Skoči na vsebino

VODA

lea

Recommended Posts

Guest sstane

Lea, nič te ne strašim, ti le razlagam svoja odkritja, sem se pa sam resnično prestrašil nad možnostjo, da neki prasci namerno delajo jedilno sol neužitno, da te lahko potem zdravijo na vse pretege. Nazadne sem si izbral kot bolj verjetno razlago, da gre le za nesrečen slučaj in tudi v resnici mislim, da je bilo v začetku tako. Da pa morda danes raje marsikdo molči, kljub temu, da posledice pozna, je pa zaradi ekonomskih interesov tudi možno.

In, če bi jaz hotel prodajati sol, ne pa knjige, kateri zdravo sol prilagam, bi bilo tudi ekonomsko bolj pametno biti tiho. Rezultati namreč govorijo sami dovolj.

Ampak, to ni moj stil. Že res, da imam rad tudi denar, še bolj rad pa imam sebe.

Pa tebe tudi.

Ko si boš namislila, ti pošljem dva paketa za isto ceno in enega boš poklonola prijateljici, tebi bo pa eden ostal zastonj. Lepšega darila ji ne moreš dati, če pa nimaš takšne prijateljice, ji zaradi mene paket lahko tudi prodaš po polni ceni in zopet je tvoj zastonj x;)x

Ampak ta varianta bo na voljo šele konec drugega tedna, tako, da imaš časa za premislek na pretek. x:Dx x^x :xx!:

Deli na socialnih omrežjih

no fino! a potem, ce narocim dva paketka, dobim stiri in potem enega obdrzim, tri pa prodam. jah , to je pa ze cel biznis! x:px ampak se samo hecam, bom pa razmislila, sploh, ker pravis, da me imas rad :2src:

hvala in lep vikend

lea

mevžek, ne vem če si na račun zdravja mevžek, dobro mogoče sm jaz v temle obdobju mal občutljiva kar se zdravja tiče, ker se z neko težavico borim... in mislim da ni vredno na račun tega pretiravati. Sicer pa vsak sebe najbolj pozna :palec: sej nekateri delajo večdnevne poste ob sami vodi ali sokovih, zato xsrcx

Guest sstane
no fino! a potem, ce narocim dva paketka, dobim stiri in potem enega obdrzim, tri pa prodam. jah , to je pa ze cel biznis!  x:px  ampak se samo hecam, bom pa razmislila, sploh, ker pravis, da me imas rad :2src:

hvala in lep vikend

lea

Lea, največji bizniš boš naredila sama s seboj, ker ti bo odpadlo polovica stroškov za hrano in vsi za zdravila.

Da bi pa lahko s prodajo knjige zaslužila več kot dobro plačo na mesec, pa močno dvomim x:Dx x:Dx x:Dx

Guest sstane
.največji bizniš boš naredila sama s seboj, ker ti bo odpadlo polovica stroškov za hrano in vsi za zdravila.
res je x:Dx :palec:

Nekaj, za ženske skoraj najvažnejšega. sem pa pozabil. Najmanj polovični prihranek za kozmetiko. :eek: :eek: :eek:

Ampak, kaj, saj veš, ves prihranek bo v resnici šel v novo garderobo.

Mogoče se pa sploh ne splača x:Dx x:Dx :sori: :o|o: :inocent: xcivx

hjuj v kakšne preizkuse volje se ženske spravljajo da bi bile bolj suhe :D hm ja najbrž bi velik rajš meu bejbo k ma v sebi ogromno volje... kot pa tako k ne..... torej vitkost dokaz sposobnosti?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ne vem če bom zdržala na vodi do ponedeljka :xx!: mislim da bom vključila tudi naraven pomarančni sok :palec:

x:((x

kr dej!!

sok ne more skodit! sploh caji, sokovi, zelenjavni sokovi, sadni, etc...

sam da je tekoce!

pa se hitrej dobis energijo v celice, kot pri normalni trdi hrani.

...dni na pretek...za vodo... :palec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

sem se navadila, da flaško 0,3 vode nosim s seboj v torbici.....saj veste, te zagrabi žeja ko čakaš v banki, pa v avtu ko si v koloni pa.... x;)x

zdaj pa sem nekje prebrala, da so plastenke za enkratno uporabo in da jih ni priporočljivo ponovno polniti, ampak jo moraš vreči stran ko jo prvič odpreš in izprazniš? x?x

je to navaden lari-fari oglaševalcev, zato da bi striktno kupovali vodo, ali je res kaj na tem?

ps: jaz sem na svojo plastično malo flaško že kar čustveno navezana! x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...