Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ljubezen...je zame delati dobro...vsem xwizardx

Tak to je nemogoče in zato zgodba o opici in ribi..... x8Dx

Ljubezen....če jo čutiš je to tvoja največja vrednota! xsrcbumx

Iz prave ljubezni se nikoli ne rodijo negativna čustva! xcrossfingx

Pa še kaj ...ljubezen in sovraštvo gresta z roko v roki xcivx kakor peklenska gugalnica gori in doli x;)x najboljš se razumemo s tistimi ki jih mimogrede srečamo in nam je do njih kakor do lanskega snega....take lahko brezpogojno ljubiš x:o)x

xrosex

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Tako lep sončen dan je danes,lahko bi zunaj uživala sončne žarke in razmišljala,kako lep je ta svet,ko zasije sonce...toda moj pogled bega proti mobitelu in želi,da sliši tvoj glas,samo da vem,da je vse uredu s teboj in da nisi pozabil name..

...je sploh bila kakšna ljubezan med nama?Ali sem bila samo mašilo za samoto in za preganjanje dolgega časa?

Leto in pol,sem verjela,da si človek kot vsi ostali,da nimaš v sebi hudobije,da je vse,kar je bilo slabega storjeno iz čiste nevednosti in otopelosti zaradi droge,ki te je pred leti zavedla...Grenko je spoznanje,da sem se krepko motila in verjela,da si ravno zaradi tega zaslužiš pravo ljubezen in lepše življenje.Nisem pomislila,da nisi razčistil s preteklostjo in še z "nekom"...globoko me je prizadelo,ko si mi rekel,da sem na svetu,da delam samo GREH .

Prišel je čas,ko si lahko "iz sedanjosti"pogledal in se soočil s preteklostjo in se zavedal,kako izgleda nekdo,ki živi v preteklosti,kako le ta brzi v samo dno,v vrtinec teme in se bliža sami smrti...tudi ti si bil pred letom in pol v takem stanju...

In sedaj mi očitaš,da ONA ne bi tako propadla,če bi bila s teboj...

Kaj bi lahko rekla jaz?...zaradi tebe so me zapustili prijatelji,zaradi tebe sem se odpovedala sama sebi,zaradi tebe sem imela opravka s samo policijo,zaradi tebe sem pozabljala na dragocen čas,ki neusmiljeno beži samo naprej...nisem več tako mlada...,zaradi tebe sem pozabila na sanje...,nisem opažala opozorila,ko so mi povozili obe mački in psa...še tvojega "zapuščenega"sina sem bila pripravljena sprejeti za svojega...in namesto,da bi mi vračal to ljubezen s tem,da bi vse to UVIDEL,si vedno bil samo lačen,sexa,hrane in s tem,da te vidijo z menoj...Ko si me poklical in me obiskal,sem mislila,da hočeš biti z menoj,TI si pa rinil naravnost v hladilnik...uboga zapuščena duša,kaj naj ti rečem drugo?

Toda življenje gre naprej...pridobila sem si nove izkušnje,spoznanje,da sem trošila svojo dragoceno energijo v dotalen NIČ!Mrazi me misel,da počasi zapuščaš ta svet in da nisi uspel izpolniti svojega poslanstva...,ki bi lahko bilo dragoceno,glede na tvoje izkušnje.Kako zmotno je prepričanje,da moramo plačat za "svoje"grehe in se potem KAZNUJEMO sami sebe tako,da si ne privoščimo življenja...

Ja,na koncu imamo samo še samega sebe,četudi imamo otroke,pač oni so le puščice,ki gredo svojo pot....

In kaj je prava ljubezen?To,da se tesno drži samega trpljenja?

Pribita,kot na križ,se predajam bogu...in naj se zgodi po božji volji...

Naj bom naprej s teboj in te podpiram v tvojem"cepetanju"?To ni ljubezen,to je sadomazohizem...kako naj prenesem bolečino brez trpljenja,brez križa?Brez boga?...kako naj zaživim na novo brez tebe,tako,da te zapustim v milosti in nemilosti,in tiho prosim boga,da se sam odločiš,za pravo pot...

Živi in pusti živeti!!!

Tako lep sončen dan je danes,lahko bi zunaj uživala sončne žarke in razmišljala,kako lep je ta svet,ko zasije sonce...

..kako naj zaživim na novo brez tebe,tako,da te zapustim v milosti in nemilosti,in tiho prosim boga,da se sam odločiš,za pravo pot...

:palec: predvsem boš zaživela lahkotno, brez uteži na seb....dihaj, pleši, smej se,.

men verjem...za vsakim ko odide pride še deset boljših....

z leti se pa tako namnožijo da je to u iber nemogoče....sami dobri tipi hodijo po ulicah,,,,,

bemu kje so bli k sem bila mlada x:o)x

nekde su se sakrili x8Dx zdaj pa lezejo k deževniki iz zemlje po dežju x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...zaradi tebe so me zapustili prijatelji,zaradi tebe sem se odpovedala sama sebi,zaradi tebe sem imela opravka s samo policijo,zaradi tebe sem pozabljala na dragocen čas,ki neusmiljeno beži samo naprej...nisem več tako mlada...,zaradi tebe sem pozabila na sanje...,nisem opažala opozorila,ko so mi povozili obe mački in psa...še tvojega "zapuščenega"sina sem bila pripravljena sprejeti za svojega...in namesto,da bi mi vračal to ljubezen s tem,da bi vse to UVIDEL,si vedno bil samo lačen,sexa,hrane in s tem,da te vidijo z menoj...

Upam, draga Lilita, da si s to izkušnjo uvidela, da se nikoli, ampak res NIKOLI, ne smeš odpovedati sama sebi, pa stvarem, ki jih rada počneš, pa prijateljem,.....zaradi ničesar in tudi zaradi nikogar! Šele, ko je človek to sposoben, lahko ljubi brezpogojno.

Lia se sicer ne bo strinjala, ti pa kakor hočeš.

Jaz sem v to prepričana! x;)x xsrcx

Želim ti vse dobro! xsrcx

Živi tukaj in zdaj, kajti to je edino kar imaš! xsrcx x:)x

Živeti v preteklosti ali prihodnosti pomeni NE ŽIVETI SPLOH.

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

x:Dx :palec: x;)x se strinjam basolutno..... xyesx

tukaj in zdaj .... xyesx

sam včasih ga ni poleg

potem sem včeraj in tam ...in je lepo x;)x x8Dx

sam včasih ga ni poleg

potem sem včeraj in tam ...in je lepo x;)x x8Dx

Lia x:Dx x;)x xsrcx

...ti si mi večna uganka... x;)x

Je pa res tko, da je včasih lepo zatavat v včeraj in tja...in je fantastično x:Ix x;)x x:px x:)x

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Če se zaljubite v nekoga, ki vas ne ljubi, bodite nežni s sabo.

z vami ni nič narobe. ljubezen samo ni izbrala počivati v srcu drugega.

Če pa se v vas zaljubi nekdo in ga ne ljubite, bodite hvaležni, da je ljubezen

potrkala na vaša vrata, toda nežno zavrnite darilo, ki ga ne morete vrniti.

ne izkoristite prednosti in ne povzročajte bolečine. kako delate z ljubeznijo,

kaže na to, kako delate s sabo in vsa naša srca občutijo iste bolečine in radosti,

četudi so naša življenja in poti različne...

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

x:Ix ja,Kahlil Gibran...puščice x:)x ,starejša hči je že odšla svojo pot,naj jo puščica odnese daleč in naj najde tisto,kar najbolj sama želi xsrcx .Moj sinko je pa še pred puberteto in zelo željan znanja...njegov lok bom morala znati še bolj močno razpeti,ker tam daleč,daleč je njegov pravi dom... :2src:
Živi in pusti živeti!!!

Ljubezen!

:sori:

Ha ljubezen, kaj je to ljubezen, ko ti fant reče čez pet let, da ni več prepričan v sebe, da ni bil iskren do sebe. Kaj pa jaz, ali si bil do mene iskren, ko sem te ljubila z vsem srcem.

Težko je, iz dneva v dan se sprašujem kaj sem JAZ naredila narobe. Res pa je, da se nikoli nisva iskreno pogovarjala. Bila sem tiho in čakala, čakala. Čakala na kaj? No dočakala sem samo to, da sedaj nimam nobenega prijatelja, s samozavestjo pa sem čisto na koncu. :V:

Ne vem, ne vem???!!!

ljubezni se ne da videti. Lahko jo samo čutiš in se uglasiš z njo, ali pa jo potlačiš v najbolj teme kotičke, ker ti (trapast) razum tako veleva.
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Oh, ta ljubezen. Iz mene ljubezen naredi pravo zblojeno kokoško, ki ničesar več ne vidi.

Zdej fajn vidm, čeprav se mi je včeraj nekajkrat zameglil, ko sem vidla nekaj postavnih mladeničev. x;)x

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Najbolj žalostno je brati in poslušati, kako vztrajno in bedasto zamenjujemo Ljubezen za naša čustva, pomešana s spolnostjo, ali pa kar s samo spolnostjo ali s samimi čustvi. In potem lažemo, kako je ljubezen slepa, in da je to bolezen. A niti približno ni tako. Ljubezen je edina, ki vidi in ve, in je najgloblje zdravje.
Possible—but highly unlikely.

• 1 month later...
Guest ashanti

upam d tega ni še anben napisu, k se mi ni dal usega prebrt:

ljubezen je kakor delfin, ki se obsijan kopa v tvojih očeh, zato jih nikdar, nikoli ne zapri, saj pravijo da delfini umirajo v temi

A to pa da je ljubezen seks, tega pa ni nihče napisal, a se fine delate al kaj :vragec: :vragec:

Kar se mene tiče, tega ne bi nikoli napisal, čeprav sta lahko povezana. Najbolj zdravo se mi zdi, da jasno vidimo, da je seks seks (ki je super :palec:), ljubezen pa ljubezen (ki je tudi oz. še bolj spuer :palec:). Že itak se ju tako meša med sabo, da mi je kar slabo... :xx!:

-------------------------------------------------

Kar sem se naučil o Ljubezni, je to: kamor pride, se močno začuti. To ni zaljubljenost, to ni samo, da imaš nekoga/nekaj rad (v smislu, da ga/jo kao ljubiš in poseduješ), temveč je to energija zavesti, stanje bitja, neprestana meditacija. In kamor pride, se v ljudeh začnejo reakcije, ker Ljubezen je ogenj, ki zažge vsako sranje, vsako nepravilnost v nas, in to razmeroma boli. Človek, ki živi neprestano v Ljubezni, je na splošno za nesprejemajoče označen kot moteč (ker kamor pride, povzroča reakcije v ljudeh), problematičen in izrazito negativen in sovražen. Medtem ko je človek, ki še ne živi v Ljubezni, ki torej še ni prosvetljen in preobražen, lahko zelo kao "pozitiven", in ker ne povzroča tako močnih reakcij v ljudeh in ne opozarja na osebne nepravilnosti (ker je "strpen" in "spoštuje" mnenje drugih), je zlahka označen za ljubečega.

Possible—but highly unlikely.

Kar sem se naučil o Ljubezni, je to: kamor pride, se močno začuti. To ni zaljubljenost, to ni samo, da imaš nekoga/nekaj rad (v smislu, da ga/jo kao ljubiš in poseduješ), temveč je to energija zavesti, stanje bitja, neprestana meditacija. In kamor pride, se v ljudeh začnejo reakcije, ker Ljubezen je ogenj, ki zažge vsako sranje, vsako nepravilnost v nas, in to razmeroma boli. Človek, ki živi neprestano v Ljubezni, je na splošno za nesprejemajoče označen kot moteč (ker kamor pride, povzroča reakcije v ljudeh), problematičen in izrazito negativen in sovražen. Medtem ko je človek, ki še ne živi v Ljubezni, ki torej še ni prosvetljen in preobražen, lahko zelo kao "pozitiven", in ker ne povzroča tako močnih reakcij v ljudeh in ne opozarja na osebne nepravilnosti (ker je "strpen" in "spoštuje" mnenje drugih), je zlahka označen za ljubečega.

:palec: Čudno ja, kako se včasih ljudje negativno odzovejo na ljubečega človeka x?x Mislim, da ni osovražen, ampak da ga ljudje nočejo priznati, ker bi potem sami mogli nekaj spremenit. U meni prebudi spoštovanje.

seks je seks... ljubezen pa ljubezen

oboje združeno pa je najboljše xDDx x:px

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

najboljš se razumemo s tistimi ki jih mimogrede srečamo in nam je do njih kakor do lanskega snega....take lahko brezpogojno ljubiš

Uuu...tale je ful dobra.

Zakaj pa, Lia?

butl

xsrcx

x:Dx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...