nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Nisi napisala Marsa - čas za frizerja Glede na to, da je to nekam redko pri meni - ful koristim takšne dneve. Luna v levu ali devici....torej..danes vam je zadnji dan za strženje las. Pa sem se res nekaj včeraj preveč okoli hladilnika sukala -pol pa se žalim..nekaj. Pa itak - imam jupitra na natalni luni...tako da...je tole bilo včeraj še bolj poudarjeno. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2004 Seveda ne, nataly, ker v luni v devici strizenje ni priporocljivo prevec.... A nic ne de, da se ne bos zasekirala prevec - je pomagal krajec pa konjunkcija z Jupitrom, tako da bo vse OK - lasje bodo se naprej gosti, lepo rasli in vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Nataly, očitno te Borism narobe uči Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2004 Sem tudi jaz prejle (naknadno, za temle) videla v Dnevniku, pa se mi ni dalo pregovarjat... Saj sem napisala, zdaj pa lahko vsakdo pri sebi preverja, kar mu bolj ustreza. Dupor pa celo pravi, da ce se bos konstantno strigel v Luni v devici, bos postal pocasi plesast (Dupor veckrat mocno pretirava in je veckrat tudi precej crnogled) - a dejansko smo tudi mi opazili, da pri strizenju v devici je bil las tak pust, brez leska, elektricen, 'bezec', suh... in niso tako hitro zrasli. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ja. On in Contesa tudi. Ampak prisežem, da sem tole nekje prebrala. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Mi je ostalo v spominu - luna v levu - hitro rastoči lasje, v devici pa gosti.. No - brez panike - strižem se cca 2x letno, tako da plešasta menda ja ne bom Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2004 Verjetno v kaksnih tujih buklah potem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ker imam namen it zopet mal k frizerju, pa bi imela goste lase ki ne bodo prehitro rasli, čakam na luno v.... ovnu, levu ali v kozorogu, mam prav, čeprav mislim, da bodo hitro rastli ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.