Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>a je astra sco al ni...nekam imam v spominu, da je, sam nisem ziher...plis pomoč :sori:

Astra je dvojni rak z asc v sco (podobno kot Ich, ki sem dvojna riba z asc v sco), vendar pade duh v sco in skoz se jo omenja v povezavi sco, pa se zadnjic sem jaz v cestitkah napisala, kao aja saj res astra... pa potem videla, da sem tako nedolocno napisala... da se je ze tam potem tudi nekdo mal zmotil, sem pol opazila.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Intenzivna custva, ranljivost, ljubosumje...ne mara govorit o svojih custvih, zatirajo jih in jih ne odkrivajo; seksualnost zelo pomembna; trmasti, posestniski; ne sprejemajo tujega misljenja; v odnosih vztrajajo tudi ce je ta izrazito slab; neki obcutki krivde; tezave z rodili, abortus; Postojnska jama...eto... :8):
Dum spiro, spero.

x:Xx :kiss: :kiss: :flower: xsrcbumx xsrcbumx dons nisem prov nč škorpjonsko razpoložena... prov zmatrana sem... in lena in tečna in ne vem kaj še vse... mislm da mam še zmeri mačka... pa pms... pa ne vem kuga še vse sm fasala...
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>x:Xx  :kiss:  :kiss:  :flower:  xsrcbumx  xsrcbumx dons nisem prov nč škorpjonsko razpoložena... prov zmatrana sem... in lena in tečna in ne vem kaj še vse... mislm da mam še zmeri mačka... pa pms... pa ne vem kuga še vse sm fasala...

Eh, te čist štekam, jaz pa zdele tretji šiht za sabo, spal sam dve ure! :sori: Tko, da grem prec spat, k dam pridm! Mucica, kok bi te jz božu! :love: xsrcbumx xsrcbumx xflirtx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...