca, gre tudi nižje. Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.