Skoči na vsebino

Napoved za 22. teden

Marsa

Recommended Posts

Nisi napisala Marsa - čas za frizerja x:Dx
Glede na to, da je to nekam redko pri meni - ful koristim takšne dneve. Luna v levu ali devici....torej..danes vam je zadnji dan x:Dx za strženje las. x:Dx x:Dx

Pa sem se res nekaj včeraj preveč okoli hladilnika sukala -pol pa se žalim..nekaj. :vragec: Pa itak - imam jupitra na natalni luni...tako da...je tole bilo včeraj še bolj poudarjeno.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Seveda ne, nataly, ker v luni v devici strizenje ni priporocljivo prevec....
A nic ne de, da se ne bos zasekirala prevec - je pomagal krajec pa konjunkcija z Jupitrom, tako da bo vse OK - lasje bodo se naprej gosti, lepo rasli in vse. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem tudi jaz prejle (naknadno, za temle) videla v Dnevniku, pa se mi ni dalo pregovarjat... Saj sem napisala, zdaj pa lahko vsakdo pri sebi preverja, kar mu bolj ustreza.
Dupor pa celo pravi, da ce se bos konstantno strigel v Luni v devici, bos postal pocasi plesast (Dupor veckrat mocno pretirava in je veckrat tudi precej crnogled) - a dejansko smo tudi mi opazili, da pri strizenju v devici je bil las tak pust, brez leska, elektricen, 'bezec', suh... in niso tako hitro zrasli.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mi je ostalo v spominu - luna v levu - hitro rastoči lasje, v devici pa gosti..

No - brez panike - strižem se cca 2x letno, tako da plešasta menda ja ne bom x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Verjetno v kaksnih tujih buklah potem...

Picasso

ker imam namen it zopet mal k frizerju, pa bi imela goste lase ki ne bodo prehitro rasli, čakam na luno v.... ovnu, levu ali v kozorogu, mam prav, čeprav mislim, da bodo hitro rastli ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...