lia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 nikoli ni prepozno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 če obvladaš ljubezen, ne rabiš nobene psihologije in ne fizioterapije...spljoh nobene IIIIIJEEEE....pa spljoh ne rabiš nič študirat sam fajn se maš boš videla ko pridejo vnuki,kaj vse te bodo naučili, še pravljice čitat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 hi,hi pa ne da mene sprašuješ, maš tu cel kup raznoraznih strokovnjakov od prevajalcev do psihologov... grem jst raj v peskovnik potičke delat... nikoliniprepoznozasrečnootroštvo.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 oprosti no, tak nevljudno segam v besedo,,,to mi je verjetno ostalo iz ranega otroštva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ja ata Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ljubezen? Kaj se zadaj skriva? Kaj mori mi čustva živa? Kaj mi godi v ognju vročem? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Lahko noč! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Globoko v središču našega bitja se nahaja neskončna zaloga ljubezni, ki je neusahljiva... .V tem življenju je nikakor ne moremo pOrabiti, zato nam NE BI BILO treba varčevati z njo... Če ljubimo , smo lahko vedno velikodušni... , kajti ljubezen je nalezljiva, in ko jo razdajamo se k nam vrača POMNOŽENA... Več ko dajemo ..več imamo... Če si želimo več ljubezni, jo moramo samo DATI... tako preprosto je to.... pa tako nerazumljivo večini.... Ljubezen JE in jaz SEM.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Odaljenost ljubezen povečuje ali zmanjšuje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Kakšna je pa "drugačna ljubezen" in kakšna je "prava ljubezen" zate Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekateri verjamejo to, ker imajo drugacno definicijo ljubezni Jaz pa pravim, da oddaljenost nima veze s pravo ljubeznijo. se strinjam s teboj oddaljenost kvečjemu Ljubezen naredi večno in še bolj močno seveda ČE je prava... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Hvala Vrba, se povsem strinjam , lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Tudi jaz se strinjam. Vrba, lepo si napisala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>prava je tista, ki ni samo kompenzacija cesa, ali laz samega sebi in drugemu... in se in se, jaz nisem napisala "drugacna ljubezen", jaz sem napisala "drugacna definicija ljubezni" - kaj ljudje mislijo da je...... nekateri samo vpijejo da ljubijo, dejstva pa kazejo cisto drugace, mislijo da ljubijo, do izraza pa pridejo vecinoma posledice bolanih misli... prava ljubezen ne bo delovala bolano, ne bo skodila ne sebi ne drugemu...prava ljubezen se izraza v medsebojnih odnosih, je blizina ne glede na oddaljenost, brisanje ego-ta, velikodusna, te dvigne, ti hoce najboljse, ti podari peruti, svobodo in ti nudi moznost osebne rasti ipd.... kako lepo si to napisala.....enako misliva. že davno tega.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kako lepo si to napisala.....enako misliva. že davno tega.... Jst tud takuuuuuuuuuu mislim in principesa mi bo ljubezen izkazala, ko mi pošlje svoje slikce in jaz jih dam na net. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst tud takuuuuuuuuuu mislim in principesa mi bo ljubezen izkazala, ko mi pošlje svoje slikce in jaz jih dam na net. moje slikce pa niso za net so samo za posebne ljudi... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> moje slikce pa niso za net so samo za posebne ljudi... Si morajo zaslužiti kajne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> moje slikce pa niso za net so samo za posebne ljudi... Jst tud sem nekaj posebnga. Kar uprašaj kogar hočeš na LF. Bodo vsi rekl, da sem ekstra psiho................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si morajo zaslužiti kajne Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst tud sem nekaj posebnga. Kar uprašaj kogar hočeš na LF. Bodo vsi rekl, da sem ekstra psiho................ kaj bom sprašvala druge ko pa svojim spoznanjem najboolj verjemem a si ti pojava Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj bom sprašvala druge ko pa svojim spoznanjem najboolj verjemem a si ti pojava Ja to je pa res. Urng pojava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>prava je tista, ki ni samo kompenzacija cesa, ali laz samega sebi in drugemu... in se in se, jaz nisem napisala "drugacna ljubezen", jaz sem napisala "drugacna definicija ljubezni" - kaj ljudje mislijo da je...... nekateri samo vpijejo da ljubijo, dejstva pa kazejo cisto drugace, mislijo da ljubijo, do izraza pa pridejo vecinoma posledice bolanih misli... prava ljubezen ne bo delovala bolano, ne bo skodila ne sebi ne drugemu...prava ljubezen se izraza v medsebojnih odnosih, je blizina ne glede na oddaljenost, brisanje ego-ta, velikodusna, te dvigne, ti hoce najboljse, ti podari peruti, svobodo in ti nudi moznost osebne rasti ipd.... lepo, ampak to se večinoma pojavlja samo v teoriji.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Ka a bi še jest kej povedala aa? O čem pa gre debata??Sm čist frišna ena tažmohtna.... xrosex Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ka a bi še jest kej povedala aa?O čem pa gre debata??Sm čist frišna ena tažmohtna.... xrosextebe ta frišno bo treba pa z belim oljem pošpricat, drugač boš dobila češplev užig. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ka a bi še jest kej povedala aa?O čem pa gre debata??Sm čist frišna ena tažmohtna.... xrosex ojoj ker nick si si dala dobrodošla med nami..... češplja Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.