Sončna Vila 13. november 2004 Avtor Prijavi Deli 13. november 2004 Ti tut, al kaj x:Dx Sam pri meni je to zlo fajn dogodek Sem ravno v nevemkateri temi brala, da imata Marsa in Aira tudi nekje v škorpijonski in strelčevi luni ovulacijo oziroma začetek pms-a To se pravi: nas je več bejb, ki smo usklajene direkt na polno luno A ni kao tko blo v starih časih, zaradi usklajenosti z naravo? Al sem to že spraševala enkrat Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Ona ( Aira ) se je spravla na mene. Ma zgleda ovulacijo, pa je rahlo zmedena. To je bilo povedano v najglobljem spoštovanju do tega, kar zmorejo ženske čutiti v svojem telesu.Ker če tega ne bi bilo, vse te vaše senzibilnosti, potem bi se pa res lahko samo še z kakega nadvoza fuknil. Res, malo sem se želel pohecat. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ker če tega ne bi bilo, vse te vaše senzibilnosti, potem bi se pa res lahko samo še z kakega nadvoza fuknil. Res, malo sem se želel pohecat. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> fuknil :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Ni lepšega, ko ti ženska prizna, da ovulira, ne da bi to s prstom ali drugače začutil. Koliko jih torej danes ovulira? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vsaj to sem upal da združuješ rajcanje in zabavo, da to počneš obenem. Zdaj pa res vidim, da si zgolj samo ena prenapeta nimfomanka, ki jo skrbi samo... ah. kaj jo srbi samo? pravzaprav se s temi stvarmi trenutno sploh ne ukvarjam, oz. se jim izogibam v širokem loku. na netu je pač drugače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Jaz jo doživljam enako kot dan pred menstruacijo: ful se mi je sladko (sicer se mi ne), cel dan mi gre na jok in smilim se sama sebi (ponavadi se ne), nič mi ne gre od rok (tako se mi zdi) - skratka, 100% bolj občutljiva in mož pravi, da sem bolj suha odvznoter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Pardon, bolj suha sem samo pred menstruacijo, lapsus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>kaj jo srbi samo? pravzaprav se s temi stvarmi trenutno sploh ne ukvarjam, oz. se jim izogibam v širokem loku. na netu je pač drugače. Najbrž že lep čas, ne? Slaba razvada, slaba. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Najbrž že lep čas, ne? Slaba razvada, slaba. ne vtikaj se vame, če nimaš kaj pametnega za povedat. beri-zanimivega, lepega, pozitivnega. zastruplja lahko vsak, meni se ne ljubi sodelovati v tem, ker ciljaš nizko. nisem pa vedno razpolozena za *rokavice* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Nisem te htel prizadet. Sem mislil da se malo prcama. Pravzaprav mi je bilo kar tečno čez vikend, tak da sem se moral z borism-om ukvarjat. Ta je šele težek. Oprosti. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Pa še lastno slikico sem si dal gor. In to samo zaradi tebe. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Oprosti. ok.počaki da skuham mulo na rozico ta cajt ko kuham Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Ja, ovulacija. Občutljiva tema. Kdo bi si mislil? Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 MISLIM DA BI TO LAHKO MALO LEPŠE OBRAVNAVALI.....KER TO NI NOBEN TABU!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levinja25 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 jest pa nism cist sigurna- aj to ta lep obcutek, ko skoz bi.... sam mene desc podjebava, libido pr svedh na dela tko kukr pr slovench, pa za en kurc use skp! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.