Onix 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to ni ljubezen, to je navezanost. Ljubezen lahko samo polepša življenje. Odvisno od osebe, ki ji daš ljubezen: lahko ti jo vrača, lahko jo pa obrne, popači in zavrže, če to naredi v miselnem prehodu iz dvojine v množino ... Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ko sta dva človeka v srcu eno, sta močnejša od železa ali brona. In, ko se razumeta globoko na dnu svojih src, so njune besede sladke in močne kot vonj orhidej. TO JE LJUBEZEN!!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 na Zemlji smo rojeni, da bi prepoznali ljubezen... ker samo ljubezen lahko poveže nasprotja v harmonično celoto... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubezen - njena prisotnost, odsotnost ali popačenost - lahko pojasni vse veselje in vso bedo človeštva. res....še nism pomislu na to to treba povedat tistim ki kao "vodijo" svet... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 V ARITMETIKI LJUBEZNI JE ENA PLUS ENA ENAKO VSE, DVE MINUS ENA PA JE ENAKO NIČ. (Ninon De Lenclos) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Kot da smo pod narkozo, je, ko smo zaljubljeni, a slejkoprej vsak anestetik enkrat popusti. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kot da smo pod narkozo, je, ko smo zaljubljeni, a slejkoprej vsak anestetik enkrat popusti. zakaj bi sploh jemali ta anestetik? Ponavad človek sicer res dost rabi da vidi kok je neumno bit zaljubljen, in kok je lepo ljubit Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 k te zadane spljoh ne rabš besed.... tišina vse pove.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 to je bla pa končno ena pametna izjava pa dveh miljonih let..... sej ne, je bla še kšna , no, sam to pa res... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 ampak izjava so besede. ... Torej, dva milijona srckov in smeskov te ocitno ni prepricalo, Shaolin.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je bla pa končno ena pametna izjava pa dveh miljonih let..... sej ne, je bla še kšna , no, sam to pa res... JA tko zgleda k si zadet od nje... ljubezni namreč... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> JA tko zgleda k si zadet od nje... ljubezni namreč... misliš? ni tok hudo je pa lepo, priznam... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V ARITMETIKI LJUBEZNI JE ENA PLUS ENA ENAKO VSE, DVE MINUS ENA PA JE ENAKO NIČ. (Ninon De Lenclos) huuuuuuuuuuuuuuuuuuudooooooooooooooo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>huuuuuuuuuuuuuuuuuuudooooooooooooooo A ni dober? Meni je bil tako všečččč... :palec: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 najlepši je Občutek... da ljubiš in da SI ljubljen.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> najlepši je Občutek... da ljubiš in da SI ljubljen.... hja js pa mislim da najlepš občutek je da ljubiš, drugi del da si ljubljen je bolj ego... nikoli ni tako dober občutek da si ljubljen kot pa da ljubiš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Bravo NiNo!!! to je pa 'online osebna rast'. :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ko lahko nekoga ljubiš ne da si ljubljen je pa umetnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 to si ti... to je tvoje bistvo... Vedno gre za NASO ljubezen... iz sebe startas... 'tocka moci je v sedanjem trenutku', zdaj in tukaj - torej to si ti... to je zate edina prava tocka...ne glede na koga, kaj, kako... jo projeciramo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ja in tu res ne igra nobene vloge Ego In ena najčistejših ljubezni je ljubezen do sebe in do svojih otrok, vsaj pri meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja in tu res ne igra nobene vloge Ego In ena najčistejših ljubezni je ljubezen do sebe in do svojih otrok, vsaj pri meni Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Pogrešam ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Melodie, še malo pa se ti bo aktiviral tatoo, upam, da poznaš pomen svoje ikonce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Melodie, še malo pa se ti bo aktiviral tatoo, upam, da poznaš pomen svoje ikonce Poznam, zato sem jo pa naštimala Hm zelo rada bi verjela, da se bo kaj v tej smeri aktiviralo. So to samo spodbudne besede, ali veš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznam, zato sem jo pa naštimala Hm zelo rada bi verjela, da se bo kaj v tej smeri aktiviralo. So to samo spodbudne besede, ali veš? Vem , zato si pa nariši AMAR NAT, KALEINA, ARDA NA, ERAH ANU, MAKSIMA DAMARI . Če ne veš o čem jaz to, klikni na moj podpis, potem ta imena vpiši v bel kvadratek in si nariši podobe, pa se opazuj, pa tudi okolico, ker takrat se pa začne še bolj dogajati, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.