Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 treba teme kej združit, itakLbezn ,vedno pobegne, ko se začne realno mislt.Treba realnosti vpeljat mau ritmične dinamike.Al pa odkrit cepivo prot tej nagonski predaji .Ohraniti popolno resnico v mislih, besedah in dejanjih Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 O, se mi je zdelo, da v Prehrana - recepti, nasveti, napotki ni nič o ljubezni. Tudi tam bi moralo kaj pisati, tudi tam. Ja, saj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Tudi v pozni starosti bi se podal v boj zaradi ljubezni.Zmagal bi, kot zmaga vsak, ki se bori za tako plemenito resnico, kot je ljubezen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 bravo zate ....sam eni na tej poti vseeno škripnejo in se ozirajo na namišljene norme...al si pa ljubezen samo domišljajo, kdo bi vedel Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ljubezen je orkan, žalost, ocean. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ljubezen raste z gledanjem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ...tisti, ki imajo velike učke jo potem vidijo povsod... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Seveda, ker je je večji zorni kot Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ljubezen in jetika sta neozdravljivi bolezni; tisti, ki so ju preboleli, dokazujejo, da jo niso nikoli imeli. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 oh ne ne ljubezen nikakor ni bolezen.. me je fejst glava bolela in je čist drug filing kot če te boli srce... nikakor ni ljubezen bolezen...... sicer obstajajo lepi pregovori ala "ljubezen je 2x hujša kot bolezen, ker v posteljo položi dva...." in tko naprej ampak ... naša ljuba ljubezen sodi v drugo kategorijo pod droge.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 pa tud ce te boli glava se to NI bolezen mas prav nikakor ne mores primerjat ljubezen z glavobolom, kaj sele z boleznijo, se glavobola pa bolezni ne mores... :xx!: z odvisnostjo je pa drugace Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 O, se mi je zdelo, da v Prehrana - recepti, nasveti, napotki ni nič o ljubezni. Tudi tam bi moralo kaj pisati, tudi tam. Ja, saj... je pa ljubezen kot kuhanje to pa res..... nobena hrana ni dobra pripravljena brez ljubezni... in glasbo bi se dalo uvrstit tud sem zraven... hem marsikaj skriva v sebi ljubezen... morda celo kaka bolezen..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 čas je da spet napišem kako pesem timming je najbrž ravno pravi luna bo v devici zakon da se mi vse poklapa ravno ko mam kolokvij dobim v nulo luno merkur in neptun.. veliki trigon jeah..... to je ljubezen vam povem.. na prvi pogled od kar sem jo prvič vidu, vedu sem da bo moja, mogu sem dat moje roke gor, tako močna sila naju je vlekla skupaj, in sedaj jo še vedno nežno božam... ja ja to je moja "šesta" ljubezen... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 treba dodat..... huhu danes pa na lov khm na love.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Za ljubezen ni noben zid previsok. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ravno sem razmišljal kje je boris s kako ornk mislijo nekaj z neta To love deeply in one direction makes us more loving in all others.Anne-Sophie Swetchine To fear love is to fear life, and those who fear life are already three parts dead.Bertrand Russell (1872 - 1970), Marriage and Morals (1929) ch. 19 To love and be loved is to feel the sun from both sides.David Viscott All love that has not friendship for its base, is like a mansion built upon sand.Ella Wheeler Wilcox, O Magazine, February 2004 Love is everything it's cracked up to be…It really is worth fighting for, being brave for, risking everything for.Erica Jong, O Magazine, February 2004 no da bo vsaj en moj post povezan z ljubeznijo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ljubezen je kot pomladna roža, le da cveti tudi pozimi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ljubezen je kot pomladna roža, le da cveti tudi pozimi...V zmrzovalniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 hja ob zdravi soli ti srce mal kasnej zamrzne aneda Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 lbizn;sladka, slana, grenka in kislatreba kaj novega dodat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 lbizn;sladka, slana, grenka in kislatreba kaj novega dodat .....pekoča? :o|o: Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Mnogo prepirčkov in mnogo poljubčkovnaju bo spremljalo na tej čudoviti poti,ki ji midva praviva ljubezen tole je en verzov mojega bivšega Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.