Bern 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Če je ta Venera dobro postavljena, potem težav ne bi smelo biti, vsaj kar se plodnosti tiče. So pa seveda tisti trije v Škorpijonu vsak po svoje neugodni, tako da je lahko kaj narobe kasneje. Se pravi, da plodnost sama ne bi smela biti pod vprašajem, ampak dogajanje in odnosi kasneje. Zlasti v primeru, če imajo tisti trije slabe aspekte. Potem zna biti vsega. Ali so v peti hiši v tem istem zaporedju? Kateri je bolj na začetku, kateri bolj na koncu ali kaj takega? Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 To je pa noro zanimivo. Vse sem si prebrala, pa se vedno ne vem natancno, kako bi si sama pogledala za plodnost. Rakica z ascendentom v skorpjonu, peto hiso imam prazno v znamenju ribic, venero imam v dvojcku v 8. hisi (v kvadratu s saturnom, trikotniku s plutonom, opoziciji z neptunom, trikotniku z luno na isti stopinji, sekstilu z MC, trikotniku z lilit in inkonjunkcijo z uranom). Jupitra imam v devici v 11.hisi.A bi mogla dat se kaksen podatek? Sej bi si z veseljem sama interpretirala, samo se ne znam, tako da hvala za pomoc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Slavi kje je Jupiter (starodavni vladar Rib) in kakšne aspekte dela. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Zdravo, Bern (in vsi ostali) - hvala za odziv Takole gredo po vrstnem redu moji planeti v 5.hiši: Pluton, Saturn in Mars. Vsi so v drugi polovici 5.hiše in so kar simetrično razporejeni.Pluton imam na 0 stop. 27min. ŠkorpijonaSaturn na 13 stop. 14 min. ŠkorpijonaMars na 24 stop. 14min. Škorpijona Venero imam v Ovnu in v 11.hiši, 11.hišo pa v Ovnu. Aspekti (žal še ne vem, kateri so tisti pomembni, zato bom naštela vse povezane s prej omenjenimi planeti): Venera trigon NeptunVenera opzicija PlutonMerkur konjunkcija Venera Pluton trigon ACPluton trigon MCMerkur opozicija Pluton Saturn inkonjunkcija UranSaturn trigon ACSaturn trigon MC Mars opozicija Kiron Upam, da sem naštela vse potrebne stvari, tako da kar z besedo na dan, če ima kdo voljo in čas. Hvala Pa lep pozdrav, Nina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Beli vran, jupitra imam v 10. hisi (prej sem se zmotila), na 9.14 device (hisa se zacne na 11.15 leva). jupiter je v inkonjunkciji s plutonom, trikotniku s kironom, sekstilu z ascendentom, sekstilu z merkurjem in v aspektu s soncem, ki pa ga ne znam dolociti: znak je crka v,ki lezi).Aja, pa v kvadratu z vertex tocko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Beli vran, jupitra imam v 10. hisi (prej sem se zmotila), na 9.14 device (hisa se zacne na 11.15 leva). jupiter je v inkonjunkciji s plutonom, trikotniku s kironom, sekstilu z ascendentom, sekstilu z merkurjem in v aspektu s soncem, ki pa ga ne znam dolociti: znak je crka v,ki lezi).Aja, pa v kvadratu z vertex tocko.Potem ni panike glede plodnosti Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 No daj, ce mas kaj casa in ce znas, mi se kaj vec napisi o tem, karkoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Hm, Slavi, a nisi nekje rekla, da imaš že dve leti oddajo z astrologom? Po dveh letih, bogme, bi morale biti stvari kljub vsemu bolj razjasnjenje. To je morje informacij. Vsaj kaj bi lahko ostalo. Ampak verjetno se motim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...Venero imam v Ovnu in v 11.hiši, 11.hišo pa v Ovnu....Venera trigon NeptunVenera opzicija PlutonMerkur konjunkcija Venera...Merkur opozicija Pluton... Nina (prvomajska), zadeva ni čisto lepa, to je čisto dober primer tistega, o čemer tu in tam govoričim tu po forumu. Izhajati samo iz nekega podatka ali tudi iz več podatkov ni dovolj. Čimbolj je slika polna, tem več je videti. Na koncu vidimo, da sta v opoziciji s tem PL v peti hiši tako Venera (vladar pete hiše) kot Merkur (naravni vladar otrok). Kar ni najbolje. Navadno pripišem in tokrat ne bo izjema, da je le iz dejanskih podatkov (čeprav se da tvoj horoskop že iz tukaj podanih podatkov rekonstruirati na deset minut natančno) možno reči kaj določnega. Ne tenstam pa v tej smeri, ker nisem čisto prepričan, ali v resnici hočeš vse te informacije. Zato je bolje reči samo to, da skoraj ne dvomim, da otroci bodo. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Bern, ta oddaja je namenjena ljudstvu, ki nima pojma o astrologiji in tako govorimo cisto zacetniske stvari, poleg tega je tricetrt oddaje namenjene klicem, kjer on odgovarja poslusalcem na vprasanja. Tako da nekaj osnov ze vem, pa za partnerstvo oz. sinastrijo sem kar na tekocem, ker je bilo najvec vprasanj iz tega podrocja, tako sem imela vec moznosti za ucenje, drugo pa bolj tako. No, sej se bom na drug nacin naucila in ne bom vec toliko tezila po forumu:))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ženska bi naj bila plodna takrat, ko tranzitna Luna in Sonce tvorita aspekt, ki je pri tej ženski natalno. Primer: Če ima natalno Luno na 15 Tehtnice in Sonce na 15 Kozoroga, potem bo plodna, ko bo recimo tranzitna Luna na 10 Rib in Sonce na 10 Dvojčka (ali takrat ko bo Luna 5 Raka in Sonce 5 Tehtnice)... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Pozdrav, vem, da sem morda malo zahtevna, vendar bi prosila, če mi lahko iz tegale kdo razloži glede otrok in plodnosti. Sem skušala sama, s pomočjo vaših postov, astroloških strani, vendar mi ni najbolj jasno. No, če bo kdo imel čas, lepo prosim. Hvala. Lep dan vsem Lara. Tole je pa moja natalna karta: Zodiac in degrees 0.00 Placidus Orb:0 Sun Leo 19.42 Ascendant Scorpio 27.51 Moon Cancer 22.10 II Sagittarius 29.41 Mercury Virgo 16.39 III Aquarius 8.06 Venus Cancer 11.10 IV Pisces 15.54 Mars Gemini 17.34 V Aries 16.08 Jupiter Gemini 28.35 VI Taurus 9.14 Saturn Leo 20.18 VII Taurus 27.51 Uranus Scorpio 8.00 VIII Gemini 29.41 Neptune Sagittarius 13.25 R IX Leo 8.06 Pluto Libra 12.09 Midheaven Virgo 15.54 Lilith Gemini 12.25 XI Libra 16.08 Asc node Libra 16.40 XII Scorpio 9.14 Sun in IX Moon in VIII Mercury in Midheaven Venus in VIII Mars in VII Jupiter in VII Saturn in IX Uranus in XI Neptune in Ascendant Pluto in Midheaven Lilith in VII Asc node in XI Signs masculine 6 Signs of fire 3 Signs feminine 4 Signs of earth 1 Signs cardinals 3 Signs of air 3 Signs fixed 3 Signs of water 3 Signs mutable 4 Chiron Taurus 5.46 R Ceres Libra 19.40 Pallas Virgo 25.19 Juno Scorpio 17.37 Vesta Virgo 7.46 Fortune Scorpio 0.19 South node Aries 16.40 Planet Aspect Planet Orb/Value Sun Sextile Mars 2.08 276 Sun Conjunction Saturn 0.37 166 Sun Trine Neptune 6.16 39 Moon Trine Ascendant 5.41 39 Mercury Square Mars 0.55 -178 Mercury Square Neptune 3.14 -69 Venus Trine Uranus 3.10 60 Venus Square Pluto 0.59 -67 Mars Sextile Saturn 2.44 63 Mars Opposition Neptune 4.09 -86 Mars Trine Pluto 5.25 23 Saturn Trine Neptune 6.53 6 Neptune Sextile Pluto 1.16 45 717 -400 317 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 imam dosti raje, če kdo poda točne podatke, kot objavi tako vse položaje, a vseeno, malo da poskusim orisati...Če prav vidim, se začenja 5.hiša v Ovnu, torej je vladar Mars v Dvojčkih in v 5.h ni nobenega planeta (če to na express povežem bi rekla dva fantka..., ampak ne me čisto resno vzet, ker sem samo malo pogledala podatke). Rak velja za najbolj plodno znamenje, kjer se nahaja Luna in Venera, to že govori o plodnosti... dalje bi šli iskati po aspektih, lp Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Rak velja za najbolj plodno znamenje, kjer se nahaja Luna in Venera, to že govori o plodnosti... dalje bi šli iskati po aspektih,JE TA PLODNOST˝ ŽE ZNANA DOLGO V TRADICIJI horoskopov? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ne me basat - oven...jaz bi pa kar kakšnega vodnarja določila Aja - jupiter na luni - drži Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Zdravo, stankaa, res lepa hvala za tvojo interpretacijo. Jaz sem pa mislila, da bom pomagal, če pošljem karto , če ne bi seveda napisala samo svoje podatke...Tak pa saj sem že povedala, da sem se neki trudla, pa iskala po netu, da bi morda sama lahko kaj določla... V glavnem, hvala ti. Pozdravček vsem Lara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Tole me je začelo zanimati. Da vidim kaj prihodnost prinaša. Torej:vrh 5. hiše v Devici V 5. hiši je Pluton v Tehtnici (vrinjeno znamenje), ki mi tvori sekstil z Merkurjem (vladar Device in hkrati vladar mojega horoskopa - asc Dvojček).Merkur je v 7. hiši v Strelcu, v konjunciji z Neptunom (bog pomagaj). Dalje: Luna v Ovnu (spet vrninjeno) v 11. hiši. Tvori trigon z Venero (6. h, ŠKO) in trigon z Jupitrom (3. h Lev) Pluton pa tvori kvadrat z Marsom in Soncem (oba v 8. hiši) :xx!: Peta hiša res kaže otroke, potrebno je pogledat še vrh pete, na kateri stopinji je. Zelo pomembno pa je pogledat vrh osme hiše, ki nakazuje prvo nosečnost. Prav tako je zasedenost osme pokazatelj, kako se bomo v nosečnosti počutili. Prav tako je potrebno pogledat četrto hišo in aspekt vladarja, da ugotovimo kdaj in kje pride do zanositve. Drugo nosečnost gledaš deseto hišo in tako naprej po vrsti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Ojla, jaz sem pogledala osnovne tranzite v času moje zanositve, pa ne vidim nič kaj posebnega - morda edino trigon med Tsaturnom, Nluno in Nmarsom, venero (pri veneri je orbis že 5). vendar je to v 8, 12 in 3 hiši. To se mi zdi, da ni tisto klasično. drugače pa ne razumem dobro razlage tvojega prejšnjega posta. lahko razložiš na mojem priemru. če se ne motim sem imela takrat solarno ASC v strelcu. http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ywb...p;rs=0&ast= Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Kako se to sploh pogleda lahko kdo malo razloži ?? Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Peta hiša res kaže otroke, potrebno je pogledat še vrh pete, na kateri stopinji je. Zelo pomembno pa je pogledat vrh osme hiše, ki nakazuje prvo nosečnost. Prav tako je zasedenost osme pokazatelj, kako se bomo v nosečnosti počutili. Prav tako je potrebno pogledat četrto hišo in aspekt vladarja, da ugotovimo kdaj in kje pride do zanositve. Drugo nosečnost gledaš deseto hišo in tako naprej po vrsti. Hmmm...Zanimivo. Pa poglejmo; Vrh 5.hiše je v dvojčkih in sicer na 22' dvojčka. 5.hišo imam prazno,vendar ...vladar merkur je v vodnem znamneju rib in še v lepem trigonu z natalno luno v škorpijonu... Lepa povezava med prvo in peto hišo.8.hiša je zasedena...s tremi planeti.Luna,pluton in severni vozelj...Pluton je aspektiran pozitivno na vse konce in kraje. pluton trigon mars(1.hiša)pluton sextil saturn (7.hiša)pluton sextil neptun(10.hiša)pluton trigon ASC Severni vozelj je v trigonu z marsom in v opoziciji z venero. Vrh 8.hiše je v tehtnici in sicer na 1' tehtnice. Verjamem ,da bo samo ena nosečnost...,če bo.. tako,da naprej ne bo gledala... Aja...4.hiša je tudi v dvojčkih in sicer vrh je na 2' dvojčka. Ampak saturn... ja tale saturn...z natalno luno tvori kvadrat... Tako ,da otroček bo..ampak na stara leta... Živi bili,pa vidjeli... Sploh pa...vse ob svojem času... Važno,da sem plodna....tile aspekti že kažejo na pladnost...a ne??? Hehehe... ma se zabavam zdaj,ko tole pišem... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Peta hiša res kaže otroke, potrebno je pogledat še vrh pete, na kateri stopinji je. Zelo pomembno pa je pogledat vrh osme hiše, ki nakazuje prvo nosečnost. Prav tako je zasedenost osme pokazatelj, kako se bomo v nosečnosti počutili. Prav tako je potrebno pogledat četrto hišo in aspekt vladarja, da ugotovimo kdaj in kje pride do zanositve. Drugo nosečnost gledaš deseto hišo in tako naprej po vrsti.Tudi moja 5. hiša je prazna, vrh pa ravno tako v Dvojčkih na 1 stopinji. V osmi hiši imam Pluton, vrh v Levu na 25. stopinji. Merkur imam v Škorpijonu konj. Sonce, Venera, Mars, Uran, Mc in trigon z Luno. Sonce pa še konj. Venera, Mars, Uran, trikotnik Luna, Jupiter in sekstil Asc. Četrta hiša je prazna vrh v Biku na 9. stopinji, Venara tvori še trigon z Luno in pa konj. Mars ter Uran. Deseta hiša ima vrh v Škorpijonu na 9. st. Pluton inkonj. Luna in jUPITER, sekstil Neptun, kvadrat Asc. Je prazna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Ojla, jaz sem pogledala osnovne tranzite v času moje zanositve, pa ne vidim nič kaj posebnega - morda edino trigon med Tsaturnom, Nluno in Nmarsom, venero (pri veneri je orbis že 5). vendar je to v 8, 12 in 3 hiši. To se mi zdi, da ni tisto klasično. drugače pa ne razumem dobro razlage tvojega prejšnjega posta. lahko razložiš na mojem priemru. če se ne motim sem imela takrat solarno ASC v strelcu. http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ywb...p;rs=0&ast= Tole v podpisu je tvoja solarna karta. Glede na podatke, je tudi v natalu ASC v strelcu, luna v strelcu in verjetno je jupiter dobro aspektiral tako luno kot ASC, kajti kadar sta omenjena v dobrem aspektu, ponavadi ženska zanosi. Če pa je v špilu še sonce, je to dvakrat potrjeno. To kar se iz karte vidi, bi lahko rekla, da je možno, da si zanosila na potovanju, kajti vrh tvoje četrte hiše je mars, ki je v tretji hiši. V času nosečnosti se verjetno prav veliko nisi zredila, kajti v tvoji osmi hiši, hiša prve nosečnosti je saturn, ki ne daje prav velikega trebuščka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Hvala, lunca, Ampak, ne, Tjupiter je bil v škorpionu, predaleč, da bi vplival vsaj na luno. načeloma je delal širšo opozicijo na Nsonce. Zredila sem se pa zelo - 22kg. je res, da sem bila prej bolj drobna, pa sem se nekoliko popravila . Vidiš morda še kak drug triger - tisto kar si govorila o 4. hiši? p.s. Zanosila sem doma - takrat nisem nikamor potovala - zudi na zelo kratka potovanja ne. tukaj pa sedaj še pravi link: http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ywb...p;rs=0&ast= Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Hvala, lunca, Ampak, ne, Tjupiter je bil v škorpionu, predaleč, da bi vplival vsaj na luno. načeloma je delal širšo opozicijo na Nsonce. Na vsak način je bila opozicija na peto hišo, vladarica je venera, ki pa je v ekzakten trigonu z luno. To je že en pokazatelj več. Tvoj primer je dokaz, da je res potrebno vsako karto podrobno pogledat, pravila so, vendar ne držijo vedno. Če je bila to tvoja prva nosečnost, potem bi saturn v 8 hiši ne nakazoval preveč kilogramov. Je pa res, da natalno z ASC v strelcu, je vseeno malo več možnosti za kilažo. No nisem pa gledala solarca za to leto, tako, da bi bilo treba pogledat še to in progresije. . Vidiš morda še kak drug triger - tisto kar si govorila o 4. hiši? p.s. Zanosila sem doma - takrat nisem nikamor potovala - zudi na zelo kratka potovanja ne. Mogoče lahko gledava vrh 4.hiše na 19. stopinji vage, ki kaže na dnevno sobo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Hehe, to je pa že kar zelo natančna definicija pol - če ni bilo mišljeno kot hec . ne, pravzaprav sem mislila na splošno, da bi se videlo, da pride do nosečnosti. Morda, ker je bila nenačrtovana (ko smo izvedeli vseeno zelo zaželena) ni ravno vidna v karti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.