Skoči na vsebino

Prizemljitev

Recommended Posts

v zadnjem času je bilo veliko govora o tem, da prehod v "duhovne "sfere rad povzroči pomanjkanje prizemljenosti. pa me zanima, kaj vse lahko pomaga k večji prizemljenosti od zunanjih pripomočkov kot so npr: vaje, kristali, hrana, pijača, vilinski simboli..... izkušnje, nasveti, napotki........... xrosex xrainbowx xrosex

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Saj se boš hitro prizemljila... če ne prej, ko bo lačna postala. Z duhovnostjo še namreč še nihče ni nahranil x:Dx :palec: x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Hmmm prizemljevanje... x:)x

Koliko vem (ampak sedaj bom čisto iz glave pisala), naj bi te prizemljeval kamen obsidian, pa čadavec, za oniksa pa nisem več ziher...? Seveda potem tudi pitje eliksirjev iz teh kamnov, ter vse božje čaranje s temi kamni tut x;)x :palec:

Drugače pa se recimo sama prizemljujem (pa niti ne tolk zavedno, bolj začutim sama pri sebi push in grem..) s sprehodi v naravi, to mi je super... Napolnim baterije, prediham se, pa še baje kondicijo s tem nabiram x;)x

Kakšnih specifičnih napotkov ti pa ne znam dat, sem bolj intuitivka kot ne in teh stvari ne delam vzročno-posledično, pač pa takrat ko me prime... Pa še glede tega ponavadi šele kasneje poštekam, da je bilo to pravzaprav to x:Dx x;)x zase vem, da ko sem bila na dosti majavih nogah, sem skoz imela pri sebi črnega obsidiana, ga tudi veliko čistila... Bil je kot moj tihi prijatelj, brez katerega nisem znala zjutraj niti vstat x^x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Z duhovnostjo še namreč še nihče ni nahranil

odvisno, kaj 'nahraniti' pomeni... poleg tega pa nekateri celo res živijo brez take hrane, ki jo imaš verjetno v mislih (ne vem, kako je z njihovo prizemljenostjo xDDx x;)x )...

x;)x

no lepo ste napisali...zadnjič smo debatirali o tem, kako je veliko duhovnežev in raznih zdraviteljev popolnoma neprizemljenih, pa je naneslo tudi na pomagala, ki nas pomagajo prizemljit...itak da je jasno, da so to vse bergle...po drugi strani pa tudi bergla prav pride, če maš nogo/e u gipsu a ne x^x x:)x x;)x

jaz pa sem na trenutke preveč prizemljena in bi potrebovala majčkeno lebdenja. Kako se prizemljim, mislim, da me prizemlji življenje samo, vsaj trenutno. Mogoče pa sploh nisem razumela, kaj želite tule povedat s to prizemljitvijo x:)x

veš kj, nehi se bavit s pripomočki x:o)x

prim sebe v red.

potuho najdeš tut v zajebanciji in zabavi x:Dx

noč.

a to pomeni da se prevč zajebavam al kaj :eek: :sori: :o|o: :vragec: x8Dx x;)x

x:Dx saj sem vedla...sami uporabni nasveti x:)x x;)x :palec:

uma, sam kako, da vrt prekopavate šele zdaj...a me hecaš :eek:

se strinjam da deluje...tud prekopavala že...sam ni več kaj prekopat...vse že raste...celo plevela ni dovolj...zato pa sprašujem za druge variante x;)x

v zadnjem času je bilo veliko govora o tem, da prehod v "duhovne "sfere rad povzroči pomanjkanje prizemljenosti. pa me zanima, kaj vse lahko pomaga k večji prizemljenosti od zunanjih pripomočkov kot so npr: vaje, kristali, hrana, pijača, vilinski simboli..... izkušnje, nasveti, napotki........... xrosex  xrainbowx  xrosex

Uh...ja...sem šla skozi obdobje strašnega šoka...sem rabila kup knjig o tem, kako, s čim, kdaj...naprej...me je odneslo v sfere, katerih še nisem poznala...sama zabloda...Pogled na situacijo, ki te pretresa v taki meri, da potrebuješ duhovno tolažbo je najboljši od zgoraj, potem se pa s pametjo vrneš nazaj in od tal naprej urejaš zadevo...z glavo in argumenti... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

se strinjam da deluje...tud prekopavala že...sam ni več kaj prekopat...vse že raste...celo plevela ni dovolj...zato pa sprašujem za druge variante x;)x

zabji poskoki v gozdu, vizualiziranje energije ki tece iz korenskega nivoja proti zemlji in obratno;

vizualiziranje korenin, ki grejo iz podlatov...

zakopat sev zemljo.. ze samo kopanje zemlje morda prizemlji x:Dx

sicer pa ni zadeva v delu na zemlji!! temvec v prisotnosti med delom!!!

in to ti da najveckrat veckratno delo na zemlji, konstanta, udomacenost tudi...

tako, da ti kopanje postane domace... ga sprejme, kakor vso delo, etc..

ce kopas po zemlji, v glavi pa si drugje, pomoje ni prizemljitev!

drugje si le toliko da ves kje si, imas vklopljenje antene, khrati pa si tukaj in sedaj v delu,

pozorno. - temu pa se rece tudi 'karma yoga', povsem tedaj kadar nekaj pocnemo zastojn

in na taksen nacin.

aha...se strinjam z vsemi...free, ful dobro si to napisal...sva se glih s frendico pogovarjali, da nič ne pomaga če si z mislimi drugje...ni efekta...ni zadovoljstva...kot, da ne bi nič počel...če nismo zraven, nima smisla

in absolutno drži, da je potrebno vse pregledat pa se odločit za varianto...pol pa akcijaaaaaaaaaaa x:Dx :palec:

vprašanje je pravzaprav bilo posledica debate...sem tud jaz kdaj neprizemljena, pa ne tako zelo al pa dolgo, da bi mi to kaj posebno škodovalo...če pa sem v takem obdobju, pol mi pa ful na slikanje in pisanje useka, tko da ma to tud koristne efekte x:Dx x^x ...dobro in slabo sta pa tako dve plati iste medalje...tako tudi prizemljenost in neprizemljenost...vse je odvisno kako in zakaj znamo nekaj uporabiti...kot sem že nekje napisala: meni osebno je lastna jeza zelo ljuba, ker jo znam spravit v akcijo in potem ni moteča ne zame in ne za okolico, ampak postane štart sprej za nekaj dobrega in koristnega nardit...po končanem delu pa se spet počutim ko bog x:Dx x:)x x;)x

• 7 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...