Melodie 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vem , zato si pa nariši AMAR NAT, KALEINA, ARDA NA, ERAH ANU, MAKSIMA DAMARI . Če ne veš o čem jaz to, klikni na moj podpis, potem ta imena vpiši v bel kvadratek in si nariši podobe, pa se opazuj, pa tudi okolico, ker takrat se pa začne še bolj dogajati, lep pozdrav, B. Hvala Se bom držala navodil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vem , zato si pa nariši AMAR NAT, KALEINA, ARDA NA, ERAH ANU, MAKSIMA DAMARI . Če ne veš o čem jaz to, klikni na moj podpis, potem ta imena vpiši v bel kvadratek in si nariši podobe, pa se opazuj, pa tudi okolico, ker takrat se pa začne še bolj dogajati, lep pozdrav, B. kaj biti vse une čudna beseda?!! JS nč zastopiti od to.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Moraš slediti Borisovim navodilom. Vse zveš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 sledi svojemu srcu... pa boš vse vedla.... ali mar razumeš te simbole jaz po pravici povedano, še najbolj verjamem VASE.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 kako nej si vse to narišem, če spljoh ne vem kaj je to, a...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 najbolj važn je spljoh.... love is in the air..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 jst sm prebrala tole: ljubezen je odrasla verzija božička...... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 No, lepa reč.....folk, sam neki - pazite se te setsune (a nede, Tejka - bolš opozorit) no tole z božičkom je čist v tvojem stilu Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, lepa reč.....folk, sam neki - pazite se te setsune (a nede, Tejka - bolš opozorit) no tole z božičkom je čist v tvojem stilu khhhm...shaolin, zakaj pa se me bi blo treba bat? jst ne grizem, ne jem in ne ubijam... razen v nujnoh primerih...... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 aha.....noben ni tko nujen da bi bil izgovor - al ja? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 So dnevi,ko me v srcu pecein so nocibrez srece,ker le v sanjahpoljubljam te drhtece Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ponoci je pa res najvecja sreca, lep zdrav pocitek, pa kak fajni dialog s podzavestjo vrbica moja mila... časa nobenga... ti pišem... dogaja .. dogaja.... pazi nase kot jaz nase.... pa pa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha.....noben ni tko nujen da bi bil izgovor - al ja? hja... nikol se ne boš spremenil...z meno vred ne.....njaah....... izgovori so slabši kot resnica..... jast ne lažem.... vsaj mislim da ne, če smo že pri enonogih mravljah s šestimi nogami.... njaaaaaah..... love is nice until somebody becomes a jurk..... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 tole je......jep ljubezen Nad veko pogled mi zaspano,prebujam se v čustvo neznano,čutim da ona ta pelin je brala,čutim da v tem se je le prepoznala. Drobceno znamenje vleče naprej,da zopet zatekam se k misli o njej,na vse kar lepo je, ko zopet jo čujem,vem, saj goreče le to potrebujem. Rad bi bil eno nje sonc in sijal,rad bi življenje skoz srečo ji dal,rad bi trnjulčico rešil iz pekla,rad bi da iz teme se ona izvlekla. Ostaja ujeta, so ji trnje skrbi,rad našel bi strup da vse to pomori,da dvignem iz spanja ta biserček svoj,dam ji življenje, ji solzice zbrišem takoj. Potem bi ta pesen zvenela veselo,prebarvala rime te črne,potem bi se tukaj šele vse začelo,Oh samo da se kdaj to obrne. Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja... nikol se ne boš spremenil...z meno vred ne.....njaah....... izgovori so slabši kot resnica..... jast ne lažem.... vsaj mislim da ne, če smo že pri enonogih mravljah s šestimi nogami.... njaaaaaah..... love is nice until somebody becomes a jurk..... ja ja.....ti kr govori pa ne tle mešat biologije no..... ti hiperinteligentni odtenek rožnate barve..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Tudi če bi premikali gore...in govorili angelske jezike.... smo siromašni brez ljubezni... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tudi če bi premikali gore...in govorili angelske jezike.... smo siromašni brez ljubezni... pomoje bi na bilo čist fletno,če se neb ljubilli. tolk ...hehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 tko kt se, mogoče res ne, k se kao "ljubimo" - v bistvu pa je tud to že biznis x!x Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tko kt se, mogoče res ne, k se kao "ljubimo" - v bistvu pa je tud to že biznis x!x ma kdo bi tebe razumu..hehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 zakaj? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj? kje si biznis zdej vidu? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 a ne ne, to je blo sam moje razmišljanje o današnji "ljubezni".... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 samo LJUBEZEN nas bo odrešila... vse LEPO JE ljubezen in vse GRDO je sovraštvo... .... naj živi večna LJUBEZEN.... amen.. se pozna vročina....... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ej, princ(ip)eska, danes sem zjutraj od Marse dobu nekaj Je pisala: Šefice v soboto zvečer res ni, je pa zdele..." Pravi da če se sam dva menta je bolj it na chat, sam js se na to nism spomnu Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 topli občutki so izvor naše notranje svetlobe.. . in pa hrepenenje dušenas vodi na nenavadna potovanja.. .in pa duša intuitivno prepozna ,kar bo razum dojel mnogo kasneje. vse to je zaradi ljubezni..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.