Alan_New 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 U meni prebudi spoštovanje.V meni tudi.oboje združeno pa je najboljše Seveda. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Uuu...tale je ful dobra. Zakaj pa, Lia? butl Zato........... ker ljubezni si ne moreš izprosit, pridelat , priučit, lahko jo samo imaš in jo z nekom deliš..... v partnerstvu pa lahko sodeluješ in se dopolnjuješ....brezpogojno lahko ljubiš tistega s katerim nimaš nobenih drugih daj-dam stikov..... družina je podaljšek države , da pride ceneje skozi pri reprodukciji prebivalstva če te še kej zanima v zvezi mojo znanstveno fantastično teorijo ti kr vprašaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Zato........... ker ljubezni si ne moreš izprosit, pridelat , priučit, lahko jo samo imaš in jo z nekom deliš..... v partnerstvu pa lahko sodeluješ in se dopolnjuješ....brezpogojno lahko ljubiš tistega s katerim nimaš nobenih drugih daj-dam stikov.....lia, si v zablodi. 1. Ljubezni ne moreš niti imeti, posedovati.2. Brezpogojno lahko ljubiš vse in vsakogar. Tisto, ko kao ljubiš nekoga, "s katerim nimaš nobenih drugih daj-dam stikov" je samo tolažba in iluzija, kompenzacija za ljubezen. Lahko je "ljubiti" reveža na drugem koncu sveta; a kdo bo ljubil npr. človeka, ki bi ti storil kaj hudega? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 hvala ...vem, da živim v zablodi..... eni morajo to šele spoznati življenje poskrbi za čeri, da se razblinijo vse iluzije.... tud te o ljubezni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Pogrešam nekoga, ki bi razumel, da ga takrat, ko ga hočem odgnati stran, najbolj potrebujem.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 What do you do, when the only person, who can make you stop crying, is the only person, who made you cry? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Pogrešam nekoga, ki bi razumel, da ga takrat, ko ga hočem odgnati stran, najbolj potrebujem.. Ženo smotana, zakaj pa to počneš??? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 spontano.... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Včasih se mi zdi, da bejbe res mozga ne uporabljate..... Tipi smo enostavn nareti, ne, če me odganjaš, to jemljem za odganjanje in grem. Simple, ne.....A ti bi pa rada, da se odganjani do nezavesti trudi, da neb bil odgnan al kak? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ne....sam včasih nekoga odženeš,zato dase malo zamisli...ne zaradi tega kr nočeš bit z njim... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Mhm. Saj štekam po svoje, ni mi pa všeč preveč......A se to kar bi rada ne da na bl fajn način doseč? K glede na to kaj si napisala se na ta tak ne da, ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 no vidiš da razumeš če hočeš.... hehe Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Hehehe, mogoče pa tud on razume, pa kaže kot da ne. Ponos pa tako..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 eeee...ja ja...to je res....ponos... zakaj vi moški daste tolko na vaš ponos??nevem no....znate anke tut kašen krat preveč pretiravat... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 A sam mi? Pa pismo, povej mi faco kaj te muč ne pa po ovinkih pa z nekim odganjanjem, ne Če te pa nimam dovolj rad, pa tko nben način ne bo učinkovit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ma nevem...recimo da nardiste eno napakoin jo pol zaradi ponosa sploh ne priznate.. alpa da maš recimo eno osebo res rad,pa se delaškoda ti nič več ne pomeni,ker si v krogu prijateljev,ki ti govorijo da si naredil prav,čeprav želiš da bi bilo drugače...? štekaš? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ne vem, Nisn tak tip. Napake priznam, včasih mal težko al ipak sn sposobn tega. V ljubezni pa se na mnenje prijateljev ne oziram oz. pričakujem, da me bodo v mojih čustvih do ljubljene podpirali al vsaj tolerirali, bla njim všeč al pa ne...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 ja ja itaq....sej je prav tako ne... da se ne oziraš na mnenja drugih...sam na žalost niso vsi taki ne... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Zato........... ker ljubezni si ne moreš izprosit, pridelat , priučit, lahko jo samo imaš in jo z nekom deliš..... v partnerstvu pa lahko sodeluješ in se dopolnjuješ....brezpogojno lahko ljubiš tistega s katerim nimaš nobenih drugih daj-dam stikov..... družina je podaljšek države , da pride ceneje skozi pri reprodukciji prebivalstva če te še kej zanima v zvezi mojo znanstveno fantastično teorijo ti kr vprašaj Me, ja Kr dej jo na videlo Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 men je pa ljubezen tkole definirana v moji glavi: ko ti dogaja ko si zraven nekoga pa kr težko dihaš pa ga bi kar ..... pa spat ne moreš ja sam na to misleš kako bi ga p...... ja to je ljubezen pol je pa konc zaljubljenosti po 2 mescih veselega seksa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 ljubezen je brez besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 ljubezen čistosti preprostosti lahkotnosti enakovrednosti svobode je LJUBEZEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ljubezen je kot ptica. Ko te vzame med svoje močne peruti, te ne spusti več na tla. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ljubezen je sprejemanje samega sebe skozi oči drugega. Mir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ja Pa ljubezen je tudi to, da sta skupaj smiselna (preprosto logična). Velik ljubezni vsem skupaj, predvsem pa eno tako, res pravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.