Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

principeska, ne ponižuj ;)

ker ta moj mislim pomeni, da dopuščam da nekdo drug misli drugače, ne pa da nisem prepričana v to... samo da jaz govorim iz sebe ti pa naučeno :)

čaki grem po eno knjigo da prepišem kakšno zgodbico, jih je polno :)))) sej če ne pa vzamem kakšen odlomek iz svoje ;)

Deli na socialnih omrežjih

:eek: joj,kako huda obtožba, v bodoče ne bom odgovarjala na tko pritlehne x:o)x vendar si zapomni sledeče: NIHČE TE NE MORE PONIŽATI, UŽALITI.... ČE SI SAMA TEGA NE DOVOLIŠ.. x:o)x ..vsak razume drugače, saj smo si različni, hvala bogu in na različnih stopnjah razumevanja, pa brez zamere xDDx x;)x

OJLA Punce, ste me mal zdrmale s temle zadnjim pink ponkom

"NIHČE NE MORE RANITI DOBREGA V MENI, RANI LAHKO SAMO MOJ EGO".

To je res eno super prepričanje, ki vsakomur lahko veliko pomaga, ko ga enkrat podzavest posrka.

Selene, prosim, nikoli več ne reci, da je kdo pred teboj, al pa višje kot ti al pa nižje ali bolj zadaj. Tega NI. Je pa res, DA JE VSAK NA SVOJI STOPNICI. Nihče ni vseved, vsak je mojster za nekaj in ko se dve duši srečata, je vedno cesta dvosmerna, torej sporočila v obeh smereh. A velja???

Sonček si, ne dovolim, da se ponižuješ, to pomeni, da se ne ceniš dovolj. Pa si zlati člen v verigi dobrega, tako kot vsakdo !!!

hvala ker si,

hvala ker ste vsi ostali

http://www.mamarocks.com/rosetrio01.gif

peace and love

Klinar

peace and love

Klinar

Ljubezen je kaviar in poročna torta, jagode in smetana. Ljubezen je šampanjec. Prijateljstvo je svež kruh, sveže maslo, kmečki sir in vrč čaja za dva. Za srečno življenje je seveda najbolje oboje združiti. Toda prijateljstvo je lažje za prebavo.

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

morda, ce gledas tako. jaz ne, ce si se namrec IZVZEL (ce si sebicen, se vedno izvzames), te ni not. preprosto. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src:

Sleherni par mora upati, da mu bo usojeno postarati se skupaj ter nenehno se potrebovati in hraniti z ljubeznijo drug drugega.

Ljubiti s slehernim dihom, nasmehom in solzo svojega življenja.........

xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

Smisel življenja je največja sreča

:inocent: Pridejo dnevi, kot so tile sedaj...ko človek res ničemur več ne verjeme... :xx!: ampak verjeti je treba v sanje... v jutrišnji dan... ko je najbolj temna noč xsrcx je na obzorju najbolj svetel dan... x:)x x;)x Vse pride.... in vse mine..vmes pa je naše življenje x:o)x tukaj in sedaj... xyesx xegox xsrcbumx

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: Pridejo dnevi, kot so tile sedaj...ko človek res ničemur več ne verjeme... :xx!: ampak verjeti je treba v sanje... v jutrišnji dan... ko je najbolj temna noč xsrcx je na obzorju najbolj svetel dan... x:)x  x;)x Vse pride.... in vse mine..vmes pa je naše življenje x:o)x tukaj in sedaj... xyesx  xegox  xsrcbumx

"I know I was born and I know that i'll die in between is mine. " spet Pear Jam _ I Am Mine x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: Pridejo dnevi, kot so tile sedaj...ko človek res ničemur več ne verjeme... :xx!: ampak verjeti je treba v sanje... v jutrišnji dan... ko je najbolj temna noč xsrcx je na obzorju najbolj svetel dan... x:)x  x;)x Vse pride.... in vse mine..vmes pa je naše življenje x:o)x tukaj in sedaj... xyesx  xegox  xsrcbumx

Tole me pa spominja na en Kučanov govor... x:Dx

Sicer pa, ko enkrat malce strmoglaviš na trda tla, kar en lep čas mine, da se spet odtajaš. Vsaj jaz. Z leti pa postaneš vedno bolj ciničen in vsa tale nakladancija na temo ljubezen , mi postaja rahlo patetična.

<{POST_SNAPBACK}>Sicer pa, ko enkrat malce strmoglaviš na trda tla, kar en lep čas mine, da se spet odtajaš. Vsaj jaz. Z leti pa postaneš vedno bolj ciničen in vsa tale nakladancija na temo ljubezen , mi postaja rahlo patetična.

:palec: škoda zate.... Ljubezen najdeš najprej V SEBI xloveyx in če si cinična in patetična.... nismo VSI taki :inocent: in če nekaj nimaš xrolleyesx NE MOREŠ dajati kaj šele razumeti..... x^x x:o)x

full se mi zdi, da vsi neki preveč idealizirate ljubezen.. ma važno, da imaš ljubezen do življenja in do tistega kar počneš!

drugač pa ja, ljubezen je kot hrana, brez nje se ne da živeti, sepravi, če živimo, imamo vsi neko ljubezen... vsekakor materino, ki nikoli ne umre! x:Ix

(mogoče nekateri ne bodo razumeli kaj sem hotel povedat)

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...