Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem, nikoli jih nisem vlačila po rokah....  sam kr tko, zarad lepšega oz. ker pač folk tko pravi  x:px , te ziher ne  x;)x

Niti nisem pristaš tega, da bi vlačila živali po rokah (razen mačkov, ti se pa itak sami cartajo, ko jim paše), raje jih sam opazujem....

Enkrat sem ujela del ene oddaje o škorpijonih.... da preživijo atomsko bombo... no, ne ravno, če nanje pade  x:Dx , pač pa vse tisto sevanje in tko.... in tudi, če ga zamrzneš v ledu za par dni, pa potem odtajaš, je vse v redu z njim.

Jasno ne, Sco smo survivorji  x:Dx  x;)x  x:o)x

ne, sej nisem misla da jih po rokah bi vlačla, recimo da se zavleče v neko oblačilo al pa v pojstlo pa se ti ponoč obračaš, pa ga nehote se dotakneš in te užge.. :inocent:

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

xg:Dx

sam ti si ta vlka škprpijonka, baje so zlo nevarne, sam če jih skuriš, menda ni zelenga plamena, kot pr ta drobnih škorpijonih.. Na drug način užgete.. xangx , mene pa še za one mejčkene natančnej zanima.... x;)x

Mushi

Morda pa res...

Ni pa pravilo, poznam tud obratne - so doma totalni zmaji, drugje pa cortki. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, no otroci naj bi bili, recimo.

Sicer v enih parih drugih primerih pa je res, ni bilo ljubljene osebe v bistvu around. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dobro, se ujemajo, imajo podobne interese, vrednote, so pa zelo zahtevni drug do drugega.

Picasso

jst sem kozoroginja, pa imam ata škorpijona, mama je pa dvojček, z atom sva se full štimala, mama je bla pa zmaj.. ampak tle gre mal tud za to kakega spola je otrok, če je punčka je full nora na atiiijaaaaaaaa in atiji na hčerkice.. x:Dx

če se pa spičta kozorog otrok pa škorpijon - starš.. uh take trme ni na svet! Z obeh strani.. pa oba trpita..

Mushi

Ja, ribe so kar kul mame, pa tudi otrocki ribe so kul, taki simpaticni, prijazni, ljubeznivi in nadarjeni, lusten je imet otroka ribo...

Boga moja mama, ko nisem bila cist taka (sam). ;) :P

Ja, kozorog sco jasno - trma, taf sta oba, lohk na noz, tud fanatizem lohhk pride... ce je frka, se lohk cist ufurata, najboljsa prijatelja, najhujsa sovraznika.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Mal manj lušten je bit otrok riba, če imaš za starše ovna in vodnarko/devico :huh:

Verjamem, nima dovolj cuta najbrz za ribico, devica pa ne daje dovolj topline, morda.

Moja mama bik/devica/dvojcek, for dvojcek / luna v levu, ga imam na sumu, da bi znal bit kak strelec v asc, za sco premal... taf, trden...

Mi je pa 'dal' to, da je bil vedno nasmejan, NIKOLI mrk, zagrenjen, zoprn... popizdljiv, to ze, ne pa...

ciiin, zvonc, en sco uletava. ;)

Picasso

jst sem kozoroginja, pa imam ata škorpijona, ..

Ne vem, ne vem....jaz imam fotra skorpijona in se z njem fuuul stekam ( sama sem oven, pa mal rakec x:o)x ). Ce se pa skregava, je pa zelo neprijetna situacija...tudi zaradi banalnih stvari. noben ne popusti....

Mami je strelec in sva si itak fajn :palec: Popustljiva, materinska...

Ce pogledam, imam najvec stikov s skorpijoni, devicami, strelci in ovni.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ah,jz rabim mir....ko pride tako obdobje,pa mi ga ne dasta,letata okol mene kot kura okol piščancev,rabim plac....rabim tišino....rabim to,da se zaprem vase...tega pa kozoroginja in oven ne štekata...čist neobčutljiva... :o|o: ,pa oven se ful hitr zjezi,men gre pa to na živce,sicer se tud hitr ohladi,sam še vseen....ne prenesem dretja...
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Ah še to,kadar si mami-kozoroginja,neki zapič v glavo in me začne prepričevat,da tko more bit,je kriza...jst pa nočem tko in PIKA,pol je pa ogenj v strehi... x:Dx
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

oh, to bi pa kr rekla da je tko... xredx :inocent: , ko tak ona najboljš vse ve, he he he... x:Dx

sorry... sej ne, sam mora bit težko po eni strani iz okvirja stopit, da ma tvoj otrok svoj prav, ki je drugačen od tvojega mnenja, čeprav smo dnevno na teh situacijah s svojimi starši, pa vidmo kak je zoprno. :madpro:

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...