nosorog 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Mam občutek, da vas je tle velik takih, k se ful spoznate na računalništvo in sorodne pizdarije. Zanima me, kako je z brezžičnim priklopom računalnika na internet - kaj potrebuješ, kakšni so zagonski in tekoči stroški. Ali tudi v tej varianti obstaja kaj podobnega kot neomejen dostop ipd.Vnaprej hvala za odgovor. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Mam občutek, da vas je tle velik takih, k se ful spoznate na računalništvo in sorodne pizdarije. Zanima me, kako je z brezžičnim priklopom računalnika na internet - kaj potrebuješ, kakšni so zagonski in tekoči stroški. Ali tudi v tej varianti obstaja kaj podobnega kot neomejen dostop ipd.Vnaprej hvala za odgovor. Živijo Najbrž misliš na to, da ti ISP daje Internet brezžično na tvoj dom. Torej, da ne rabiš kabla ali telefonskega priključka za to. Za takšen priklop moraš biti dovolj blizu takšnega ponudnika. Si poiskal po Internetu? Kolikor vem je pokritih le nekaj mest v SI, pa še tu moraš biti dovolj blizu ponudnika. Obstaja še satelitski priklop, kjer pa moraš imeti ISDN zvezo za povratno informacijo. Seveda imaš lahko neomejen pristop, a imaš tudi skoraj neomejena sredstva za plačilo..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Imaš pa tudi varianto preko mobilnega omrežja. Potrebuješ USB kabel, telefon za GPRS ali UMTS ter da se prijaviš Mobitelu ali Simobilu. Ko ti to rata, se prheftaš in to je to. Računajo ti po številu prejetih bytov. Ne bitov, ampak bytov. Saj to že veš 1 byte je cca 8 bitov. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 jaz mam tud vprašanje: kako splitaš na dva ali več delov, npr. film je prevelik za 1CD oz večji od cca 734mb kolikor dovoljuje overburn v Neru? ok, dve vprašanji:kateri anti pop -up program uporabljate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 trenutno gre z overburnom do 890MB (kolikor so veliki tudi najnovejshi CD-ji)film sam pa lahko rezhesh, montirash etc z ADOBE Premiere 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 katero znamko cd pa kupuješ...te ta dolge......? kje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Jaz sem BOG! haha tisti klicaj zgleda kot i hehe torej ti si mal bogi ej kaj ko bi si zamenjal že tisto fotko... spodaj v podpisu al pa si jo daj za avtar... k tolk placa zavzame... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Jaz sem BOG! haha tisti klicaj zgleda kot i Nino... kva si faca... Kva nau bogi...sam poglej ga...v veliki duhovnosti, mi je nakladal, da smeh redi...pismu ej... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 A lahko še men kdo pomaga... Dobila sem nov scaner hp 3670... Ima tri opcije skeniranja...fotke, dokumente in diase...Fotke gre brez problema, dokumente tut...samo pri diasih zašteka...prikaže se prazen dias... prebrala vsa navodila, našla nič takšnega...kar bi naredila narobe...pa saj tut ne morem...ker je narejeno za blondinke... ...sam klikaš pa dela... je mogoče kakšna posebna finta? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 nakladal, da smeh redi...pismu ej... sm Majca, ideja pa je zanimava, no Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ste pa res ani luzerji. Jaz sem BOG!Zanimivo, da tako božje govoriš. Maš preveč dreka na glavi, da bi bil bog Ok? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 katero znamko cd pa kupuješ...te ta dolge......? kje? TRAXDATA....v TECTRADE (za hotelom lev) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 hvala za info... bom šla pogledat.... včeraj sem opazila, da so moj inbox an yahoo.com avtomatično in brezplačno povečali iz 6MB na 100MB!!!!!!! zelooooo dobrodošlo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 verjetno na 10...ker 100 je pa mučo prostora... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 se strinjam ogromno prostora.... ampak je pa res...... sem pa pri sodelavki pogledala: ona ima šele pol leta odprt email pri njih, pa so ji povečali na 10MB, jaz imam pa ta email že kakih 9 let.... tako da... evo šla preverit: ok, mejli do 10MB, vse skupaj do 100MB link: http://www.yahoo.com/ v mojem inboxu piše: .. you are using....2% of 100.0MB.... Mail does the work, you get the life.• 100MB storage• Message size up to 10MB• Address Book• Calendar Easier to use, powerful protectionagainst viruses and spam, and more! 100MB Free StorageKeep more, worry less. With that much storage, you can keep thousands of emails — plus documents, spreadsheets, and more. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 res je 100, tud men so ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Kateri klicaj? Ja, če si ga znal zbrisat si že vedel kateri, ne Al se ti je le posrečilo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 E ti Bogi Glej ElNinov citat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Aha, tebe kot da ni? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Imaš popolnoma prav. V prvem stavku. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ne. V drugem pa si...... bog-i. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ja, pa nisem edini. Smo vsi....ko pa moramo tvoje bedaste poste tu gledat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Še en norc, k misli, da je genij........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 težave s peko: nero express 6.0 al 6.1 pri določenih filmih mi na koncu po sprocesiranih 97% napiše: writting erorin doda: couldn't preform fixationnastavljen overburn na 726MB in film manjši od tega a kdo ve kaj to pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 Rabim nasvet. Ker sem totalno asocialen tip (tako zoprn, da me imata rada le mama in pes Pavle), se bom preselil ven iz mesta, na en plejs v naravo, kjer ni telefona ali kabelske. Rad pa bi si zrihtal internet. Noutbuka ne mislim kupovati - imam le klasični računalnik (celo dva - lalala).Vprašanje: Kaj moram dokupiti, da mi bo laufal na (baje) nekakšne kartice. Šlo naj bi za dostop preko mobitela. A obstaja še kakšna druga rešitev? lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.