Skoči na vsebino

Plodnost

megan

Recommended Posts

kar se plodnosti tiče je prav, da pogledamo vladarja 4. in 5. hiše oz. njun medsebojni aspekt.

Tudi v primeru, da je ascendent v plodnem znamenju Bika, ni za spregledati.

Pri tem je prav, da vemo, da Uran ne mara otrok.

V glavnem pa je, kar se plodnosti tiče, cela študija, katero je (še vedno x:)x ) dobro obvladal Bern.

lp

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 76
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xcivx :eek:

Pa kolk tega je za gledat ... bemu, obupuuujem že. :) LOL

4. hiša v Levu, r Saturn je noter v Devici.

5. v Devici s Plutonom v Tehntici.

Aspekti vladarjev: Sonce v 8. h, Merkur v 7. h. Ni aspektov.

x:px seks na kavču

Mystica ja, tega je tolko, da se mi zdi včasih kar nekaj lapat, prava traparija.

Opazila sem že, da program, vsaj moj, ne izrisuje vseh aspektov tako, da dostikrat sama čekiram.

Pa smo zopet pri aspektih: teh je, poleg osnovnih, malo morje .......... xrolleyesx

in v primeru, da želiš podati vsaj približno pravi odgovor je prav, da čekiraš vse aspekte.

lp

zdaj je pa tudi mene firbec premagal. bi se mi mi zdelo dobro vedet, če naj pričakujem, da bom cel vrtec otročadi spravla na svet. ali pa celo nobenega?

stvari pa stojijo v moji karti takole:

vrh 5. hiše je v levu. v 5. hiši pa svašta: severni vozel, jupiter, mars in saturn. mars in jupiter sta v konjunkciji.

sonce je v 10. hiši v vodnarju in tvori le bikvintil s saturnom.

luna je v škorpijonu v 6. hiši, ta pa je v tehntici. luna tvori sekstil z marsom in jupitrom.

malo me skrbi sicer tisti Mars v 5. hiši (možnost splava?) ... je pa sicder v sekstilu z luno.

4. hiša se začenja v raku noter pa spet ni planetov.

in še 8. hiša, v strelcu, notri neptun, ki je v sekstilu s soncem.

pa še nekaj me zanima, kako se da razbrat posvojitev iz natalne karte?

Da bo šlo, verjetno, za posvojitev otroka bo pokazal Neptun v 5. hiši, enako vladar 5. hiše v konj. z Neptunom oz. če 5. hiši vlada Neptun, drugače povedano, da se 5. hiša nahaja v zn.Rib.

Z ozirom na stelij planetov v 5. hiši Mars (nož) ne more biti povzročitelj splava, kvečjemu kakšnega carskega reza. Z otroci te bo povezovala močna karma. Verjetno boš imela več kot enega otroka, komod pa malo kasneje.

(Saturn)

Da bo šlo, verjetno, za posvojitev otroka bo pokazal Neptun v 5. hiši, enako vladar 5. hiše v konj. z Neptunom oz. če 5. hiši vlada Neptun, drugače povedano, da se 5. hiša nahaja v zn.Rib.

Z ozirom na stelij planetov v 5. hiši Mars (nož) ne more biti povzročitelj splava, kvečjemu kakšnega carskega reza. Z otroci te bo povezovala močna karma. Verjetno boš imela več kot enega otroka, komod pa malo kasneje.

(Saturn)

:palec: Mars v peti povzroča mal več borbe (mars), zato tudi otrok malo kasneje (saturn).

zdaj moram pa še jaz preverit.... :eek:

sem sicer namenjena samo bistveno več se ljubit in počakat, kaj bo bohdau, ampak tole se sliši napeto!

uran ( :8): ) v tehtnici v 5 hiši

pluton v tehtnici na začetku 4 hiše

pod *astrološke hiše* pa mi pride:

4 hiša IC v devici

5 hiša tehtnica

sonce v 6 hiši v strelcu na začetku

luna v vodnarju v 9 hiši

ni aspektov

a morm še kaj videt?

če se komu da poigrat...

ne zgleda mi najbolj plodno, nobenega plodnega planeta ni zraven... :sori:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

sem sicer namenjena samo bistveno več se ljubit in počakat, kaj bo bohdau, ampak tole se sliši napeto!

pluton v tehtnici na začetku 4 hiše

pod *astrološke hiše* pa mi pride:

4 hiša IC v devici

5 hiša tehtnica

sonce v 6 hiši v strelcu na začetku

luna v vodnarju v 9 hiši

ni aspektov

a morm še kaj videt?

če se komu da poigrat...

ne zgleda mi najbolj plodno, nobenega plodnega planeta ni zraven... :sori:

Ooo! Pluton v tehtnici na začetku 4 hiše zna biti sumljiv....samo mislim, da kr dobr kaže!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Ma daj no, kaj pa v starih casih, zenske so se porocale pri 20 in rojevale po tekocem traku enega otroka za drugim in so lih tako imele Plutone pa druge satane po 5. hisah. Ker NI blo kontracepcije, tisto 'Mickino blago' (kondom iz svinjske koze) pa je bilo samo za bogate. Ja ven pa tud niso vsi dedci zmogli skoz dajat! icon21.gif kaj se torej komplicira...

Ja če bi se malo spoznala na astrologijo, potem bi vedela, da so začetki 4 te hiše dosti krat ne jasni, pluton v tehtnici pa naredi tasvoje. Je pa res, da je treba gledat na te stvari bolj za informacijo in ne kot eni, ki se jim podere pol sveta ko ugotovijo, da so plodni planeti, daleč stran od ponorelega sveta.

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Tinka, uran načeloma v peti hiši ne kaže prav veliko otrok. Tudi moj položaj urana je v peti, zato iz gotovih virov vem, da do nosečnosti pride povsem nepričakovano, uran kaže tudi precej nepredvidljivega otroka, skratka z njim je vse sorte, sreča in veselje in še kak šok, da ni preveč dolgčas. Skoraj verjetno je največ možnosti, da boš zanosila, kot bo saturn čez dobro leto in pol hodil tranzitiral tega urana. Postala boš bolj resna, oz. dobila resno vezo in precej verjetno, boš tudi v tem času zanosila in rodila. x;)x

mantis x:Dx

ja saj me samo zanima...je pa res, da so mi že parkrat rekli, da nisem ravno blazotno plodna kar se tiče astrološkega pogleda na stvar...se pa strinjam, da bo treba malo več seksat, to v vsakem slučaju pomaga! x;)x

edge...blesavec.. x:Dx ne zezaj se iz mizerije drugih!!! ker ne veš kaj tebe čaka :vragec:

vila sonca ... po moje nič ni narobe...moja mama recimo nekako ni želela otrok, potem je mene dobila,

pa se to sicer na nek način pozna, ampak jaz sem to sprejela, pa vem, da me ma ful rada itd...

samo jaz si recimo zdaj jih želim, pa me zato zanima. ne sicer jutri, ampak...recimo pojutrišnjem x:o)x

Kdo lahko spremeni svet?

Tinka, uran načeloma v peti hiši ne kaže prav veliko otrok. Tudi moj položaj urana je v peti, zato iz gotovih virov vem, da do nosečnosti pride povsem nepričakovano, uran kaže tudi precej nepredvidljivega otroka, skratka z njim je vse sorte, sreča in veselje in še kak šok, da ni preveč dolgčas.

no, tole mi zveni pa čisto domače!!! x:o)x xcivx

tole:

Skoraj verjetno je največ možnosti, da boš zanosila, kot bo saturn čez dobro leto in pol hodil tranzitiral tega urana. Postala boš bolj resna, oz. dobila resno vezo in precej verjetno, boš tudi v tem času zanosila in rodila. x;)x

pa tudi mislim, da bi znalo držat...zanimivo, nisi prva, ki je to rekla, v obdobju 2009/2011 me bojda take reči čakajo, ja...sicer sem resna že zdaj, ampak čutim, da me še par reči štopa...

no, bom sporočila x8Dx x;)x

medtem bom pa pridno delala na tem xDDx

hvala lunca in zapoznele čestitke za rojstni dan, te nisem videla takrat.... x:Xx

Kdo lahko spremeni svet?

no, tole mi zveni pa čisto domače!!! x:o)x xcivx

tole:

Skoraj verjetno je največ možnosti, da boš zanosila, kot bo saturn čez dobro leto in pol hodil tranzitiral tega urana. Postala boš bolj resna, oz. dobila resno vezo in precej verjetno, boš tudi v tem času zanosila in rodila. x;)x

pa tudi mislim, da bi znalo držat...zanimivo, nisi prva, ki je to rekla, v obdobju 2009/2011 me bojda take reči čakajo, ja...sicer sem resna že zdaj, ampak čutim, da me še par reči štopa...

no, bom sporočila x8Dx x;)x

medtem bom pa pridno delala na tem xDDx

hvala lunca in zapoznele čestitke za rojstni dan, te nisem videla takrat.... x:Xx

:palec: Hvala za čestitke, jih sprejemam še vse leto, hahahahaha. :2src:

Ce nisi nepopravljivo neploden, lahko ima otroke VSAK, ki seksa ali pa se bo dal umetno oplodit, ce jih le ima s kom imet in ce se jih le nameni imeti. Pa ne glede na to, ce seksa malo ali fejst, se bo prijelo v plodnih dneh, zracunat si jih je treba, zenska je 14 do 18 dni mesecno NEplodna. Ali pa je tocn toliko dni plodna. Sem ze spet pozabla.

In ce ne bo slo, bo pac slo z zdravljenjem in jebes Uran v 5. hisi. :o|o:

Tudi dobri planeti v 5. hisi namrec NE prinesejo nujno ugodnih rezultatov za take normalne zivljenjske srecne pojave kot je materinstvo in primeren cas pobegne, zato bi se bilo smesno bati slabih planetov : ce dobri planeti ne vplivajo, se ne more pricakovati, da bojo vplivali slabi. Ampak lastne odlocitve.

Vec folka vkljucno z mano ima Jupiter v 5.hisi in ni nic od nas, tako da se nic ni za bati, ker je vse v vasih rokah, ce moznosti SO, torej : ded pa stalca. Kar pa imate.

x:)x

Ni čisto tako enostavno, Mantis. Eno je zanositev, drugo kako ženska otroka donosi.

Sama imam v 5. hiši Plutona tako, da iz lastnega lahko povem, da je bilo presneto težko.

Ni čisto tako enostavno, Mantis. Eno je zanositev, drugo kako ženska otroka donosi.

Sama imam v 5. hiši Plutona tako, da iz lastnega lahko povem, da je bilo presneto težko.

:palec: Ja Čveka, pluton je precej karmični, zato ima neko težo.

Kaj pa če ima partner konjukcijo Plutona in Saturna v 5.hiši ter oba v opoziciji s Soncem. Povrhu pa še moj Pluton pade v njegovo 5. hišo. To pa je dvojna težka :xx!: kombinacija. Hkrati je moja Venera in Uran v njegovi 5. hiši. Na vrhu moje 5. hiše je njegov Kiron, hkrati pa je tukaj tudi Venera. Kaj pravite punce?

Če me filing ne vara se bo njegova "bolečina" prenesla na najinega otroka. Tko si jz to predstavljam.

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

)

namesto mene moj Jupiter v 5. hisi tam gori nekje v vesolju pac ne bo nikoli svoje riti zame tresel, ce je jaz sama tukaj ne xsmx

:palec: Hahahaha, Mantis s tem se strinjam s tabo, tud jupiter v peti ni vedno to, kar želimo, jupiter prinaša več, včasih ni samo več dobrega, je tudi več sranja, če je po sredi slab vladar pete hiše, slab aspekt jupitra s kakim malefikom ali kaj podobnega. Jupiter je tud mal lenobe. Meni osebno jupiter nikdar ni prinesel kaj koristnega, se bolj zanesem na saturna, zato sem tud omenila, da vstop saturna v peto hišo mi je prinesel zrel pogled na vse to, nosečnost in tudi porod.

Drugace pa vse spostovanje, Cveka, Lunca, saj stekam, teorija pac :vio:

Jaz na samo teorijo niti ne dam dosti, primeri pa govorijo po svoje. Čveka ima nekaj več izkušenj s plutonom, jaz z uranom, tko, da imava nekaj preverjenih kart. Res je pa, da je vsaka karta zase unikat, zato na pamet govorit o tem ali bojo otroci, al jih ne bo, je včasih preuranjeno.

Ja

Hkrati je moja Venera in Uran v njegovi 5. hiši. Na vrhu moje 5. hiše je njegov Kiron, hkrati pa je tukaj tudi Venera. Kaj pravite punce?

Lahko bi pri taki konjukciji kirona v povezavi z venero rekla, da se zdraviš preko ljubezni, oz. v kontra smer. Tam kjer je kiron je rana, vendar tam kjer si bil ranjen, lahko skozi zdraviš, zato večkrat zasledimo, vsaj teoretično, da je konjukcija nekoga, ki mu pride kiron na venero ali obratno, dober cahen, zato se nič ne boj. :palec:

Ko je v Scorpius, je Jupiter cirka mesec dni v Scorpius, lahko se preveri...

PlodnO5t se lahko v hipu zrachuna brez Jupiterja seveda. Rabi sekunda za astrologe, pa nekaj vajenja kot pol urce za navadnega chloveka, potem kar na hitr ima$ podatke kdaj itn,

seveda ne abi$ efemeid, rachunalnika pa tudi ne svinchnik,, itn

torej na minuto se to ve , navadni chlovk lahko na mesec dni precizno kar napamet zrachuna plodnost.. seprav mujo to lahko seshteje oziroma od$teje... pa ima$ termine..

Prvic slisim kaj takega, zveni grozno :sori:

Vseeno pa se poslusaj, kaj govoris. :vragec: Dobro ves, da s svojim umom kreiramo svoje zivljenje. A se ze zdaj raje ravnas po zarad slabih planetov negativnem horoskopu : ker v sebi ocitno niti slucajno trenutno ne verjames v najboljse za svojega otroka. Ce bi verjela, ne bi cesa takega nikoli rekla. Bitje ki mu zelis vse najboljse, ki ima tvoje gene, vendar je svobodno in drugacno od tebe in ki mu bos kot mati pomagala na poti skozi zivljenje v fazi, ko NAJBOLJ in pravzaprav EDINO TAKRAT potrebuje oporo in zaupanje vanj ter tvoje (vajino) zaupanje vase in pozitivnost, pa ljubezen, pa si menda ja zasluzi neobremenjenost z neg. pricakovanji, še preden je prislo na svet. In bognedaj takrat, ko je na svetu.

In sploh si vsako bitje zasluzi, da se vanj verjame in se mu zeli vse dobro in to do te mere, da se niti pomisli ne na slabo! Ker kakrsnokoli bo, tvoje bo, treba mu je dat najboljse :2src:

A ti pa raje VNAPREJ sanjaris o neki njegovi bolecini, ki da se bo prenesla nanj in si jo celo PREDSTAVLJAS x:o)x pa ni treba no. To je nepotrebno sekiranje oz. nepotrebni dvomi, ce nic drugega. Morda pa bo imelo dete dober natal! :)

Ne sanjarim vendar jo vidim...tako kot vidim svojo...je pa res, da se s tem ful ukvarjam, ker imam jz tako slabo izkušnjo...tako pač je...noben svojim otrokom ne želi istih slabih izkušenj...vsi jih imamo in to je čist uredu, ker se mora vsak naučiti po svoje..vendar res ne želim svojih in njegovih traum prenašat na otroka...rada bi to bolečino spucala...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ko je v Scorpius, je Jupiter cirka mesec dni v Scorpius, lahko se preveri...

PlodnO5t se lahko v hipu zrachuna brez Jupiterja seveda. Rabi sekunda za astrologe, pa nekaj vajenja kot pol urce za navadnega chloveka, potem kar na hitr ima$ podatke kdaj itn,

seveda ne abi$ efemeid, rachunalnika pa tudi ne svinchnik,, itn

torej na minuto se to ve , navadni chlovk lahko na mesec dni precizno kar napamet zrachuna plodnost.. seprav mujo to lahko seshteje oziroma od$teje... pa ima$ termine..

:eek:

vržeš trnek... to pa je tudi vse. Malo obrazložitve, prosim. V imenu nas vseh. Upam.

Zato pa pozitiv vabreeejšn :2src:

Sem imela napisano celo stran, pa zbrisala, ni prava tema. Osvobodis se ti lahko kadarkoli. :vio: Kot prvo se osvobodis misli, da je kaj takega sploh mozno, da bi travme prenasala na otroka. Vsako, tudi psihicno nasilje je kaznivo po novem in center za socialno delo otroka odvzame lahko celo. Tako da, ne vem, kje si ti, oz kot poje ona pesem, Na cemu si ti :2src: :vio: Menda pa ni tako hudo, da se pred novim zivljenjem, ki te caka (materinstvo) ne bi mogel iz ciste humane in altruisticne geste odpovedat blagrovanju lastnih bolecin in raziskovanju njenih izlivov in njenega ciscenja ali miselnemu zivljenju o njej, razen ce si res egocentricna in sebi pomembnejsa, kar pa nisi, kolikor berem, razen da zadrzujes to v sebi, namesto da zapustis vse skup, al si neka pametna odrasla oseba al nisi, kaj se sploh moras s tem ukvarjat, to zdaj NI vec tvoj problem in stiska, ker je MINILA in so zdaj novi casi z novimi nalogami! Ker menda pa ti je ja pomembnejsi blagor otroka x:o)x

Astrologija je raziskovanje, zato pa tudi take stvari pišem...to pa še ne pomeni, da v stvari, ki jih ugotovim oz. ugotavljam slepo verjamem....res je pa da verjamem v karmo in to je to...

Ne vem kako tebi rata vse spucat na hitro...eni pač vlečemo stvari in se spotikamo ob njih znova iz znova...verjetno pač rabimo več lekcij, če smo pa taki trdonje haha

Kdo je pa za koga pamet ali ni je pa čisto preveč splošno povedano...če bi jz nekomu rekla, da je pameten ne pomeni, da bi bil tudi tebi a ne? Drugače se pa iz neumnosti tudi veliko naučimo in mislim, da bi bilo tako tebi kot meni dolgčas, če bi bili kar vsi neki pametni... :xx!:potem noben ne bi mogu nobenga nč naučit

Lahko bi pri taki konjukciji kirona v povezavi z venero rekla, da se zdraviš preko ljubezni, oz. v kontra smer. Tam kjer je kiron je rana, vendar tam kjer si bil ranjen, lahko skozi zdraviš, zato večkrat zasledimo, vsaj teoretično, da je konjukcija nekoga, ki mu pride kiron na venero ali obratno, dober cahen, zato se nič ne boj. :palec:

Sej Kiron ni v konj. z Venero...njegov Kiron je na vrhu moje 5. hiše na 25 st Bika, njegova Venera pa na 9st Dvojčka.

Saj mene ne rabis prehudo resno jemati, ker me niso nikoli steli k pretirano pametnim,pa niti k pametnim x;x :)

Jaz pa sme spucala vse na hitro v zadnjem mesecu ja, to pa res in nikoli mi to ni ratalo pred tem. :vio: Zdaj pa sem super :2src:

Sam teb pa mora orkn sekat Škorpijon al pa Strelc ven?

Men si drugače pametna, ker opaziš stvari, ki jih večina ne ;)

The best mantis res :palec:...tud jz delam na tem ;)

luna v sko. na sko. ascendentu x:Dx Zadnje mesece dozivljam, da je pomembna osvoboditev od sebe in svoje majhnosti, po mojem mnenju jo najbolj izrazas v zadrzevanju na lastnih bolecih stvareh--- in vazna je ljubezen do sebe in drugih, odpuscanje sebi pa drugim, vsak dan je nova priloznost, nihce ni pozabljen in sam zase svet ...

Nic od hudega ni vecno. In zal tudi nic od dobrega ni vecno :

Zakaj bi torej ob zavedanju, da me ta trenutek lahko zadene kap ali naslednji trenutek na cesti do smrti povozi avto, zapravljali cas za teoreticne skrbi, ki se še sploh niso zgodile in s tem izpuscali cudoviti sedanji cas, ceprav i cudovit, se nikoli vec ne vrne.. Ko pa smo povsem svobodni in se lahko vsak dan znova svobodno odlocamo z ozirom na vsakdanje realne dogodke in stanja za pozitino notranjo naravnanost do sebe in drugih, brez dvoma, brez strahu, brez koncentracije na slabem.. razen ce to trenutno prinese izpolnjevanje vsakdanjih nalog in nepredvidenih dogodkov...in tudi to je trenutno :inocent:

ja sej tisto, da si pametna si pa izpustila... xrolleyesx

če ti uspe živeti samo v tem trenutku mi kar daj recepte, ki jih imaš, ker jih bom z veseljem poslušala in mogoče celo slišala ;)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...