Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Seveda nisi, saj se pri ljudeh nisi, toliko enih podatkov, a ne... Malo opazuj, FUL je opazno, v bistvu je pa to seveda normalno - da na zivali tole lahko se celo bolj deluje... Nek LJ ex tv voditelj je imel hecnega psa, ves skuliran, ceprav je sicer pasma malo bolj dinamicna... no skratka, prisetkata do mene, ko se srecamo zunaj, in jaz isztrelim, aha, a je bik pes?Frend me debelo pogleda, ces sta? halo? In pravi, ja, res je bik, odkod pa TOO lahko vidis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Ko pa smo pri zivalih in v temi sco...Frend je imel psicko, precej zivcno kao, po svoje se je rolala, ful samostojna, jackica totalna, crna spanjelka, ful lustna, itak so mi vsec spanjeli... No in ni bila zelo priljudna, a meni pa je 'z roke jedla', ful me je imela rada, celo 'ubogala' malo, res sva se 'stekali' - pogovarjala sem se z njo, cisto vse me je razumela.. ...No, in so me presenetili, ko so povedali (presenetili toliko bolj, da so sploh vedeli ta podatek), da je Skorpijon. Normalno, potem mi je bilo pa vse jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Opazno, ja za vas, ki ste not padli , pismu me jezi, k tkole vidim, da mi ni nič jasn... sam je dosti več dela kot une linke za skapirat . No skratka, vi ki se spoznate, vam verjetno res pade v oči. Samo kaj pa ostali aspekti za živali, verjetno vpliva na počutje, a ne, tako kot pri človeku. Hm.. je treba res v tele zadevice zagrist, sam tega je tooooooooooook . Vas občudujem, kaj vse veste. Verjetno moraš zajeten zalogaj osnov pogoltnit, potem se pa kar samo dopolnjuje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Verjetno moraš zajeten zalogaj osnov pogoltnit, potem se pa kar samo dopolnjuje .Tako je, ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 moja mucka je pa tehtnica. ni čudn da se včasih oreng stepeva. ja. men je tud zdej mal več jasn, ne pujsiček?sej zato se pa s tvojim ta malim tok štekava. dva škorpjona.uh. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 ja cyberček je dva dni pred mano.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 res zanimivo tole o zivalih in horoskopih... moram veckrat razmisljati v tej smeri...se ena dobra ideja... Lp Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 zdaj skrbno izbiram in načrtujem, da naslednja mucica ne bo škorpija, ker tok žalosti pa res ne prenesem. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Najveca radost za Plutona je ko ima pa potem izgubi to kar ima, in tedaj najbolj ljubi in najbolj trpi , doživi ekstazo kot ljubezen a kulminacija nastopi, ko se izgubljeno ponovno vrne...ta poljub po koncu je kot življenje po smrti... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Najveca radost za Plutona je ko ima pa potem izgubi to kar ima, in tedaj najbolj ljubi in najbolj trpi , doživi ekstazo kot ljubezen a kulminacija nastopi, ko se izgubljeno ponovno vrne...ta poljub po koncu je kot življenje po smrti... ...seveda le če naleti na primerno labilno zadevo da se ta vrne... heh... drugač se pa žile režejo... Preveč packarije... x!x Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Najveca radost za Plutona je ko ima pa potem izgubi to kar ima, in tedaj najbolj ljubi in najbolj trpi , doživi ekstazo kot ljubezen a kulminacija nastopi, ko se izgubljeno ponovno vrne...ta poljub po koncu je kot življenje po smrti... Bedarija...ljubezen, pa zapuščanje pa ekstaza... Življenje po smrti? Reinkarnacija al kva? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 moj maček je bil oven.. tak bumber.. vsepovsod je mogu not nos vtaknat, full neroden, velik nesreč je imel, pa pestro življenje polno dogodivščin.. pa pol ko se je zlizal ven, takoj spet idemo dalje.. energije za pošizit, spal je pa kot top ko se je iz izčrpajočih pohodov vračal... Pa rigal po hrani, a to tud za ovne človeške velja? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 dober dan; se javljam; jaz nisem škorpijon, ampak si želim biti; kaj naj naredim?? skoči pod vlak in se reinkarniraj v pravi mesec hahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Saj sedaj sem se že tolk natreniral, da takoj začutim škorpijone , ali po soncu, ali po podznaku, ampak, dajte se naučiti, da prenesete kritiko , pa ne tolk stresati včasih strup po okolici , ne morem pozabiti našega Berna, ko je rekel, da je škorpija obrambna živalca, ja kaj bi potem dejal šele za napadalne živalce ni kritike, saj če nas poznaš veš da smo najboljši, pa čeprav nismo reči da smo in to je to hahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Saj sedaj sem se že tolk natreniral, da takoj začutim škorpijone , ali po soncu, ali po podznaku, ampak, dajte se naučiti, da prenesete kritiko , pa ne tolk stresati včasih strup po okolici , ne morem pozabiti našega Berna, ko je rekel, da je škorpija obrambna živalca, ja kaj bi potem dejal šele za napadalne živalce ni kritike, saj če nas poznaš veš da smo najboljši, pa čeprav nismo reči da smo in to je to hahaha Tako se govori! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Kako Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ja je treba kar tolč po tistih, ki upajo tolč po nas... Pa ti ne boš razumel, ki si ribi (a sta kdaj v konfliktu tvoji ribici?)... Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Moji ribici, daj objasni... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 A nisi ribi? Sorry, če sem se zmotla... Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Saj se nisi zmotila, saj sta v harmoniji, po vodi(elementu) sva celo v žlahti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Še en rak pa bo žur v vodi! Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Kar najdi ga, pa gremo žurirati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 A se kak rak javi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.