GOMETULJCICA 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Vesela bi bila, če bi se tukaj vpisali tisti, ki so po horoskopu škorpijoni oz. imajo luno v škorpijonu.... Moja malenkost se javlja kot prva škorpijonka ....... , z luno v Biku. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 J A O :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 26. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2004 J A O :xx!: 666 zlomkou....tralalaKaj jaukaš??? Ti še ne veš, kako ljubke živalce so škorpijoni, ko so udomačeni???? Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 dober dan; se javljam; jaz nisem škorpijon, ampak si želim biti; kaj naj naredim?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 26. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2004 dober dan; se javljam; jaz nisem škorpijon, ampak si želim biti; kaj naj naredim?? Ja tega pa ne vem, mogoče si datum rojstva spremeniš , se hecam, morda pa ti bo kdaj kakšna škorpijonka prekrižala pot. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 dober dan; se javljam; jaz nisem škorpijon, ampak si želim biti; kaj naj naredim?? recikliraj se...(reinkarniraj ) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ...jaz drugače nisem škorpijonka , sem tehtnica-tudi nič dobrega .....pa ne me narobe razumet, nimam nič proti tebi, sam nekak mam skos s škorpijoni take slabe izkušnje....kot s prijateljico, tako tudi z bivšim fantom.........za škorpijone se mi zdi, da majo fuuul en svoj prav in da nikakor nočejo popustit.....trmasti 100 na uro!!!! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Vesela bi bila, če bi se tukaj vpisali tisti, ki so po horoskopu škorpijoni oz. imajo luno v škorpijonu.... Moja malenkost se javlja kot prva škorpijonka ....... , z luno v Biku. in to full simpaticna skrpijonka.. dobra tema.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ....za škorpijone se mi zdi, da majo fuuul en svoj prav in da nikakor nočejo popustit.....trmasti 100 na uro!!!! men so pa skrpijoni vsec.. se najbolj moja hcerkica Se pa strinjam s tvojim mnenjem žaža.. kaj ceš obrambni mehanizem jih ocitno stoprocentno dela Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 26. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2004 Hvala ti MBmetuljcica, povej jim, da je tudi prijateljstvo s škorpijonko možno in celo zabavno Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ....za škorpijone se mi zdi, da majo fuuul en svoj prav in da nikakor nočejo popustit.....trmasti 100 na uro!!!! men so pa skrpijoni vsec.. se najbolj moja hcerkica Se pa strinjam s tvojim mnenjem žaža.. kaj ceš obrambni mehanizem jih ocitno stoprocentno dela kar je pohvalno, zelo to podpiram, navzkriž s škorpijonom prit je pa huda reč.. mam jst takga škorpijona - ata..pa še in še primerov..sam drgač, pa simpatični/e . Nč proti... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Nova tema, pohvalno, ampak tukaj pa res nimam kaj iskati, edini sorodnik sem po vodi ribi/škorpijon Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Mick ma luno v škorpijonu...... mick je itaq mal za lunobemu....spet glupe primerjave 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Jez mam "škripjonov" v vseh planetih za izvoz... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 O, a kar Skorpije ste odprli.Pajade, kaj pa cmo. Meni so kul Skorpijoni, pravzaprav zelo kul. Tkole smo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ...da ne bo tako, kot s kobilicami v Avstraliji Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 11 nadloga... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Saj sedaj sem se že tolk natreniral, da takoj začutim škorpijone , ali po soncu, ali po podznaku, ampak, dajte se naučiti, da prenesete kritiko , pa ne tolk stresati včasih strup po okolici , ne morem pozabiti našega Berna, ko je rekel, da je škorpija obrambna živalca, ja kaj bi potem dejal šele za napadalne živalce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ...da ne bo tako, kot s kobilicami v Avstraliji ... ali pa z zajci v Koelnu (ali kje ze)... Stotine (!!!) zajcev, ful lustni, iiii - a kao ful shtala, nadloga totalna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 še ena te sorte...s soncem v škorpijonu...pa še nekaj je noter, sam se glih zdej ne spomnim...sicer pa s povdarjenim dvojčkom in vodnarjem, asc devica zanimivo tole...al nas je sco tolk tle gor, al kaj...mogoče zato toliko spotikanja čez škorpije...pa nihče ne napiše nič lepega o nas...dobre izkušnje s škorpijoni naprimer, pa naše dobre lastnosti pa to :o|o: :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ja, maš prav contesa...sam zdej nas bodo spet futrali s tisto o robi, ki se hvali pa to :xx!: :OO!: ...ampak mi bomo še naprej skulirano pikali vse počez Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Izvolite me: Škorpijonsko sonce, neaspektirano v 8.hiški ( ) Družbo mu na koncu iste hiše dela Lilith. Kako, da nas nihče ne hvali?! Bern nas hvali, takih komplimentov pa človek ne dobi prav vsak dan, pa še od osebe, ki ve, kako in kaj s to škorpijonsko bando . Da smo en izmed najbolj prijateljskih znakov Potem pa še asc. v Ribicah in moja zaveznica, moja batina in komičarka-gospa Luna v Devici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 no, lepo, da si tud ti v klubu aha, cink jemljem, ti sporočim več, čez nekaj časa. je pa v kombinaciji z magnezijem in kalcijem. thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 evo mene...škorpijonka... škorpijoni smo the best... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 .... toliko spotikanja čez škorpije...pa nihče ne napiše nič lepega o nas....:xx!: ... Meni so kul Skorpijoni, pravzaprav zelo kul. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.