principesa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz mislim, da se moramo naučiti poslušati, spoštovati, sprejemati, da nismo brez napak, ne mi, ne kdo drug, spoštovati odločitev drugih... ljubezen pa je itak v nas, če ni ego močnejši jaz pa vse to kar ti MISLIŠ že davno VEM...PA LP Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 principeska, ne ponižuj ker ta moj mislim pomeni, da dopuščam da nekdo drug misli drugače, ne pa da nisem prepričana v to... samo da jaz govorim iz sebe ti pa naučeno čaki grem po eno knjigo da prepišem kakšno zgodbico, jih je polno ))) sej če ne pa vzamem kakšen odlomek iz svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 joj,kako huda obtožba, v bodoče ne bom odgovarjala na tko pritlehne vendar si zapomni sledeče: NIHČE TE NE MORE PONIŽATI, UŽALITI.... ČE SI SAMA TEGA NE DOVOLIŠ.. ..vsak razume drugače, saj smo si različni, hvala bogu in na različnih stopnjah razumevanja, pa brez zamere Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ja sej vem, si veliko pred menoj ;)kaj pomeni pritlehne?kakorkoli lep dan ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 OJLA Punce, ste me mal zdrmale s temle zadnjim pink ponkom "NIHČE NE MORE RANITI DOBREGA V MENI, RANI LAHKO SAMO MOJ EGO". To je res eno super prepričanje, ki vsakomur lahko veliko pomaga, ko ga enkrat podzavest posrka. Selene, prosim, nikoli več ne reci, da je kdo pred teboj, al pa višje kot ti al pa nižje ali bolj zadaj. Tega NI. Je pa res, DA JE VSAK NA SVOJI STOPNICI. Nihče ni vseved, vsak je mojster za nekaj in ko se dve duši srečata, je vedno cesta dvosmerna, torej sporočila v obeh smereh. A velja??? Sonček si, ne dovolim, da se ponižuješ, to pomeni, da se ne ceniš dovolj. Pa si zlati člen v verigi dobrega, tako kot vsakdo !!! hvala ker si, hvala ker ste vsi ostali http://www.mamarocks.com/rosetrio01.gifpeace and loveKlinar Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Ljubezen je kaviar in poročna torta, jagode in smetana. Ljubezen je šampanjec. Prijateljstvo je svež kruh, sveže maslo, kmečki sir in vrč čaja za dva. Za srečno življenje je seveda najbolje oboje združiti. Toda prijateljstvo je lažje za prebavo. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Če jo malo posoliš, je kar znosna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubezen je votla, okrog je pa nič ni. Aja ne, tisto je strah Sej ne vem več Ljubezen je polna, okrog je pa velik ljudi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 hm, kaj je že ljubezen.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 morda, ce gledas tako. jaz ne, ce si se namrec IZVZEL (ce si sebicen, se vedno izvzames), te ni not. preprosto. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Sleherni par mora upati, da mu bo usojeno postarati se skupaj ter nenehno se potrebovati in hraniti z ljubeznijo drug drugega. Ljubiti s slehernim dihom, nasmehom in solzo svojega življenja......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 xrosex Ljubiti s slehernim dihom, nasmehom in solzo svojega življenja......... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Jaz že nekaj let v to ne verjamem Sporočim, ko(če) bom spet. Ej sm patetičn :xx!: Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Pridejo dnevi, kot so tile sedaj...ko človek res ničemur več ne verjeme... :xx!: ampak verjeti je treba v sanje... v jutrišnji dan... ko je najbolj temna noč je na obzorju najbolj svetel dan... Vse pride.... in vse mine..vmes pa je naše življenje tukaj in sedaj... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pridejo dnevi, kot so tile sedaj...ko človek res ničemur več ne verjeme... :xx!: ampak verjeti je treba v sanje... v jutrišnji dan... ko je najbolj temna noč je na obzorju najbolj svetel dan... Vse pride.... in vse mine..vmes pa je naše življenje tukaj in sedaj... "I know I was born and I know that i'll die in between is mine. " spet Pear Jam _ I Am Mine Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pridejo dnevi, kot so tile sedaj...ko človek res ničemur več ne verjeme... :xx!: ampak verjeti je treba v sanje... v jutrišnji dan... ko je najbolj temna noč je na obzorju najbolj svetel dan... Vse pride.... in vse mine..vmes pa je naše življenje tukaj in sedaj... Tole me pa spominja na en Kučanov govor... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Sicer pa, ko enkrat malce strmoglaviš na trda tla, kar en lep čas mine, da se spet odtajaš. Vsaj jaz. Z leti pa postaneš vedno bolj ciničen in vsa tale nakladancija na temo ljubezen , mi postaja rahlo patetična. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz že nekaj let v to ne verjamem Sporočim, ko(če) bom spet. Ej sm patetičn :xx!: A hočeš povedat, da bodo pol veljala načela Lovske zveze Slovenije in bo odprta sezona lova ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole me pa spominja na en Kučanov govor... mogoče pa sem jaz pisala Kučanu govore..... nikoli se ne ve....... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer pa, ko enkrat malce strmoglaviš na trda tla, kar en lep čas mine, da se spet odtajaš. Vsaj jaz. Z leti pa postaneš vedno bolj ciničen in vsa tale nakladancija na temo ljubezen , mi postaja rahlo patetična. škoda zate.... Ljubezen najdeš najprej V SEBI in če si cinična in patetična.... nismo VSI taki in če nekaj nimaš NE MOREŠ dajati kaj šele razumeti..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 always on my mind Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> always on my mind Wake up girl Nočem nič strašit Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 full se mi zdi, da vsi neki preveč idealizirate ljubezen.. ma važno, da imaš ljubezen do življenja in do tistega kar počneš! drugač pa ja, ljubezen je kot hrana, brez nje se ne da živeti, sepravi, če živimo, imamo vsi neko ljubezen... vsekakor materino, ki nikoli ne umre! (mogoče nekateri ne bodo razumeli kaj sem hotel povedat) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 itaq... ljubezni je velik oblik. različne so ljubezni do različnih ljudi in tudi stvari, življenja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.