Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Zanimivo, Mari, hvala, ker si tole napisala... ja, saj lahko bi me nekako 'prepricalo', hocem reci, zdi se mi pravzaprav kar smiselno...Pa vendar... hmm...Ker jaz sem tudi imela eno flasko (0.5 l) in sem si vedno vanjo pripravljala cedevito za na fitnes...A zdaj naj stekleno vlacim (in jo seveda, stor kot sem, po moznosti razbijem in polijem po supergah in vsem)... Morda se kdo kaj poda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 .plastika je lažja...jo pa uporabim, dokler res ne smrdi Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 A plastenke niso ok?? Pol pa najbolj, da si od tamalga eno aventovo flasko sposodim ...sam mislm, da pol litra ne gre notr...ene 3 dcl pa sigurno....pa z unim nastavkom k fejst ven tece...L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Pol pa najbolj, da si od tamalga eno aventovo flasko sposodim zdrava ideja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Ko si boš namislila, ti pošljem dva paketa za isto ceno in enega boš poklonola prijateljici, tebi bo pa eden ostal zastonj. Lepšega darila ji ne moreš dati, če pa nimaš takšne prijateljice, ji zaradi mene paket lahko tudi prodaš po polni ceni in zopet je tvoj zastonj Ampak ta varianta bo na voljo šele konec drugega tedna, tako, da imaš časa za premislek na pretek. NO? LEA Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 jah, bomo pa se malo pocakali, ane?! lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 jaz tebe!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 :o|o: ... jaz pa bila ze vesela, ker imate intuicijo in ste izbrskali VODO - tu pa deseti dialogi... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 imas prav! sem ze razmisljala, da bi stanetu poslala na os, ker tako rad zagonetno odgovarja in s tem, da se najdeva, porabiva prevec prostora in bluziva. lahko mirno skenslamo debatomimokonteksta, ni problema.lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Jaz pa se zadnje čase napajam z Radenskino vodo Izvir.......z okusi.......imajo na razpolago po novem tud jagodo in limono z meliso, od prej pa guava, ananas, brekev, mandarina. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ... da bi stanetu poslala na os, ker tako rad zagonetno odgovarja... ja to je res (da zagonetno odgovarja), a res pa je tudi, da ima zelo velikokrat zabasane OS-e, tako da jih ne dobi, tudi ce mu jih posljes... :o|o: Bom pol zbrisala tele osebne vijevaje, thanx ker si takoj priletela, da vidim, da si videla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ... da bi stanetu poslala na os, ker tako rad zagonetno odgovarja... ja to je res (da zagonetno odgovarja), a res pa je tudi, da ima zelo velikokrat zabasane OS-e, tako da jih ne dobi, tudi ce mu jih posljes... :o|o: Bom pol zbrisala tele osebne vijevaje, thanx ker si takoj priletela, da vidim, da si videla... Marsa, se popolnoma strinjam, če ne, bo še kdo mislil, da delava z Leo reklamo za kako živo vodo ala donat in podobne. S to pošto je pa res vrag, zato je najbolje, če mi meile pošiljate preko moje spletne strani. Tam nimam kakega boxa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Voda, brez okusa si, brez barve, brez vonja, ne moremo te določiti, okušamo te, pa te ne poznamo. Življenju nisi potrebna: ti si življenje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Voda, brez okusa si, brez barve, brez vonja, ne moremo te določiti, okušamo te, pa te ne poznamo. Življenju nisi potrebna: ti si življenje.S tem pa se čisto nič ne strinjam, naša voda ni brez okusa in vonja, žal iz pipe naše vode sploh ne morem pit, ker mi gre bolj gor kot dol Res mi ima nagravžen okus in o vonju sploh ne bi :xx!: Ne vem zakaj hudiča nas še kar prepričujejo, da je naša voda pitna Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 aha pri nas je tzadnji teden začela prav nagravžno smrdet po kloru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Sem postala pridna, spijem vsaj 2l vode na dan. Kakšna druga pijača mi niti ne sede več, še celo cedevita redko redko. Sem se nekak navadila rabit večjo količino vode , je pa res, da je poleti dosti laže konzumirati več tekočine . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Tele rezultate ustekleničene vode sem danes dobila. VODA RAZVRŠČENA GLEDE NA GENOTOKSIČNOST Stopnja genotoksičnosti se izkazuje kot odstotkovno razmerje med številom celic brez poškodovanih kromosmov in številom celic s poškodovanimi kromosomi. Nižja stopnja pomeni višjo kakovost vode. DANA ( izvirska voda ) 3.35 %ŽIVA( naravna pitna voda ) 8.73 %ZLATA KAPLJA ( izvirska voda ) 10.85 %Vodovod Domžale 12,2 %Vodovod LJ-Poljane 15,53 %TIHA ( izvirska voda ) 17,6 %JULIJANA (naravna mineralna voda ) 18,52 %EDINA (naravna mineralna voda ) 18,71 %ODA ( pitna voda ) 19,57 % IZVIR ( izvirska voda ) 20,93 %ZALA ( pitna voda ) 25,93 % VODE RAZVRŠČENE GLEDE NA KOLIČINO NITRATOV ( mg/l ) (manj pomni bolj): NEZAŽELJENA SESTAVINA: Nitrati v vodi niso zaželjeni, saj se lahko s pomočjo mikrobioloških procesov reducirajo v nitrite, ki ovirajo prehod kisika po telesu. Zapisana vrednost po evropskih predpisih za vode ne sme presegati 10 mg/L. H20 0,00JANA ( izvirska voda ) 0.00RADENSKA IZVIR, RADIN, MIRAL, CLASSIC (mineralna voda ) 0.00JAMNICA ( mineralna voda ) 0.00TEMPEL (mineralna voda ) 0.00Voda SPAR ( pitna voda ) 0.40ZLATA KAPLJA ( izvirska voda ) 0.40ŽIVA( naravna pitna voda ) 0.40REDKERSBURG (mineralna voda ) 0.50DANA ( izvirska voda ) 0.70IZVIR ( izvirska voda ) 0.90EVIAN ( mineralna voda ) 1.00TIHA ( izvirska voda ) 1.30JULIJANA (mineralna voda ) 2.00BISTRA ( pitna voda ) 2.20ODA ( pitna voda ) 4.87 ZALA ( pitna voda ) 8.50 VODE RAZVRŠČENE GLEDE NA KOLIČINO MAGNEZIJA ( mg/l ) (več pomeni bolj): KORISTNA SESTAVINA: Magnezija, sodeluje pri prenosu živčnih impulzov, uravnava presnovo in aktivira delovanje encimov.Pomanjkanje povzroča omotičnost, srčne aritmije, večja je nagnjenost h krčem, slabi se krvni obtok. DONAT ( mineralna voda ) 1030.00 magnezijaBAD REDKERSBURG ( mineralna voda ) 206.00 TEMPEL ( mineralna voda ) 107.40RADENSKA CLASSIC ( mineralna voda ) 91.00VODA ( mineralna voda ) 83.00DANA ( izvirska voda ) 38,40TIHA ( izvirska voda ) 35.90JAMNICA ( mineralna voda ) 34.70JANA ( izvirska voda ) 32.50 [/u]ODA ( pitna voda ) 30.00IZVIR ( izvirska voda ) 28.00EVIAN ( mineralna voda ) 24.00JULIJANA ( mineralna voda ) 21.00H2O ( pitna voda ) 19.60Voda SPAR ( pitna voda ) 13.75ZLATA KAPLJA ( izvirska voda ) 13,70ŽIVA( pitna voda ) 13.75BISTRA ( pitna voda ) 11.90ZALA ( pitna voda ) 9.20 Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 a daj nehaj!!!!!!!!! Pridna! Super da si dala! *potem je res najboljsa Dana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ja hvala zraven je se priponka, kjer so rezultati za kloride, sulfate, kalcij ... tud pomembno Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ne res, dbest, mi je ravno zadnjic frendica o temle govorila. Pa ker sem ravno hotla osvezit temo voda, ker dons ful vode pijem. Razmisljam, kam bi se dalo se tole dat, d abi bilo bolj na oku, hm, kako pa je z avtorstvom oz. virom, ker bi ga bilo morda kul objavit tud na LNM, da mas te sezname pol kar prec na broju.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 jst dobila tole po mailu, nic ne pise od kod je, nobenega vira, nic, tko, da po mojem ni panike ... oz. vprasanje kolk so ti rezultati ok? zanimivo, da jst tud danes full vode pijem iz avtomata. Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 KUL! magnezij primanjkuje menda vecini clovestva sodobnega sveta spet, kalcij, in osatli elementi... ej pomembno v kaksni oblik iso (ali taki, ki jo telo lahko primerno absorbira ali ne). to je zelo pomembno pomoje. verjamem, da so naravne vode (radenska, ipd...) najbolse!! spet mejah normale, ker poretiravat tudi v pitju teh ni dobro.men se zdi najbols mesat vodo... enkrat to, drugic drugo, itn... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo, da jst tud danes full vode pijem iz avtomata.Se mi je kar zdelo, kakšen bo finale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 voda je najbolj zdrava in mi splloh ne vemo kakšen zaklad imamo, ker jo lahko pijemo še iz pipe povsod jo morajo že kupovati :xx!: popijem jo do 3l na dan... in mi zelo paše..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.