Skoči na vsebino

Napoved za 22. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=22"][b]Napoved za 22. teden[/b][/url] - [b]24. - 30. maj 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Mhm xscratchx hecno, se kar ravnam po napovedi, še preden jo preberem :inocent: .

Sem se resnično majčkeno energetsko oskubljeno zbudila :o|o: , že opravila en :bomb: pogovor, postavila stvari lepo nazaj na mesto xrosex .

Sredi tedna čistka x?x , bomo videli, no ja, saj niti ni preveč nujna, ker sem itak nekako tako narejena, da se sproti lotevam teh zadev, se ne počutim v đumbusu.

Še posebej se pa veselim uživaškega konca tedna
:yumy: , pa da se že končno odpravijo te komunikativne motnje na nasprotni strani xokx .

Veselim se dinamike, katero si skušam pričarati vsak dan :hepko: :onfire: :bomb: , pa če mi zvezde pri tem pomagajo, je še toliko lažje. No dinamiko pa bi, četudi je cena nervoza, živčnost ali kaj drugega, jaz se tem zadevam itak ne dam. x:)x

Izgleda kar fajn teden xDDx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja, midva s tamalim sva tudi tezko vstala, zdaj sem pa ze kul...
Pravis, da se 'ravnas', predno preberes.
Ja, normalno - si zelo v skladu z naravo v bistvu, in tudi s sabo vse bolj, pa ni cudno, da intuitivno ravnas v lajfu vse bolj kul. :palec:
Ja, bo kar kul tedencek (sicer cisto brez tezav, najbrz kakih nesrec ipd. zal ne bo slo, a pocutje pa bo bolj ali manj kar gud). x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

v soboto crknil pr. stroj, danes nekaj mesecev star tv, kr mrknil.... je to kje v napovedi, moram še enkrat preletet... kr mrknil, najprej eni kvadratki, ugasnem sedaj pa sneg, ne moreš verjet :xx!:

Selene - po mojem sem omenila kake komunikacijske blokade, pa to stejes lahko sem. :o|o: :vio:
In slabo pocutje prek vikenda - do nekako danes, zdaj bi moralo bit ze bolje. :)

Picasso

marsa, si predstavljaš, moje perilo ni vzpostavilo komunikacije z bobnom in boben se je uprl in štrajkal... tv je pa dovolj da tuli in mu nihče ne posveča pozornosti x:Dx
hvala - počutje precej boljše, sej luna ni več v raku ane x;)x

p.s. pa se čisto nič ne hecam - boben so samo malce porukal zavrtel v nasprotno smer in naj bi sedaj delal, serviser za tv mi je pa ravnokar rekel, naj ponovno dam avtomatsko iskanje programov, ker so se očitno zbrisali xrolleyesx ... no in sedaj tv dela... kako so se izbrisali pa nimam pojma, kao nekaj se je razmagnetlo al namagnetlo - komunikacijske blokade :palec:

Hm... izgleda, da se obeta kar x8Dx teden xDDx

Jaz pa danes zjutraj pridem v službo po tednu dopusta in ne morem noter :eek: si že mislim, mogoče so me iz službe vrgli, pa pozabili sporočit x:o)x ... ma ne, samo kartica se mi je čisto razmagnetila... delo me je pa itak počakalo :O: xrolleyesx x:Dx pa kartico sem tudi že dobila nazaj x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Coccinelle! :palec:
Ti imas tako kul energijo, vse stekas, se mi zdi, da te nic (vec?) ne more spraviti iz tira! Cestitke! x8Dx :palec:

Selene, ko si glih na broju in ko smo glih pri tem - ti pa si nekoliko bolj 'lunina' tule, pa te se morda malo 'premetava' - a - se mi zdi, da se vse bolj in bolj krepis in imam obcutek, da bodo morda tudi izvidi koncno vse boljsi in boljsi... xcrossfingx x:)x

Saj ves - vse (ali pac najvec) je v glavi... Od tu startamo - iz sebe...
Ostalo je pa tko - dobro je vedeti in - nic nas ne sme presenetiti..
Da nekoliko pofrazarim - ker pase. :)

Premalo sem poudarila ustvarjanje, ciscenje... mislim tudi na bolj duhovni ravni - tudi ce zelo 'zemeljsko' - dom in stanovanje, vnesiimo vseeno se malo arta, malo toucha - malo [i]feng shuija[/i] pac notri... ;) :palec:

Jogi bo rekel - vse je joga.
Feng shui-st bo rekel - vse je feng shui.
Tai - chi-st bo rekel - vse je tai chi...
Vsi imajo prav, vsi se pa tudi strinjajo, da je Chi chi, tudi ce ga drugace imenujejo. :palec:

Jaz pa recem - vse je v 'biti v skladu z ...'. x;)x x:Xx xcivx

Picasso

Marsa x:Ix hvala! x:Xx
Ja, se mi zdi, da sem res začela bolj skulirano gledat na layf kot nekoč... se pa (seveda) še vedno dogaja, da usekajo ven kakšne ribje samopomilovalne scene... samo takrat ne hodim vekat na forum (hm... zakaj neki ne? xscratchx )... moji bližnji pa so včasih deležni tudi kakšnega marsovskega izbruha :vragec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Dopoldne sem se na tole napoved spomnil, čeprav sem jo prebral komaj sedaj. :).
V službi je vsem nekaj iz rok letelo. Rdeča vina so padala po tleh, ravno tako pivo, skratka poplava za poplavo.

Andres

Pac, opazim, Coccinelle in Selene. :)

Andres, mislim da prav poplav in vodnih scen nisem nic omenjala (morda vreme?), sem pa videla nekje v porocilih, da je ful poplavljalo, samo sem imela potihem zvok, pa ne vem, kje je to bilo, samo ne pri nas (ker so bile drugacne avt. tablice).

Ce ni ravno disastrnih aspektov, potem izpostavim dobro; ce se le da, hocem reci... x;)x

Picasso

[color="blue"]Dobro, da izpostaviš dobro...
Risanje optimizma na naša obzorja in razumevanje trenutnih energij.

Imam nek čuden feeling danes, češ nekaj je v zraku, pa je ta konjunkcija Saturnovska že mimo, kot da bo nevihta
in še celo Sonce trigon Pluton imam, Jupiter pa mi kvadrira Neptun+Mars, kar polnit si bom šla domov "baterije"[/color]

Rabim malo narave, to bo...bi mogla prit Volnici in Janjik družbo na sprehodu delat, take stvari prerodijo. Sva se zadnjič z našim učiteljem joge zadebatirala in še kako prav ima, da tista redna rekreacija, ni nujno kakšne strašne vaje, dosti bolj koristi kot redkokdaj in takrat extremšport.
Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

O, Stanka, seveda, prav imas - itak... (joga in to).
Sonce Pluton? Pih! Blagorcek...
No, ja, saj se ti vidi, saj imas ful energije (no saj to imas pa itak vedno :))
Saj nisem prevec pozitivna, ves... se celo kao prevec negativna, ampak ce vidis recimo mrk pa pluton gor pa recimo se opozicijo saturna, kaj ces rect, ja, super lustno bo ali kaj takega.
ce je pa npr. jupiter, pa je vec moznosti za kul sceno (ceprav tudi tu potem po defoltu nastopijo razne pi*****)... pa pac raje tako interpretiras... pol se pa zmotis. x:o)x Ko si bil prevec pozitiven. :o|o:
Ampak saj je vseeno, potem imas moznost se prepricat vsakic znova, kako tudi 'dobri' aspekti lahko zagodejo npr. :palec:

Picasso

jaz pa ful polna energije, se mi je zdele šele uspel ustavit... aja sem prepričala zdravnika da ne rabim hormončkov hihi, sej je nekje v dnevniku zabeležen... no jutri počakam izvide pa bo x;)x

Fino, napredek - me prav zanima, kaksni bodo izvidi! xsrcx xcrossfingx
Uh, zelo mocno cutim prehod in Sonce v Dvojckih - ful mi sede - danes sem ze 3x bila v mestu in na vseh mogocih koncih LJ.
Po mojem sem pozabila omenit nakupovanje tudi, ki da bi bilo fajn, se posebej recimo v soboto, kaj lepega, 'zenske' scene (kozmetika, perilo, modni dodatki ipd.). :palec:

Picasso

pospravljanje ane... torej pri meni je postopek takšen, danes sem opazila, ponavljam opazila, da bi bilo dobro določene zadeve postorit... in se odločila, da tko zjutraj ne spim, da sem po rahli telovadbi in čajeku fit in polna energije, ter da jutri zjutraj pričnem x:Dx v kuhinji... da vidimo mi to... x;)x
meni pa danes pravi ženska ki poleg našega bloka v lični kiški prodaja sadje in zelenjave,pa tko vse vidi: ej ustavi se malo, cel dan že dirkaš... ma tisoč opravkov in to peš, po eni in edini glavni ulici.... ko mravljica x:Dx

Mene je tale pospravljalna in organizatorska mrzlica držala že od sobote..očitno prehiteva pri meni tole x:Dx In včeraj sem celo sadila rože x:Dx x:Dx
Ma ni tako strašno..končno čas, da se umirimo malo in napolnimo baterije.
Aja - glede sestanka v soboto-luna v ovnu - je bilo tipično..ovnovsko.
Veliko besed, ogromno obljubljenega...se bojim, da bo pa čisto mičkeno od tega realiziranega..in nič žura potem :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Selene - morda je tudi to, da ti itak sede obdobje Dvojckov (pa morda se sploh nisi imela priloznosti tega opazovati pri sebi).
Me veseli, da te kar razganja... Dvomim, da bi bilo tako, ce se tvoje stanje ne bi boljsalo. :palec: x;)x x:)x

Nataly - jaz tudi prehitevam. xDDx Sem eno cistko udarila ze v ponedeljek.
Ovnovski sestanek? In brez zura? xrolleyesx :o|o:
No, potem pa je ze prav tako.

Jaz moram pa pobrskat na netu za odvoz smeti, ker mislim se lotit ene cistke, pometat stran kup stvari, ker me zivcno dela, ko imam milijon brezveznih neuporabnih reci, ki se valjajo...

Danes bo cez dobro uro prvi krajec, popoldne pa Luna v konjunkciji z Jupitrom - malo (se) opazujte.
Ali ste postali pozresni?
Objestni?
Nervozni, razdrazeni?
Eroticno razpolozeni?
Zurersko?
Itd.

Sicer pa - danes bo poseben dan, dober, nasponan, morda pa tudi eksploziven, pazite na cesti in pazite, kaj uzivate, prebava nam bo nagajala (a sem to napisala?).
:palec:

Picasso

Marsa, glede smeti se znajdi raje drugače, tak naročen odvoz ful stane... :xx!:

ja, danes bo poseben dan... x:Dx ...vse sem, ful našponana, razdražena...sam erotika mi še zdaj zjutraj ne gre glih od rok... x:Dx

Astra
Per aspera ad astra

Astra, thanx, seveda sem mislila obicni zastonjski kosovni odvoz. :D
Da kdaj bo kaj... :) ;)

Vse si? Sam? x:o)x x:Dx x;)x

Picasso

Guest sanjalica
[quote name='Marsa' date='27. May 2004 ob 08:37']Ali ste postali pozresni?
Objestni?
Nervozni, razdrazeni?
Eroticno razpolozeni?
Zurersko?
Itd.[/quote]
Požrešna sem zadnje čase zmeraj... x:Dx
Objestna ... tak ali tak... x:Dx
Nervozna...jp..tudi to..razdražena... khm...če me kdo razdraži, bom tudi to x:o)x
Erotično razpoložena... hmmmmmmmmmmmmmm mejbi... :inocent: x:Ix :inocent:
Žurersko? hmmmmmm 2-3 pivički...pa bom...

Ima nešto u tebi Marsa...ima... :palec: x:Dx x:Xx

erotično razpoložena jaaaaaaaaaa Ups, pogrešna nič, objestna pih ravno prav hehe, pa zlobnica... x:Dx mogoče mi pa res tole obdobje paše x;)x sicer pa kakorkoli bodo pokazali izvidi, jaz se počutim ok, in tko bo tud ostalo xsrcx x:Dx hvala za pozornost x:)x

[quote name='sanjalica' date='27. May 2004 ob 08:46']Požrešna sem zadnje čase zmeraj...[/quote]
:8): :o|o: :palec:
tut jaz
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...