Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

:eek: bern... ne mi rečt da je gospa velecenjena sco...??? bog ne daj x!x sam nej se pojavi še kje drugje! sej a ni ona skoz sam v tistih svojih temicah... k internet je drugač tko preklet. x:Dx x:Dx

škorpjonski pozdravček nazaj x;)x x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Wow, tema Škorpijoni.

Kako blagodejno! In brez Velecenjene in JP. Prava milina.

Škorpijonski pozdrav, pa karkoli že počnete!

o bern..tole pa je paša za oči...škorpijonski pozdrav tud tebi! :vio: :palec:

aiwi pa itak...heh...ugotavljam, da smo sco kr u redu, pa sploh ne tako smotani, kot bi nas radi eni prikazali x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a ne? ane?!

ha! vsem ki ne verjamejo.

mam fuuuuuullll škorpcev okol sebe in vem da so vsi ful vredi. Sam sem ter tja... nam mal dogaja... kar je pa zelo poživljajoče. x:o)x x:Dx :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

bern, z veseljem prebrala tvoj članek in hvala za tole. čeprav nisem tipična škorpijonka imam vendarle veliko teh lastnosti. in definitivno drži, da škorpijon dobro povrne s še boljšim.... x:)x :vio:

contesa, tistih drugih nagibov že dolgo ne upoštevam več...se raje umaknem, saj mi zaradi tega "ne pade krona z glave"... x:Dx x;)x

kolikor je že slabega napisanega in povedana o škorpijonih, vendar je res, da smo za ljudi, ki so nam blizu, pripravljeni storiti vse ali skoraj vse. in naša predanost je globoka , iskrena in neodvisna od zunanjih faktorjev.

Za dobrojutro sem si privoščila Bernov članek o Škorpijonih. Zelo dober!

Skrajnosti in to, da celo sebe piči in intenzivno gre do konca, kar si zamisli...

Priznam, da sem si dolgo zamišljala svojega "princa", da bo Škorpijon, se spomnim, da sem v knjižnici v Mb spet posegala po knjigah na polici Astrologija in spoznala dekle, ki je počelo enako...kmalu sva klepetali o Škorpijonih in kot tipična Dvojčica mi je skušala dopovedati, da sem skrajno mazohistična, če hočem enega tipičnega Škorpijona...smešno je bilo tisto ena Za in druga Proti x:Dx Ampak potem se mi je dogajalo vedno pri bolj zračnih zadevah Vodnarja in celo Tehtnice, unbeliavable že 13 let... xrolleyesx Ampak tu so na delu progresije v Škorpijonu, tako da nekaj močnih odtenkov Škorpijončka vseeno dnevno okušam.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

da nekaj močnih odtenkov Škorpijončka vseeno dnevno okušam.[/color]

Stanka pozdravljena

Škorpijoni smo včasih res totalno nemogoči za okolico, ampak ali niso vsa znamenja kdaj pa kdaj ? Odlutali vodnarji pa zmedene ribe pa pa.... V bistvu sem kar vesel da sem kar sem. Par stvari se moramo zavedati o sebi - škorpiči pa je življenje dosti znosnejše. Malo manj skrivnosti, malo več zaupanja, pa se že kar da.

Nekdo mi je enkrat opisal naravo škorpijona takole:

Ko izgubi najbolj trpi in najbolj ljubi, in ko se potem vrne to kar je imal za izgubljeno to predstavlja višek - kulminacijo vsega..je kot poljub po smrti...

Po mojih izkušnjah je za škorpijone najboljše da spoznajo to svojo notranjo energijo in jo namesto navznoter lepo kanalizirajo navzven, potem pa ..up to the sky...:)

Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

Če spravite pod kontrolo svojo energijo, gre to v izjemne moči na kateremkoli področju.

Da ne govorimo koliko premorete strasti, če vas zajame plamen.

Slabe plati seveda imamo vsi, vsak po svoje, da je bolj zanimivo.

Nemogoče zmedena in sanjava

Ribica ;)

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

in definitivno drži, da škorpijon dobro povrne s še boljšim.... x:)x :vio:

Tole pa men cist nc jasn, pa se ze par let ukvarjam z astrologijo in imam tudi nekaj izkusenj s skorpijoni. :eek: :eek: :eek: :o :lol: :horro-cb:

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...