žaža 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 "Ljubezen, pravijo stari modreci, prihaja kot metulj, vkovan v zlato. Na sinjem nebu prhuta in krili ter poveže srci, ki sta nekdaj mrzli bili." Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Samo eno ponižanje je vredno, da ga se ne sramujemo, ponižanje zaradi ljubezni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Samo eno ponižanje je vredno, da ga se ne sramujemo, ponižanje zaradi ljubezni. UPAM DA RES Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 "Noben kilometer ali prepad, ki nas deli, noben hrib ali bedak, ki med nami stoji, noben občutek ali beseda, ki boli, tega, da ljubimo ne spremeni!" Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 .....pekoča?http://www.millan.net/anims/giffar/smileyhug.gif hja, pa res; Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Samo eno ponižanje je vredno, da ga se ne sramujemo, ponižanje zaradi ljubezni ufaa ,ko si še bel mlad, se sramuješ tega, ampak se je treba soočat, prerast, ne bežat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 "Ljubezen, pravijo stari modreci, prihaja kot metulj, vkovan v zlato. Na sinjem nebu prhuta in krili ter poveže srci, ki sta nekdaj mrzli bili." dons zjutraj me je brez heca sredi travnika obiskal točno tak metulj a bojim se da jevse ostalo iluzija... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 dons zjutraj me je brez heca sredi travnika obiskal točno tak metulj a bojim se da jevse ostalo iluzija... AJA, jest čash, se ga probam prav dotaknit, potem mi je lepo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ...ko so izginile tracnice na progi za vlak... pa so policisti posumili, da jih imajo mogoc cigani. In se res odlocjo priskat njihovo vas, pa najdejo v hosti te tracnice. Pa rece policist: "kdo je te tracnice, sem prinesel?" "gospod, posluste, nevem, mogoc so jih kaksni otroci prinesli." "Ja, pa te tracine tehtajo par ton!" "Ja, gospod, kaj pa otrok ve kaj je par ton, prime pa odnese!" (nevem tocn kak gre..nekak tko! se manj pa vem, kdo je avtor tega... vem, pa da je ljubezen narejena podobno! ovire se premagajo, enostavno se zgodi (primes pa odneses! huh dokler policist ne pride (ne dobesedno!!!) ) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 dons zjutraj me je brez heca sredi travnika obiskal točno tak metulj a bojim se da jevse ostalo iluzija... AJA, jest čash, se ga probam prav dotaknit, potem mi je lepo pa ne meditiral sem sredi enga travnika pa sonček je sijal pa prileti ta zlat metulj tam tri cm velik do moje leve roke se usede na cvetlico tik ob mojem levem kolenu in med tem ko hodi maha s krili ponudil sem mu roko ampak ni pristal naredil je en polkrog okrog mene in odfrlel naprje ampak ne vem kaj ma to veze z ljubeznijo i suppose woodland spirits came to comfort me Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 pa ne meditiral sem sredi enga travnika pa sonček je sijal pa prileti ta zlat metulj tam tri cm velik do moje leve roke se usede na cvetlico tik ob mojem levem kolenu in med tem ko hodi maha s krili ponudil sem mu roko ampak ni pristal naredil je en polkrog okrog mene in odfrlel naprje ampak ne vem kaj ma to veze z ljubeznijo i suppose woodland spirits came to comfort me si se vseen bil premal umirjen, da ni metulj hotel na tvojo roko, mogoc je zacutil napetost v vibracijah Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 sploh nisem bil umirjen prišel sem gor kaj pa vem 200 m višinske razlike in takoj ko se usedem pride mimo metuljček... pol prot koncu ga pa ni blo več hja metuljčki pridejo in gredo,... dons vsaj nobenga klopa nisem staknu ti ostanejo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ponudil sem mu roko ampak ni pristal ,naredil je en polkrog okrog mene in odfrlel naprej, ampak ne vem kaj ma to veze z ljubeznijo metulji prinašajo spremembe.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ljubezen je nesmrtno in neskončno žarišče v nas, ki ga nič ne more omejiti in nič pogasiti. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 a je še kdo opazu da mamo vsaj 3 aktivne ljubezenske teme It must have been love Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 daleč od oči daleč od srca, pravijo, kaj pa če je daleč od oči blizu srca? kot tista pot ko greš zelo daleč da najdeš nekaj kar ti je blizu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ljubezen je popolna tedaj, kadar najbolj ljubi tisto, kar že ima. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ljubezen je popolna tedaj, kadar najbolj ljubi tisto, kar že ima. Upam,da bom znala prepoznat in spoštovat ljubezen v mojem srčku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 V drugi ljubezni se človek počuti, kot bi ponavljal razred. Pozna vse predmete, vendar ni prepričan, da bo opravil izpit. Branislav NUŠIČ Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ko imaš vse, si tudi slep za vse, ko nimaš nič, takrat šele spregledaš. Shakespeare Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifpogledam ga v oči in vidim poezijo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Dokler nisi ljubil nikogar, ne govori o ljubezni do vseh. Ibsen Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Prva ljubezen osvaja mnogo prej, kot telo; pozneje osvajaš telo prej, kot dušo, včasih duše sploh ne osvojiš. Victor Hugo Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Kakšno srce, takšen jezik. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.