principesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 sej vem... nč osebno vem tudi to, da so najlepše stvari preproste stvari in da se dogajajo, ko najmanj pričakujemo in manj, ko kompliciramo manj smo zakomplicirani sory vpliv lune me ima v oblasti Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 ne rabš znat govort Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Tudi to je ljubezen 10 PASJIH ZAPOVEDI 1.Bodi potrpežljiv z mano in s časoma bom razumel, kaj pomenijo tvoji ukazi. 2.Zaupaj mi. 3.Vedi, da nikoli ne bom pozabil, kako ravnaš z mano. 4.Ne pretepaj me! Udarec ti lahko vrnem z ugrizom, čeprav si tega res ne želim. 5.Skrbi zame tudi takrat, ko bom star in betežen. Tudi tebi ne uide ta nadloga. 6..Ne puščaj me samega v stresnih trenutkih, na primer pri veterinarju. Lažje mi je, kadar si z mano. Ne pozabi da te imam rad. 7. Ne jezi se name predolgo in ne kaznuj me z zapiranjem v hišo. Ti imaš delo, zabavo in prijatelje, jaz pa imam le tebe. 8.Pogovarjaj se z mano. Četudi ne bom razumel vseh besed, mi bo tvoj glas povedal, kaj mi želiš sporočiti. 9.Preden me začneš obtoževati, da sem trmast, neubogljiv ali len , se vprašaj, ali me morda muči bolezen ali kakšna druga težava. 10.Preden me sprejmeš v svoj dom, ne pozabi, da bom živel od deset do petnajst let. To je doba, ki bi jo rad preživel v tvoji družbi. pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Ko se ozrem okoli sebe, vidim ljudi, ne vidim pa tebe. Nekateri hodijo hitro, ves dan hitijo, ne mislijo nič, kaj govorijo. Drugi hodijo počasi, pogosto molčijo, ne potrebujejo velikih besed, saj dejanja vse povedo in oči jim žarijo. Ljubezen se vidi v gibanju telesa, v očeh se vidi, kdo ima v srcu nebesa. Kdor je srečen tudi v nesreči, se vidi takrat, ko so njegovi gibi ljubeči. Ljubezen v srcu je moč za življenje, za premagovanje ovir in za trpljenje. Za moč in pogum, da si upaš zaživeti, moraš vero v Ljubezen v srcu imeti. Nekaj kar opisuje ljubezen.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Dokler bodo oči in lepota, bo tudi ljubezen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 hm, a je ljubezen odvisna od lepote, samo od lepote? Vem Borism kaj misliš, ampak tale stavek se mi je porodil ob tvoji misli.. Saj oči - z njimi lahko vidimo odsev duše, tiste malenkosti, ampak tudi brez njih lahko doživimo ljubezen, mar ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 JA, drži.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 a je to ljubezen, če ti nekdo noče ven iz misli... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> fixne ideje sej sem vedla da boš sem prišla ma ti mi nočeš it ven iz glave... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Ljubezen ljubi trnje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Vrba, saj jaz nisem v nobeni sekti, mislil sem pa na trnje od vrtnic Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 bolj ko se napenjam, manj te razumem kaj mi hočeš povedati o ljubezni ... o VRBA moja draga vas domača... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Vrba, ti si pa prebrisana.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vrba, ti si pa prebrisana.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Ljubezen, Ljubezen je kot tanka reka,Ljubezen je kot vonj pomladi,od nje imamo vsi se radi,od nje zastrta nam je veka. Ljubezen je veselje moje,Ljubezen je nje vonj, nje dih,od nje se vije najlepše kar je njih,od nje je vse, ne moje, ne tvoje. Poglej jo ljubezen, poglej jo v oči, enkrat za vedno,trikrat zate, trikrat pri svoji moči, Razvajaj jo, ljubezen, ljubeče in redno,aroma nje, ti bo v oporo v najdaljši noči,Poglej jo vsak dan, poglej jo poredno. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubezen, Ljubezen je kot tanka reka,Ljubezen je kot vonj pomladi,od nje imamo vsi se radi,od nje zastrta nam je veka. Ljubezen je veselje moje,Ljubezen je nje vonj, nje dih,od nje se vije najlepše kar je njih,od nje je vse, ne moje, ne tvoje. Poglej jo ljubezen, poglej jo v oči, enkrat za vedno,trikrat zate, trikrat pri svoji moči, Razvajaj jo, ljubezen, ljubeče in redno,aroma nje, ti bo v oporo v najdaljši noči,Poglej jo vsak dan, poglej jo poredno. To pa je pesem zaljubljenca x!x Lepo Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Tvoje pozitivne, ustvarjalne, ljubeče misli imajo neznasko moč, dosti večjo, kot pripoznavaš, kajti misli so moč. Zato preženi vse negativne misli. Vedno glej svetlo stran življenja, kajti več kot izžarevaš ljubezni in radosti, več ju boš pritegnil k sebi. Ljubi vse duše, ki te obkrožajo, saj boš spoznal, da se ti bodo prej ali slej odzvale. Otroci in živali se odzovejo takoj, ker nimajo ovir, ki bi jih morali podreti. Nagonsko čutijo, da se ljubezen prosto pretaka, ne sumničijo o motivih in namenih, ampak samo sprejemajo, se odzivajo nanjo in jo radostno vračajo. Odrasli so pogosto sumničavi in si predstavljajo, da se za ljubeznijo kaj skriva. Nikoli ne dopusti, da bi se ti sumničenje o razlogih zaprlo srce za koga. Ko so motivi čisti in pristni, se ljubezen pretaka z vso močjo, dokler ne podre vseh zaprek. Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Pa tak je Pravijo, da je ljubezen slepa,na te sem prav pošteno jezen,kako slepa bi lahko bila ljubezen,zdaj vidim te, kako si lepa. Pravijo, da bolezen je ljubezen,za ljubeznijo dva zbolita,ponavadi v kaki postelji ležita,in sanjata drug drugega bolezen. Pa jaz vem da ljubezen ni slepa,pa zagotovo ni nobena bolezen,vsak dan jo vidim, kako je, lepa. Pa veterček ne bodi name jezen,in moje srce še vedno šepa,od kar izgubil tebe sem ljubezen. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Ena Ena je želja,ura je ena,ena je žeja,in ti si le ena. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Ljubezen se hrani s hrepenenjem.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Real love stories never have happy endings, because real love stories never end Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 "Honesty, sincerity, tenderness and trust."A little less time for the rest of the world,"And more for the two of us."Kisses each mornin', 'I love you's' at night,"Just like it used to be."The way life was when you were in love with me." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Če bi posekali vsa drevesa in iz njih naredili svinčnike....in bi porabili vse oceane za črnilo...in celo nebo za papir, še vedno niti približno ne bi mogli opisati mogočnosti,veličastnosti in l j u b e z n i, ki jo v SEBI nosi naše srce Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 ooooo....sladka bolechina... ...OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 ljubezen je ena čudna reč,če maš vse je premalo,če maš eno je preveč.... prosto po Mlakarju Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.