Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xokx borism

OGLAS:

Pobegnilo mi je srce in pustilo mi je sporočilo, da gre k tebi.

Če ga vidiš, ga vzemi k sebi in ga čuvaj... pusti, da poleg tebe vedno bije! :2src:

Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-)

http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif

http://ogledalo.blog.volja.net/

Deli na socialnih omrežjih

xsrcbumx Najboljših stvari v življenju se ne da uresničiti z voljo:

-lahko hote nosiš hrano v usta,

ne moreš pa hote doseči,da ti tekne......

-lahko hote ležiš v postelji xrolleyesx

ne moreš pa hote zaspati......

-lahko hote nekomu laskaš :inocent:

ne moreš pa hote občudovati.....

-lahko hote poveš skrivnost :8):

ne moreš pa hote zaupati.....

-lahko hote narediš uslugo.....

ne moreš pa hote LJUBITI... xsrcx

- xsrcbumx

Hm.... Ljubezen! Jast kar se ljubezni tiče lahko govorim predvsem iz lastnih izkušenj! Ljudje se vse premalo zavedajo pomembnosti ljubezni kar se kaže v odnosu med ljudmi,odnosu do sebe,narave skratka do vsega kar nas obkroža! Osnove ljubezni so sočutje,modrost,dobrosrčnost,dobronamernost,veseliti se za srečo drugega..... Kaj mislite ali je ljubezen čustvo? Pomoje je ljubezen neka čistost in ne čustvo nekaj kar se na da opisati z besedami ampak moraš občutiti. To čistost pa dosežeš ko prideš v stik s tistim notranjim v sebi oz. z dušo> ko razčistiš na astralni ravni iz se osvobodiš čustvene vpletenosti skratka ko je v astralu vzpostavljena harmonija, ki ti omogoča tudi čistost na mentalni ravni šele potem imaš zgrajene temelje da vzpostaviš pravi stik z samim sabo kar pa ti prinese harmonijo z enostjo vsega okoli nas in seveda z nami vred. vzpostavimo lahko stik s samim samo preko ljubljene osebe če točno vemo kaj so naše vrednote in seveda da srečamo sorodno dušo. Jast imam to izkušnjo pa čeprav bila je kratka a bila je sladka!Nekak neko zlitje!(sej bi lahko še malo zafilozofiral ampak že tko ne vem če me kdo razume xrolleyesx ) x:px Zaradi te izkušnje lahko z zagotovostjo trdim da je ljubezen največja vrednota :love: ki nam lahko prinese največjo in najlepšo izkušnjo življenja. Zame in tud nasploh je pomoje tako da v ljubezni morš iskat dobro v človeku da je to tisto kar lahko čutiš tisto pozitivno energijo. To mene recimo tko ful privlači na nasprotnem spolu da se ima res pozitiven odnos do življenja, da je ful dobra po srcu da se to tko vidi oz. čuti,da je čustvena,sočutna taka dobronamerna nežna dušica al kaj naj bi pa za vas bila tista ljubezen?

xsrcbumx xsrcbumx BE In Love & THINK In Love xsrcbumx xsrcbumx

xsrcbumx lepo napisano od lepega, čutečega dečka

ki v današnjem času,še ve, kaj je Vrednost Ljubezni x:)x VSE

prav vse, je ljubezen......ostani takšen celo življenje in osrečuj ljudi okoli sebe x:Xx

xrosex Življenje se meri po Vsebini :love:

ne po številu človekovih dni... :inocent:

Sprejemanje, sprejemanje in sprejemanje ... ko bi dva, ki se ljubita dosegla to ali vsaj delala na tem bi bila najbolj happy na svetu xlove2x

Ce gledas ne drugega cez svoje vzorce, kaj sploh vidiš? x8Dx

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Bodi kot reka ki teče

mirno v noč.

Ne boj se teme noči.

Odsevaj vse zvezde z neba.

In če so oblaki prekrili nebo

zakaj tudi oni so voda kot reka,

brez oklevanja odsevaj tudi njih

v globokem miru.

Pesem iz WO - se mi je dopadla , pa jo delim z vami... xDDx :2src:

Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Sprejemanje, sprejemanje in sprejemanje ... ko bi dva, ki se ljubita dosegla to ali vsaj delala na tem bi bila najbolj happy na svetu xlove2x

Ce gledas ne drugega cez svoje vzorce, kaj sploh vidiš?  x8Dx

Pa saj itak da sprejemaš človeka takega kot je tud z svojimi negativnimi napakami vred > Sam če se pa najdeta dva taka, ki imata iste oz. podobne vrednote kot ti > xsrcbumx !Problem je bolj v temu da je verjetno bolj malo takih ljudi! Al se motim?Ko bi se le! Pa tud ne gre se da vidiš ker nimaš kaj dost za videt to se lahko samo čuti! Jast opažam tko pr seb da preprosto od nekaterih ljudi se čuti neka pozitivna energija ki me privlači! Recimo prjatlca ki ima 29 let pa me sploh tko ne privlači je bolj take močne postave sam jast bi jo kr lahko imel rad ker pač oddaja neko tako meni privlačno energijo! x:)x

<{POST_SNAPBACK}>enkrat sem nekje prebral:

ljudje še resnično niso spoznali ljubezni, zato prazno vrzel polnijo z besedami, reklamami , itd..

ljubezen je lepša, resnična, kot pa samo navadna misel-beseda...

Sam jast se tko kr strinjam s tem ker jast mam tud tak občutek da ljudje nekak sploh ne razmišljajo kaj dosti o ljubezni kar je žalostno :V: in upam da neresnično! x:)x

:C: če razmišljamo o ljubezni xsrcbumx to gotovo ni ljubezen,

če jo pričakujemo xsrcbumx gotovo ne pride....

če jo izsiljujemo :inocent: se odmika....

preprosto :2src: ,če jo imaš v SEBI xDDx je vedno steboj, te spremlja,

te radosti in na koncu pripelje do xlove2x

Tako preprosto je to...... prepustiti se..... xrosex in vse pride samo po sebi....

to je zakon stvarstva... x:Xx xyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...