oona 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Scorpio moj Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 škorpjončki... sej res... enga morm poklicat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 No, ja, prav nič se ne bojim škorpijonov, je moja žena, ampak kar hud primer. Znano je, da ko enkrat okusiš škorpijona, so drugi brez okusa. To, da je hud primer, mislim v pozitivo, ker samo pri njih si vedno na jasnem koliko je ura. Niso polovičarji, to kar so, enostavno SO!!!!!! To so seveda moje izkušnje. S tem nočem žaliti ostale, ampak , jaz ne zamenjam.........!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Odvisno od posluha....!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Mnoga leta sem se aktivno ukvarjal z glasbo,(tudi profesionalno), pa niče ni pogruntal, da ga ne bi imel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Me pa ne čudi, saj škorpijoni so z glasbo nekeko obdarjeni. Se tudi sicer ukvarjaš z glasbo, ljubiteljsko. Mogoče poješ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Mhm. Bom v glavnem komentirau tist kar si skor upam negirat. Ljubosumn nisem, tega mi vsaj še nbena ni očitala. O svojih čustvih govorim brez blemov. Jih včasih mogoče pa res mal zatiram, ker znajo bit preintenzivna. Posestniški nisem. Sprejemam tuje mišljenje, v moji družbi je velik drugače mislečih, odkar sem na forumu, jih sprejemam še bolj. Ne sprejemam pa primitivnih mišljenj arogantnih in primitivnih plehov in niti ne vem zakaj jih bi. Veliko večkrat sem zapustil kot bil zapuščen, torej ne vztrajam v slabih odnosih, vztrajam pa v poslabšanih odnosih, če so ti bili še nedavno ali pa sploh nekoč izjemno dobri. Občutki krivde se pa včasih pojavljajo, ker znam bit težek k kanon in zamisli, znam to tudi opazit. V Postojnski jami sem že bil. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Si sigurna,da je že prepozno. Ali se te lahko posluša samo v kopalnici?????? x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Mislim, da te bo še potegnilo, saj glasba je droga, ko jo enkrat okusiš,je po tebi....... Sam sam igral kitaro dolga leta. Kakšna glasba pa tebe "začara"??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mhm. Bom v glavnem komentirau tist kar si skor upam negirat. Ljubosumn nisem, tega mi vsaj še nbena ni očitala. O svojih čustvih govorim brez blemov. Jih včasih mogoče pa res mal zatiram, ker znajo bit preintenzivna.Posestniški nisem. Sprejemam tuje mišljenje, v moji družbi je velik drugače mislečih, odkar sem na forumu, jih sprejemam še bolj. Ne sprejemam pa primitivnih mišljenj arogantnih in primitivnih plehov in niti ne vem zakaj jih bi. Veliko večkrat sem zapustil kot bil zapuščen, torej ne vztrajam v slabih odnosih, vztrajam pa v poslabšanih odnosih, če so ti bili še nedavno ali pa sploh nekoč izjemno dobri.Občutki krivde se pa včasih pojavljajo, ker znam bit težek k kanon in zamisli, znam to tudi opazit. V Postojnski jami sem že bil. mislim, zadnje čase maš res izpovedno zlo lepo uspešno napisane Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Rock je vsekakor zakon in bo to tudi ostal! Sem pa kot pobič igral gozdni rog pri majhnem simfoničnem orkestru v našem mestu, takrat sem se srečal s klasiko. Zelo pa obožujem Funk & soul in pa seveda jazz. Zato mi je tudi Anastacija zelo všeč. Dokler nisem videl njene slike, sem mislil da je črnka......!! Sploh pa mislim, da je glasba lahko samo dobra ali pa slaba, vse ostalo je stvar okusa! Veliko sem igral tudi narodno - zabavno, največ čez mejo. Pa ti....????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 la lala da mal zapojem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Brez dvoma, tvoji nastopi so bili malo na višjem nivoju (dvorana, gledališče, opera), ker sem tudi sam nekaj tega doživel; popolna koncentracija, pozitivna - ustvarjalna trema....! Si kaj posnela ?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 naj tvoje želje dobijo krila.......!! x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 .....ki bo slišna na ........??????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Odvisno od tebe, kaj si želiš! Imam premalo podatkov o tem. Predvidevam, da poješ sopran, ali mezosopran.....!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Zanimivo! Kako je kaj s kajenjem, a te kaj "ubija"? Imeli smo pevko,sopranistko, pa je zaradi cigaret postala mezosopranistka. Je rekla, da bo morala nehati, da ne bo altistka?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Škorpijon za neučakane...Če se vaš ljubljeni ni znašel že v prvem opisu erotično razpoloženih astroloških znamenj, boste prišli na svoj račun danes. Škorpijoni, strelci, kozorogi, vodnarji in ribe se, če verjamete zvezdam, v postelji obnašajo in obnesejo popolnoma različno. Do harmoničnega in strastnega druženja pod odejo vodita dve poti. Lažja in brez truda je tista, da si izberete ljubimca v znamenju, ki vam je pisano na kožo, druga zahteva nekaj več dela in pretkanosti. Menda pa je iz vsakega mogoče potegniti tudi tisto, kar ugaja nam. Le vedeti je treba, kako. Škorpijon Že pri prvem poljubu boste začutile, kako strasten in intenziven je ta moški. Škorpijoni so neposredni in nastopaški. Njihova nebrzdanost vas lahko preseneti celo na kuhinjski mizi, če postelja ne bo dovolj blizu. A takšne predrznosti si privoščijo le, če so prepričani o svojem uspehu. Naj gre za igre s peresi, prevezanimi očmi ali zvezanimi rokami, sivkinim oljem ali ljubezenskimi kroglicami, večino tega boste odkrili v njegovi spalnici. Sem ter tja ga zavrnite, če hočete, da bo spoštoval tudi vaše želje in potrebe. V nasprotnem primeru boste ljubezenski hram zapustile brez orgazma in z modricami. Vpeljite ga v počasen seks, prilagodite ga svojemu ritmu in mu ponudite priložnost, da bo lahko obvladoval svoje telo in občutil najgloblja čustva. Zatem vas bo ljubil, ljubil, vselej znova in vse bolj ljubil. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Škorpijon Že pri prvem poljubu boste začutile, kako strasten in intenziven je ta moški. Škorpijoni so neposredni in nastopaški. Njihova nebrzdanost vas lahko preseneti celo na kuhinjski mizi, če postelja ne bo dovolj blizu. A takšne predrznosti si privoščijo le, če so prepričani o svojem uspehu. Naj gre za igre s peresi, prevezanimi očmi ali zvezanimi rokami, sivkinim oljem ali ljubezenskimi kroglicami, večino tega boste odkrili v njegovi spalnici. Sem ter tja ga zavrnite, če hočete, da bo spoštoval tudi vaše želje in potrebe. V nasprotnem primeru boste ljubezenski hram zapustile brez orgazma in z modricami. Vpeljite ga v počasen seks, prilagodite ga svojemu ritmu in mu ponudite priložnost, da bo lahko obvladoval svoje telo in občutil najgloblja čustva. Zatem vas bo ljubil, ljubil, vselej znova in vse bolj ljubil. A morš res vse povedat! Kr je res, je res! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Jst imam pa luno v škorpijonu. V soncu dvojčka. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Hu,taprava beyba! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 mojmu škorpjončku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ravno zaradi kajenja sem pred leti nehala s petjem(profesorica je rekla ali petje ali cigarete in jaz vsa "pametna" sem se odločila za cigarete) :xx!: Tako je tudi ugotovila pri enem težjem komadu, se mi je glas strgal Zdaj pa že devet let ne kadim več! Tole o kajenju, zelo pohvalno, jaz ne kadim leto in pol, pa me tudi ne mika. Nisem pa nehal zaradi petja, ampak boljšega počutja! No, potem pa kar v akcijo, zbirat komade, pa posnet. Kakšni komadi ti najbolj ležijo, pa stil glasbe malo opiši. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zanimivo! Kako je kaj s kajenjem, a te kaj "ubija"? Imeli smo pevko,sopranistko, pa je zaradi cigaret postala mezosopranistka. Je rekla, da bo morala nehati, da ne bo altistka?????? Hm, preden postane BASISTKA ali KONTRABASISTKA, lohka še dolg rauha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.