Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uuu...tale je ful dobra.

Zakaj pa, Lia?

butl

xsrcx

x:Dx

Zato........... :fiju:

ker ljubezni si ne moreš izprosit, pridelat , priučit, lahko jo samo imaš in jo z nekom deliš.....

v partnerstvu pa lahko sodeluješ in se dopolnjuješ....brezpogojno lahko ljubiš tistega s katerim nimaš nobenih drugih daj-dam stikov.....

družina je podaljšek države , da pride ceneje skozi pri reprodukciji prebivalstva :vio:

če te še kej zanima v zvezi mojo znanstveno fantastično teorijo ti kr vprašaj x:Dx :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

ker ljubezni si ne moreš izprosit, pridelat , priučit, lahko jo samo imaš in jo z nekom deliš.....

v partnerstvu pa lahko sodeluješ in se dopolnjuješ....brezpogojno lahko ljubiš tistega s katerim nimaš nobenih drugih daj-dam stikov.....

lia, si v zablodi.

1. Ljubezni ne moreš niti imeti, posedovati.

2. Brezpogojno lahko ljubiš vse in vsakogar. Tisto, ko kao ljubiš nekoga, "s katerim nimaš nobenih drugih daj-dam stikov" je samo tolažba in iluzija, kompenzacija za ljubezen. Lahko je "ljubiti" reveža na drugem koncu sveta; a kdo bo ljubil npr. človeka, ki bi ti storil kaj hudega?

Possible—but highly unlikely.

:vragec: hvala ...vem, da živim v zablodi.....

eni morajo to šele spoznati x8Dx

življenje poskrbi za čeri, da se razblinijo vse iluzije....

tud te o ljubezni x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pogrešam nekoga, ki bi razumel, da ga takrat,

ko ga hočem odgnati stran, najbolj potrebujem..

Ženo smotana, zakaj pa to počneš??? :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:o|o:

Včasih se mi zdi, da bejbe res mozga ne uporabljate..... :vragec: Tipi smo enostavn nareti, ne, če me odganjaš, to jemljem za odganjanje in grem. Simple, ne.....A ti bi pa rada, da se odganjani do nezavesti trudi, da neb bil odgnan al kak? x8Dx x:o)x

K. Čapek

Mhm. Saj štekam po svoje, ni mi pa všeč preveč......A se to kar bi rada ne da na bl fajn način doseč? K glede na to kaj si napisala se na ta tak ne da, ne? x;)x

K. Čapek

A sam mi? :inocent: Pa pismo, povej mi faco kaj te muč ne pa po ovinkih pa z nekim odganjanjem, ne x;)x Če te pa nimam dovolj rad, pa tko nben način ne bo učinkovit..... :vragec: x:o)x

K. Čapek

ma nevem...recimo da nardiste eno napako

in jo pol zaradi ponosa sploh ne priznate..

alpa da maš recimo eno osebo res rad,pa se delaš

koda ti nič več ne pomeni,ker si v krogu prijateljev,

ki ti govorijo da si naredil prav,čeprav želiš da bi bilo drugače...?

štekaš? x;)x

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

Ne vem, Nisn tak tip. Napake priznam, včasih mal težko al ipak sn sposobn tega. V ljubezni pa se na mnenje prijateljev ne oziram oz. pričakujem, da me bodo v mojih čustvih do ljubljene podpirali al vsaj tolerirali, bla njim všeč al pa ne...... x^x

K. Čapek

družina je podaljšek države , da pride ceneje skozi pri reprodukciji prebivalstva :vio:

če te še kej zanima v zvezi mojo znanstveno fantastično teorijo ti kr vprašaj x:Dx :palec:

Me, ja

Kr dej jo na videlo

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

• 1 year later...
men je pa ljubezen tkole definirana v moji glavi: ko ti dogaja ko si zraven nekoga pa kr težko dihaš pa ga bi kar ..... pa spat ne moreš ja sam na to misleš kako bi ga p...... ja to je ljubezen pol je pa konc zaljubljenosti po 2 mescih veselega seksa.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...