Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Samo eno ponižanje je vredno, da ga se ne sramujemo, ponižanje zaradi ljubezni
ufaa ,ko si še bel mlad, se sramuješ tega, ampak se je treba soočat, prerast, ne bežat x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

xangx "Ljubezen, pravijo stari modreci, prihaja kot metulj, vkovan v zlato. Na sinjem nebu prhuta in krili ter poveže srci, ki sta nekdaj mrzli bili."

xsrcbumx

dons zjutraj me je brez heca sredi travnika obiskal točno tak metulj a bojim se da jevse ostalo iluzija... :(

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dons zjutraj me je brez heca sredi travnika obiskal točno tak metulj a bojim se da jevse ostalo iluzija...
AJA, jest čash, se ga probam prav dotaknit, potem mi je lepo x:Dx

...ko so izginile tracnice na progi za vlak... pa so policisti posumili, da jih imajo mogoc cigani. In se res odlocjo priskat njihovo vas, pa najdejo v hosti te tracnice. Pa rece policist: "kdo je te tracnice, sem prinesel?" "gospod, posluste, nevem, mogoc so jih kaksni otroci prinesli." "Ja, pa te tracine tehtajo par ton!" "Ja, gospod, kaj pa otrok ve kaj je par ton, prime pa odnese!" (nevem tocn kak gre..nekak tko! se manj pa vem, kdo je avtor tega... vem, pa da je ljubezen narejena podobno! ovire se premagajo, enostavno se zgodi (primes pa odneses! huh dokler policist ne pride (ne dobesedno!!!) )

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

dons zjutraj me je brez heca sredi travnika obiskal točno tak metulj a bojim se da jevse ostalo iluzija...
AJA, jest čash, se ga probam prav dotaknit, potem mi je lepo x:Dx

pa ne meditiral sem sredi enga travnika pa sonček je sijal pa prileti ta zlat metulj tam tri cm velik do moje leve roke se usede na cvetlico tik ob mojem levem kolenu in med tem ko hodi maha s krili :2src: ponudil sem mu roko ampak ni pristal :( naredil je en polkrog okrog mene in odfrlel naprje :D ampak ne vem kaj ma to veze z ljubeznijo i suppose woodland spirits came to comfort me x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pa ne meditiral sem sredi enga travnika pa sonček je sijal pa prileti ta zlat metulj tam tri cm velik do moje leve roke se usede na cvetlico tik ob mojem levem kolenu in med tem ko hodi maha s krili  :2src: ponudil sem mu roko ampak ni pristal :( naredil je en polkrog okrog mene in odfrlel naprje :D ampak ne vem kaj ma to veze z ljubeznijo i suppose woodland spirits came to comfort me  x;)x

si se vseen bil premal umirjen, da ni metulj hotel na tvojo roko, mogoc je zacutil napetost v vibracijah

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

sploh nisem bil umirjen :( prišel sem gor kaj pa vem 200 m višinske razlike in takoj ko se usedem pride mimo metuljček... pol prot koncu ga pa ni blo več :( hja metuljčki pridejo in gredo,... dons vsaj nobenga klopa nisem staknu ti ostanejo :)

ponudil sem mu roko ampak ni pristal ,naredil je en polkrog okrog mene in odfrlel naprej,  ampak ne vem kaj ma to veze z ljubeznijo
metulji prinašajo spremembe.. :8):

Ljubezen je nesmrtno in neskončno žarišče v nas, ki ga nič ne more omejiti in nič pogasiti.

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

daleč od oči daleč od srca, pravijo, kaj pa če je daleč od oči blizu srca? kot tista pot ko greš zelo daleč da najdeš nekaj kar ti je blizu...

V drugi ljubezni se človek počuti, kot bi ponavljal razred. Pozna vse predmete, vendar ni prepričan, da bo opravil izpit.

Branislav NUŠIČ

Prva ljubezen osvaja mnogo prej, kot telo; pozneje osvajaš telo prej, kot dušo, včasih duše sploh ne osvojiš.

Victor Hugo

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...