Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:eek: če obvladaš ljubezen, ne rabiš nobene psihologije in ne fizioterapije...spljoh nobene IIIIIJEEEE....pa spljoh ne rabiš nič študirat x:Dx x;)x

sam fajn se maš :palec:

boš videla ko pridejo vnuki,kaj vse te bodo naučili, še pravljice čitat x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx hi,hi pa ne da mene sprašuješ, maš tu cel kup raznoraznih strokovnjakov od prevajalcev do psihologov...

grem jst raj v peskovnik potičke delat...

nikoliniprepoznozasrečnootroštvo.press x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xloveyx xflirtx Globoko v središču našega bitja se nahaja neskončna zaloga ljubezni, ki je neusahljiva... x:Xx .

V tem življenju je nikakor ne moremo pOrabiti, zato nam NE BI BILO treba varčevati z njo... xhypnox xegox

Če ljubimo , smo lahko vedno velikodušni... xflirtx , kajti ljubezen je nalezljiva, in ko jo razdajamo se k nam vrača POMNOŽENA... xloveyx

Več ko dajemo ..več imamo... xDDx

Če si želimo več ljubezni, jo moramo samo DATI... tako preprosto je to.... pa tako nerazumljivo večini.... xscratchx xegox

Ljubezen JE in jaz SEM.... xyiyax xegox xloveyx

<{POST_SNAPBACK}>prava je tista, ki ni samo kompenzacija cesa, ali laz samega sebi in drugemu... in se in se, jaz nisem napisala "drugacna ljubezen", jaz sem napisala "drugacna definicija ljubezni" - kaj ljudje mislijo da je...... nekateri samo vpijejo da ljubijo, dejstva pa kazejo cisto drugace, mislijo da ljubijo, do izraza pa pridejo vecinoma posledice bolanih misli...

prava ljubezen ne bo delovala bolano, ne bo skodila ne sebi ne drugemu...prava ljubezen se izraza v medsebojnih odnosih, je blizina ne glede na oddaljenost, brisanje ego-ta, velikodusna, te dvigne, ti hoce najboljse, ti podari peruti, svobodo in ti nudi moznost osebne rasti x;)x ipd.

...

xsrcbumx xrainbowx xyesx kako lepo si to napisala.....enako misliva. že davno tega.... xegox xpresentx xloveyx xflowx

<{POST_SNAPBACK}>prava je tista, ki ni samo kompenzacija cesa, ali laz samega sebi in drugemu... in se in se, jaz nisem napisala "drugacna ljubezen", jaz sem napisala "drugacna definicija ljubezni" - kaj ljudje mislijo da je...... nekateri samo vpijejo da ljubijo, dejstva pa kazejo cisto drugace, mislijo da ljubijo, do izraza pa pridejo vecinoma posledice bolanih misli...

prava ljubezen ne bo delovala bolano, ne bo skodila ne sebi ne drugemu...prava ljubezen se izraza v medsebojnih odnosih, je blizina ne glede na oddaljenost, brisanje ego-ta, velikodusna, te dvigne, ti hoce najboljse, ti podari peruti, svobodo in ti nudi moznost osebne rasti x;)x ipd.

...

:palec: lepo, ampak to se večinoma pojavlja samo v teoriji....

:2src: Ka a bi še jest kej povedala aa?

O čem pa gre debata??

Sm čist frišna ena tažmohtna.... xmusicx xokx :att: xrosex

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...