Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

treba teme kej združit, itak

Lbezn ,vedno pobegne, ko se začne realno mislt.

Treba realnosti vpeljat mau ritmične dinamike.

Al pa odkrit cepivo prot tej nagonski predaji x:Dx

.Ohraniti popolno resnico v mislih, besedah in dejanjih

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

O, se mi je zdelo, da v Prehrana - recepti, nasveti, napotki ni nič o ljubezni. Tudi tam bi moralo kaj pisati, tudi tam.

x:o)x xDDx Ja, saj... x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

bravo zate :palec: ....sam eni na tej poti vseeno škripnejo in se ozirajo na namišljene norme...al si pa ljubezen samo domišljajo, kdo bi vedel x:)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

oh ne ne ljubezen nikakor ni bolezen.. me je fejst glava bolela in je čist drug filing kot če te boli srce... nikakor ni ljubezen bolezen...... sicer obstajajo lepi pregovori ala "ljubezen je 2x hujša kot bolezen, ker v posteljo položi dva...." in tko naprej ampak ... naša ljuba ljubezen sodi v drugo kategorijo pod droge....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:)x

pa tud ce te boli glava se to NI bolezen x:Dx mas prav nikakor ne mores primerjat ljubezen z glavobolom, kaj sele z boleznijo, se glavobola pa bolezni ne mores... :xx!: z odvisnostjo je pa drugace x:px

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

O, se mi je zdelo, da v Prehrana - recepti, nasveti, napotki ni nič o ljubezni. Tudi tam bi moralo kaj pisati, tudi tam.

x:o)x xDDx Ja, saj... x:o)x

je pa ljubezen kot kuhanje to pa res..... nobena hrana ni dobra pripravljena brez ljubezni... in glasbo bi se dalo uvrstit tud sem zraven... :D hem marsikaj skriva v sebi ljubezen... morda celo kaka bolezen.....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

čas je da spet napišem kako pesem timming je najbrž ravno pravi luna bo v devici :D zakon da se mi vse poklapa ravno ko mam kolokvij dobim v nulo luno merkur in neptun.. :D veliki trigon jeah..... to je ljubezen vam povem.. na prvi pogled od kar sem jo prvič vidu, vedu sem da bo moja, mogu sem dat moje roke gor, tako močna sila naju je vlekla skupaj, in sedaj jo še vedno nežno božam... ja ja to je moja "šesta" ljubezen...

ravno sem razmišljal kje je boris s kako ornk mislijo :D

nekaj z neta

To love deeply in one direction makes us more loving in all others.

Anne-Sophie Swetchine

To fear love is to fear life, and those who fear life are already three parts dead.

Bertrand Russell (1872 - 1970), Marriage and Morals (1929) ch. 19

To love and be loved is to feel the sun from both sides.

David Viscott

All love that has not friendship for its base, is like a mansion built upon sand.

Ella Wheeler Wilcox, O Magazine, February 2004

Love is everything it's cracked up to be…It really is worth fighting for, being brave for, risking everything for.

Erica Jong, O Magazine, February 2004

no da bo vsaj en moj post povezan z ljubeznijo :D

Mnogo prepirčkov in mnogo poljubčkov

naju bo spremljalo na tej čudoviti poti,

ki ji midva praviva ljubezen

:wub: x:Xx :wub:

tole je en verzov mojega bivšega

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...