Skoči na vsebino

Ljubezen

Alya

Recommended Posts

danes srečam eno bejbo, pa prav moji možje so bli vsi fejst,

Pa pravijo, da slovenke niso usmerjene v družinsko življenje. Kako da ne, če ima pa vsaka vsaj dva moža. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

saj ni problema,,,

samo moz ne sme med seksom videt zenine face pa je vse o.k. x:Dx

xcivx goovori zase

ti iščeš reprodukcijo x:Dx x:Dx x:Dx

danes srečam eno bejbo, pa prav moji možje so bli vsi fejst, pa oči ji kr žarijo :eek: gledam pa prčakujem da bo bejba, kaj ciničnega izza zob spustila, pa nič, ena sama blaženost....pa prav moj prvi mož dve leti starejši in moj drugi petnajst let in oba sta bila čudovita, samo lepo lahko povem

zdaj sicer ta drugi pravi da mu je hudo, ker ne more več vsak dan, pa ga potolažim, da je tud enkrat na teden čist dobr, če je fajn :eek:

je pa res da je s ta drugim boljš, ker imava res medsebojni odnos, midva dajeva kar imava drug drugemu, ko so otroci vmes, ponavadi večina parov med seboj nič več ne izmenjuje....

pa ljudi zar je to možno, že dve desetletji se imata fajn x8Dx x?x xcivx

xrolleyesx kake veze ma družina z ljubeznijo , postojte, postojte ,

žlahta raztrgana plahta,

zaljubiš se lahko le v tujca x:Dx x:Dx x:Dx

saj ni problema,,,

samo moz ne sme med seksom videt zenine face pa je vse o.k. x:Dx

:inocent: bogi si , indeed

torej morš zmeraj brisačo ji čez glavo vržt x:Dx x:Dx x:Dx

pol se to nea sam govori, eni to tud prakticirajo x:o)x

Pa pravijo, da slovenke niso usmerjene v družinsko življenje. Kako da ne, če ima pa vsaka vsaj dva moža. x^x

:o|o: ja kaj pa naj, če postane vdova, postavi oltarčke po stanovanju pa se moli k pokojnemu možu

ti bi verjetno svetval, da se živo sežge, zraven blagega pokojnika

da ne bi prišla v pohujšanje in bi si rešila dušo x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: ja kaj pa naj, če postane vdova, postavi oltarčke po stanovanju pa se moli k pokojnemu možu

ti bi verjetno svetval, da se živo sežge, zraven blagega pokojnika

da ne bi prišla v pohujšanje in bi si rešila dušo x:o)x

Ja, ko sem bil inkvizitor, bi jo sežgal še pred moževo smrtjo. Ali pa oba hkrati. Nocoj bi jo pa rajši prosil za telefonsko. :inocent:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

lia,,

a misls d tvoj (sam tako) vedno gleda tvojo faco med,,,

:inocent: čuj, brisačo bi sam enkrat vrgu

x:Dx x:Dx x:Dx

Ja, ko sem bil inkvizitor, bi jo sežgal še pred moževo smrtjo. Ali pa oba hkrati. Nocoj bi jo pa rajši prosil za telefonsko. :inocent:

x:Ix no morm priznat, da si mi nocoj bolj všečn

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hmmm. Kaj pa če gre bolj za ljubezen do tistega, kar je v telesu, kot do telesa. Če bi šlo samo za telo, bi hoteli objemati tudi trupla, namesto da se zgrozimo ob njih. Pa čeprav smo imeli telo zelo radi, dokler je bil kdo doma.

ma truplo ne daje poklonov, komplimentov, daril, truplo te ne spodbuja... je mrzlo, negibno in neuporabno... no, maš tut nekrofile x:px x:Dx z materializmom nisem hotu rečt, da hočemo samo materialne stvari... sej hočemo tudi spodbudo, razumevanje in ostalo "šaro"... z materializmom sem hoču rečt tisto, kar tudi sam pomeni... vera v obstoj stvari, tvari, itd. kot alfa in omege, kot edino pravo vero in v našem primeru ljubezni, kot nujni pogoj za obstoj le-te.

Sej mamo še druge ljubezni... zato pa pišem o ljubezni o kateri mi tule govorimo x:px ... ko pišejo dajati in nič zahtevati nazaj, tisto je larifari... vse zahtevamo nazaj in če ne dobimo... gremo x;)x x:px x:Dx čokolada sama po seb ni sladka ampak nekaj v nas jo dela tako... ljubezen (spet... ta ljubezen na podlagi katere se reproduciramo, ustvarjamo družine) sama po seb ni sladka, nžna, predajajoča, ampak je nekaj v nas, ki jo takšno dela... pravimo jim hormoni x:px x;)x

xcivx goovori zase

ti iščeš reprodukcijo x:Dx x:Dx x:Dx

ojoj

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

pravimo jim hormoni x:px x;)x

ojoj

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

x:Dx

:inocent: in zakaj takšna zgroženost

:o|o: kdo bi to razumel, sej si sam napisal :palec: hormoni x;)x x8Dx nič takega, naravni ritem x^x

lia,,

a misls d tvoj (sam tako) vedno gleda tvojo faco med,,,

:8):

nimajo cajta gledat :eek: moji morjo delat, ne pa leporečit :vragec:

na loto jst nč ne dam xcivx

x:Dx x:Dx x:Dx nimamo vsi sreče na tomboli, da bi sam gledal, pa bi dogajal x:o)x

je to mogo če ljubezen, kaj vem

x^x menim , da je to poezija x8Dx

v življenju še svojega srca ne slišimo, kaj šele od koga drugega

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...