borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kadar človek ljubi, ne pozna strahu. Lao-Ce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Hja boris ljubim zgleda da res ne Ampak če bi za vsakič ko pomislim nanjo, dobil vrtnico, bi jih imel že za cel vrt... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 The words can't tell,The pictures can't show,The notes can't sing,The heart can't love. I'd say a few words,if that would tell you,I'd draw a picture,if that would show. I'd play you a song,if that would prove me wrong,a heart would love,if this were a song. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ampak če bi za vsakič ko pomislim nanjo, dobil vrtnico, bi jih imel že za cel vrt... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Za vaju s Conteso http://www.angelfire.com/hero/varjag/Beatles.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 hehe dobr tole, čeprav mislim da mam ravno približno vse njihove akorde in besedila in pesmi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ti že, tvoja solistka pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 sej ni dost razlike med poznam pa ne znam zaigrat, in ne pozna pa zna zapet tko sva idealen par Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 To bosta na Krki, ali kje že Freeju špilala, jaz bom pa dirigent Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Vsak bi moral vedeti, kako se imenuje bel cvet z rdečimi obrobami, čez katerega je nasut diamantni prah in raste povsod tam, kjer se sprehajajo zaljubljenci. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ljubezen je križ, namazan z medom...med se poliže, križ pa ostane... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Prvič slišim za to verzijo, kaj imaš tolk rada med... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ljubezen - imeti nekoga rad brez občutka, da je tvoj.Ja to pa je res . Posesivnost je prepogost pojav v zvezi med partnerjema... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Me zanima kdaj bo spet čas za ljubezen... nestrpno pričakuujem ta dan a pomirjen ker vem da prihaja... čutim ga globoko v svojih žilaha, čutim kako me vleče k tebi,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Ce ljubezen nosis v sebi, potem jo vedno tudi srecas. Gustave CHEVALLIER sem na LN izbrala misel o ljubezni in izbrana je bila zgornja... pa še resnična je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Prvič slišim za to verzijo, kaj imaš tolk rada med... Naravnost obožujem ga...med! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Ljubil sem jo. Ko se je smejala, je zaprla oči modre oči, ki so bile, kot da se na njih barva še ni osušila. Takrat sem se zazrl v njen obraz, prepričan da bo čez njeno lice zdrsela solza sreče in za seboj pustila nežno modro sled. Ljubil sem jo. Ne vprašajte zakaj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Ce ljubezen nosis v sebi, potem jo vedno tudi srecas. Gustave CHEVALLIERTako je to ja... kjerkoli hodim jo opazim.... pa čeravno je ni tam.... heja, temu bi se reklo pa privid? Iluzija magar, to be in love... again. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Iskala sem ljubezen, iskala sem jo med ljudmi. Našla sem jo,a bore malo... Iskala sem mir, v sanjah in samoti Iskala sem v gozdovih, med krošnjami dreves, v mahu in pod debli. Ob rekah sem iskala,v divjih tokovih in v mirnih rokavih,v potokih in hrumečih slapovih. V planini …. ni bilo, ne v skalnih špranjah in tudi ne med nemirnimi travami. Skoraj sem že našla v snegu in noči, pa so prepodile sence. Miru ni bilo nikjer ! Bila pa je pesem rek, potokov in slapov, vsakokrat glasnejša in lepša... …bili so dišeči in pojoči gozdovi... …bili so cvetovi vseh barv,oblik in vonjav… …in bil je Lunin svit in Sončeva bleščava... …bili so oblaki, počivajoči in bežeči. Goreli so…včasih grozili, a mnogokrat nežno božali pogled. Iskala sem mir in našla ljubezen... Veliko ljubezni... Z ljubeznijo sem našla tudi mir. meni znan avtor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 O, SIMY vrnitev nazaj med nas, zelo lepo, dolgo te ni bilo, pogrešali smo te , ampak takoj mi pade v oči izredno lepa ikonca .....same šestice......66 objav, prijavljena 6, to so prijatelji(šestica!!), dobrodošla nazaj med nas, uživaj življenje . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Le kdor po ljubezni izstopi iz lastnega kroga Drugemu naproti, najde vrata, ki vodijo do skrivnosti biti. Gabriel Marcel Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Čas je prepočasen za tiste, ki čakajo, prehiter za tiste, ki se bojijo, predolg za tiste, ki žalujejo, prekratek za tiste, ki se veselijo,toda za tiste ki ljubijo....je čas večnost. [Henry Van Dyke] Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ljubezen ima vsak v sebi in je kot velik plamen ognja, ki greje in se širi po vsem telesu. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Življenje brez ljubezni je kot drevo brez cvetja in sadu. Gibran Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.