kamikaze 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 vsaj nekdo, da ve.....js ne..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ljubezen je, da za nekoga nekaj narediš, ne da bi za to kaj pričakoval. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Rada bi vedela, ali boš tvegal,da te bodo imeli za norega na ljubezen, sanje,na pustolovščino, ki se ji pravi biti živ. Ne zanima me, kateri planeti so v kvadratu s tvojo luno.Želela bi vedeti,ali si se dotaknil središča svoje bolesti ali so te doživetja izdajstva odprlaali pa si postal stisnjen in zaprt iz strahu pred trpljenjem. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 napreduješ, princ(ip)eska........ že mečeš fiziko pa matematiko not..... eni kvadrati, središča,, stisljivost, zaprt sistem...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>napreduješ, princ(ip)eska........ že mečeš fiziko pa matematiko not..... eni kvadrati, središča,, stisljivost, zaprt sistem...... hi, hi, hi a ti to resno.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 itak, js sm pristaš sveta v katerem vlada matematika in številke.......ni prostora za čustva in podobno, ampak samo hladne številke, številke, številke...... jaaaaa, to je moj svet..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 tam kjer je matematika ni prostora za ljubezen... ljubezen ne računa....ne sešteva.....ne odšteva....itd.... p.s. mislim, da te je obsedu, v vseh tvojih postih se pojavlja... :xx!: jutri bo bolje..... samo proč z njim... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 vem ja.... un dan je blo res nevarno bit zravn mene..... sam sm sam vedu da bo minilo... ampak pisal sm pa vseen kaj pa glasba in ljubezen - mata kej skupnega Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ljubezen je LJUBEZEN pika Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ljubezen je LJUBEZEN pika matr in to napisem na mojo 13 to objavo Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 glasba je Ljubezen..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 a, pa sem te veš da mata glasba in matematika veliko skupnega....... pol mata tud matematika pa ljubezen neki..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ljubezen do matematike je prav posebna logaritmična ljubezen spljoh tista zadnja... ritmična.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ne mi zdej speljevat teme drugam - ni blo govora o ljubezni DO matematike, ampak o povezavi med njima Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne mi zdej speljevat teme drugam - ni blo govora o ljubezni DO matematike, ampak o povezavi med njima zame velja 1+1= 1 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ozko tole.... 1+1 je 0 al pa 1000000000000000.... (tole je že višja matematika) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ljubezen je orodje ega da se "jebemo".......cca 20% lepega in 80% srčnih bolečin ko bolečine izginejo, ko ostane samo iskreno prijateljstvo lahko rečemo, da je to v resnici ljubezen Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ljubezen je orodje ega da se "jebemo".......cca 20% lepega in 80% srčnih bolečin ko bolečine izginejo, ko ostane samo iskreno prijateljstvo lahko rečemo, da je to v resnici ljubezen temu ne rečemo ljubezen prej je to tisto kar počnejo v telenovelah... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ljubezen je bolezen Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 LJUBEZEN je vse......v nas samih in okoli nas..... le če znaš videti in čutiti.... Brezpogojna ljubezen je deljiva, razsirljiva, neegoisticna ..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubezen je bolezen ja, in to takrat ko kr dva obležita v postelji zaradi nje..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, in to takrat ko kr dva obležita v postelji zaradi nje..... Ja tudi tako si lahko razlagamo Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ljubezen je orodje ega da se "jebemo".......cca 20% lepega in 80% srčnih bolečin ko bolečine izginejo, ko ostane samo iskreno prijateljstvo lahko rečemo, da je to v resnici ljubezen parhaps parhaps js če prav seštejem tole in če imaš srečo poznat tolk čudovito osebo kt js je razmerje med lepim in bolečinami nekje obratno 80 lepih 20 bolečih... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>parhaps parhaps js če prav seštejem tole in če imaš srečo poznat tolk čudovito osebo kt js je razmerje med lepim in bolečinami nekje obratno 80 lepih 20 bolečih... To imaš pa prav Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.