Skoči na vsebino

Ovulacija

Recommended Posts

Ti tut, al kaj x:Dx x:Dx Sam pri meni je to zlo fajn dogodek x:Dx :onfire: :vragec: xflirtx

Sem ravno v nevemkateri temi brala, da imata Marsa in Aira tudi nekje v škorpijonski in strelčevi luni ovulacijo oziroma začetek pms-a x;)x

To se pravi: nas je več bejb, ki smo usklajene direkt na polno luno :palec: A ni kao tko blo v starih časih, zaradi usklajenosti z naravo? :inocent: Al sem to že spraševala enkrat :inocent: x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ona ( Aira ) se je spravla na mene. Ma zgleda ovulacijo, pa je rahlo zmedena.

To je bilo povedano v najglobljem spoštovanju do tega, kar zmorejo ženske čutiti v svojem telesu.

Ker če tega ne bi bilo, vse te vaše senzibilnosti, potem bi se pa res lahko samo še z kakega nadvoza fuknil.

Res, malo sem se želel pohecat. :vragec:

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>Vsaj to sem upal da združuješ rajcanje in zabavo, da to počneš obenem. Zdaj pa res vidim, da si zgolj samo ena prenapeta nimfomanka, ki jo skrbi samo... ah.

kaj jo srbi samo? pravzaprav se s temi stvarmi trenutno sploh ne ukvarjam, oz. se jim izogibam v širokem loku. na netu je pač drugače. x:)x

Jaz jo doživljam enako kot dan pred menstruacijo: ful se mi je sladko (sicer se mi ne), cel dan mi gre na jok in smilim se sama sebi (ponavadi se ne), nič mi ne gre od rok (tako se mi zdi) - skratka, 100% bolj občutljiva in mož pravi, da sem bolj suha odvznoter.

• 3 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...