borism 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Česar je polno srce , rado iz ust gre. Luther Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 zacni dan z ljubeznijo,napolni ga z ljubeznijo,prezivi ga v ljubezni,in koncaj ga z ljubeznijo. (sai baba) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 zacni dan z ljubeznijo,napolni ga z ljubeznijo,prezivi ga v ljubezni,in koncaj ga z ljubeznijo. (sai baba) Čuti hitro, ljubi počasi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Ljubezen je ljudem bolj všeč kakor zakon iz istega razloga, zavoljo katerega so romani zabavnejši od zgodovine. CHAMFORT Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Ljubezen je ljudem bolj všeč kakor zakon iz istega razloga, zavoljo katerega so romani zabavnejši od zgodovine. CHAMFORTtale je šele dober ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 zacni dan z ljubeznijo,napolni ga z ljubeznijo,prezivi ga v ljubezni,in koncaj ga z ljubeznijo. (sai baba) čuti me globoko, ljubi me globoko...samo ne napolni me. sem spet narobe poštekala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Hja aira prav maš... hm js grem zdej dol po jagode ne zdržim več čutim da prav to rabim... hehe čiao Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Iz filma The Mexican, Julija Roberts pa Brad Pitt Samantha: I have to ask you a question. It's a good one so think about it. If two people love each other, but they just can't seem to get it together, when do you get to that point of enough is enough? Jerry: Never. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajčica 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ljubezen...predanost duše in telesa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 to piše v knjigah...kaj pa predanost realna Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ljubezen je sestavljena iz ene duše in dveh teles.(Aristotel) Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ljubiti ne pomeni gledati drug drugega, ampak skupaj gledati v isto smer.(Antoine de Saint-Exupery) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Brez spoštovanja ni prave ljubezni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Brez spoštovanja ni prave ljubezni. RES JE... x!x x!x Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Čar prve ljubezni je v tem, ker ne vemo, da se vsak trenutek lahko konča. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Če je v meni ljubezen, mi lahko manjka mnogo stvari, pa jih ne pogrešam. (Phil Bosmans) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 xrosex Sreča je samo del ljubezni - tega se mora človek učiti. Tudi trpljenje sodi k ljubezni. To je skrivnost ljubezni, njena lepota in breme.(Walter Trobisch) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ljubezen vedno na novo očara svet. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Kadar ljubiš, se ti zdi še opica lepa, ko ne ljubiš, se ne zmeniš niti za lotosov cvet. Kitajski pregovor Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Ljubezen je zdravilna moč. H. Humphrey Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 lbezn je opojni dremež Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ljubezen je opojni primež Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 haaha, al pa stiskalnica Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Kdor ljubi, ni glasen. Doni le prazen sod. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Kar je v srcu, to je tudi na jeziku. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.