aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Scorpio, hvala za darilce. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 včeri sem zvedla, da nas je u bistvu še ful več škorpjonov kokr sem mislila...te dva mesca sta direkt za bankrotirat!ampak prijetno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Wow, tema Škorpijoni. Kako blagodejno! In brez Velecenjene in JP. Prava milina. Škorpijonski pozdrav, pa karkoli že počnete! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 bern... ne mi rečt da je gospa velecenjena sco...??? bog ne daj x!x sam nej se pojavi še kje drugje! sej a ni ona skoz sam v tistih svojih temicah... k internet je drugač tko preklet. škorpjonski pozdravček nazaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Wow, tema Škorpijoni. Kako blagodejno! In brez Velecenjene in JP. Prava milina. Škorpijonski pozdrav, pa karkoli že počnete!o bern..tole pa je paša za oči...škorpijonski pozdrav tud tebi! aiwi pa itak...heh...ugotavljam, da smo sco kr u redu, pa sploh ne tako smotani, kot bi nas radi eni prikazali Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 a ne? ane?!ha! vsem ki ne verjamejo.mam fuuuuuullll škorpcev okol sebe in vem da so vsi ful vredi. Sam sem ter tja... nam mal dogaja... kar je pa zelo poživljajoče. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 se skorpice moram pozdravt, sploh tebe Ojdipus ... ane ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Še nekaj o Škorpijonih. http://www.karmaplus.net/?main=nova%20številka#1 Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 oona nova ikonca super. enga škorpjonskega Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 bern, z veseljem prebrala tvoj članek in hvala za tole. čeprav nisem tipična škorpijonka imam vendarle veliko teh lastnosti. in definitivno drži, da škorpijon dobro povrne s še boljšim.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Škorpijoni? Edino kar me, razen prevladujočega škorpijonskega sorodstva, veže nanje je neptun v šrorpijonu v 12 hiši. Pa še ta je ful naporen. Prenaporen :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam Amis! Res pa tudi slabo s še slabšim (čeprav se trudim, da ne bi ) Kdor nas ne pozna, nas drago plača... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 contesa, tistih drugih nagibov že dolgo ne upoštevam več...se raje umaknem, saj mi zaradi tega "ne pade krona z glave"... kolikor je že slabega napisanega in povedana o škorpijonih, vendar je res, da smo za ljudi, ki so nam blizu, pripravljeni storiti vse ali skoraj vse. in naša predanost je globoka , iskrena in neodvisna od zunanjih faktorjev. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Za dobrojutro sem si privoščila Bernov članek o Škorpijonih. Zelo dober!Skrajnosti in to, da celo sebe piči in intenzivno gre do konca, kar si zamisli... Priznam, da sem si dolgo zamišljala svojega "princa", da bo Škorpijon, se spomnim, da sem v knjižnici v Mb spet posegala po knjigah na polici Astrologija in spoznala dekle, ki je počelo enako...kmalu sva klepetali o Škorpijonih in kot tipična Dvojčica mi je skušala dopovedati, da sem skrajno mazohistična, če hočem enega tipičnega Škorpijona...smešno je bilo tisto ena Za in druga Proti Ampak potem se mi je dogajalo vedno pri bolj zračnih zadevah Vodnarja in celo Tehtnice, unbeliavable že 13 let... Ampak tu so na delu progresije v Škorpijonu, tako da nekaj močnih odtenkov Škorpijončka vseeno dnevno okušam. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 da nekaj močnih odtenkov Škorpijončka vseeno dnevno okušam.[/color] Stanka pozdravljena Škorpijoni smo včasih res totalno nemogoči za okolico, ampak ali niso vsa znamenja kdaj pa kdaj ? Odlutali vodnarji pa zmedene ribe pa pa.... V bistvu sem kar vesel da sem kar sem. Par stvari se moramo zavedati o sebi - škorpiči pa je življenje dosti znosnejše. Malo manj skrivnosti, malo več zaupanja, pa se že kar da. Nekdo mi je enkrat opisal naravo škorpijona takole: Ko izgubi najbolj trpi in najbolj ljubi, in ko se potem vrne to kar je imal za izgubljeno to predstavlja višek - kulminacijo vsega..je kot poljub po smrti... Po mojih izkušnjah je za škorpijone najboljše da spoznajo to svojo notranjo energijo in jo namesto navznoter lepo kanalizirajo navzven, potem pa ..up to the sky... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Če spravite pod kontrolo svojo energijo, gre to v izjemne moči na kateremkoli področju. Da ne govorimo koliko premorete strasti, če vas zajame plamen. Slabe plati seveda imamo vsi, vsak po svoje, da je bolj zanimivo. Nemogoče zmedena in sanjavaRibica Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 blagor za moja ušesa danes jupiter in stankaa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>oona nova ikonca super. enga škorpjonskega muuuaaah Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 in definitivno drži, da škorpijon dobro povrne s še boljšim.... Tole pa men cist nc jasn, pa se ze par let ukvarjam z astrologijo in imam tudi nekaj izkusenj s skorpijoni. :o Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 jah...oona, ne poznaš tapravih Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Naprimr mene! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jah...oona, ne poznaš tapravih ma ja,... ziher... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 a je astra sco al ni...nekam imam v spominu, da je, sam nisem ziher...plis pomoč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ups contesi sem pozabla čestitat... grem hiter v čestitke!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.