Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>to ni ljubezen, to je navezanost. Ljubezen lahko samo polepša življenje. :palec:

xNNx Odvisno od osebe, ki ji daš ljubezen: lahko ti jo vrača, lahko jo pa obrne, popači in zavrže, če to naredi v miselnem prehodu iz dvojine v množino ... :bomb:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ko sta dva človeka v srcu eno, sta močnejša od železa ali brona. In, ko se razumeta globoko na dnu svojih src, so njune besede sladke in močne kot vonj orhidej. TO JE LJUBEZEN!!!!!! xsrcx
Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Kot da smo pod narkozo, je, ko smo zaljubljeni,

a slejkoprej vsak anestetik enkrat popusti.

zakaj bi sploh jemali ta anestetik? Ponavad človek sicer res dost rabi da vidi kok je neumno bit zaljubljen, in kok je lepo ljubit x:Dx x:Dx

cosmic dancer

ampak izjava so besede. ...

Torej, dva milijona srckov in smeskov te ocitno ni prepricalo, Shaolin.... x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xflirtx  xloveyx najlepši je Občutek... da ljubiš in da SI ljubljen.... xsrcbumx  xyiyax

hja js pa mislim da najlepš občutek je da ljubiš, drugi del da si ljubljen je bolj ego... nikoli ni tako dober občutek da si ljubljen kot pa da ljubiš... :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:eek: Bravo NiNo!!! x^x :palec:

to je pa 'online osebna rast'. :palec: :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

to si ti... to je tvoje bistvo...

Vedno gre za NASO ljubezen... iz sebe startas... 'tocka moci je v sedanjem trenutku', zdaj in tukaj - torej to si ti... to je zate edina prava tocka...

ne glede na koga, kaj, kako... jo projeciramo. xyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Poznam, zato sem jo pa naštimala  x:)x

Hm zelo rada bi verjela, da se bo kaj v tej smeri aktiviralo. So to samo spodbudne besede, ali veš?

Vem x^x , zato si pa nariši AMAR NAT, KALEINA, ARDA NA, ERAH ANU, MAKSIMA DAMARI :eek: .

Če ne veš o čem jaz to, klikni na moj podpis, potem ta imena vpiši v bel kvadratek in si nariši podobe, pa se opazuj, pa tudi okolico, ker takrat se pa začne še bolj dogajati, lep pozdrav, B. x:)x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...