Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

No pri naju je pribl. tako - dva skoprijona, no jaz sem sam asc, a je nekak tako, kot bi bila dva sco.

pestro. :vragec: xyesx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

No ko se kregava, sva ziher sco. :D OBA.

Drugace pa je mitja prijaznejsi (asc tehtnica), jaz pa 'skorpija pr bajt'... :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sem že omenila, da sem imela kar nekaj časa živega škorpijončka, zdaj pa je samo še posušen spominek(mumija) x:Dx  V glavnem, zelo dobro je poznal moje roke in je redkokdaj pičil,pa sem ga veliko vlačila po rokah. Sem pa vedela, ko mu je bilo dovolj, je otrpnil in začel upogibati rep. Potem pa je bil kdaj hitrejši on ali pa jaz. :vragec:  x:Dx Ni bil nevaren,pičeno mesto je malo zateklo,je pa res, da ko je enkrat pičil prijateljico, ki ga je na vsak način hotela prijeti, je imela večjo oteklino kot jaz. Mogoče je na splošno občutljivejša na pike.

No, hotela sem povedati, da je bil navajen moje kože in rok, zelo rad se je grel na meni, če pa ga je prijel kdo drug, je ponavadi brez opozorila zbodel! x:Dx

Se mi zdi, da je to tipično za škorpijone,so izredno tolerantni do ljubljene osebe in izredno netolerantni do tujcev in sovražnikov. Pa ne mislim, samo ta male živalice! x;)x  x:Dx  :vragec:

Izvrstno!

Tazadnja trditev ti je pa fultrefer. Astrologinja Catherine Aubier je postavila trditev, s katero se marsikdo ne strinja, in sicer da je Škorpijon najbolj prijateljsko med vsemi znamenji.

In to je to, kar si ti napisala.

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>Se strinjam,al pa ovna pa kozoroga.... :o|o:  xrolleyesx

:eek: :eek:

Potem eden o dnjiju ni tipični predstavnik svojega znamenja!

Kajti če bi bila oba, potem bi bil stalen drenj.

Oba hočta bit glavna, ob atrmasta, astrološko vzeto sta v (napetem) kvadratu - nič dobrega.

:eek:

Saj je drenj...in to kakšen...pol si pa predstavljaj ribo zraven... xrolleyesx ,mami ti govori eno,fotr drugo....se ne sporazumeta...pol je pa ogenj v strehi...nč dobrega,tko kot si reku... :o|o:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

<{POST_SNAPBACK}>:2src: dva škorpijona? po moje to more bit idealen zakon

Najbrž nekaj takega kot dva sabljača brez varnostnih bunkic na koncih meča, pa brez končnega števila rund.

:xx!:

"Jaz bom tebe, ker si ti mene, ampak jaz bom tebe tudi, če ti ne boš mene, kajti potem boš še ti moral mene, pa te bom spet imel jaz razlog piknit. Potem se me pa kar upaj spet nazaj, boš videl, kaj ti šele pol napravim. Pa glej, kam pikneš, ker ti znam zameriti."

Ta-drugi pa prav:

"Jaz bom tebe, ker si ti mene, ampak jaz bom tebe tudi, če ti ne boš mene, kajti potem boš še ti moral mene, pa te bom spet imel jaz razlog piknit. Potem se me pa kar upaj spet nazaj, boš videl, kaj ti šele pol napravim. Pa glej, kam pikneš, ker ti znam zameriti."

Se pravi - isto.

Sekljanje na dolge proge.

Dva Škorpijona kot razlog za juhuuu!

:eek: :eek: :eek:

:D js sem pa prec za tehtnico :D kot friendly ... :D moj mali bratec ma tolk frendov... hehe :D pa ni nič škorpijast.... mrbit bi bla boljša trditev da so škorpijoni najboljši prijatelji.... ampak spet... preveč bitchy so mi ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Škorpijon najboljši prijatelj? :vragec: x:Dx

Imam ene 126 x:o)x škorpijonov (poleg rakov in rib) v familiji in imam prav posebne izkušnje z njimi.

Moje izkušnje s tipičnimi škorpijoni:

Predvsem imajo zelo dobro mnenje o sebi. Zelo radi so prepričani, da so polni modrosti. Še največkrat sem od škorpijonov slišala tole: "...saj jaz res nisem bogat/a, res nimam veliko, imam pa znotraj sebe tisto, kar drugi nimajo...".

Ko lažejo, lažejo s prepričanjem, da je to modro dejanje, s katerim dosežejo tisto, kar sicer ne bil. Znajo opravičit vsako svoje dejanje. So zelo prepričani v svoj prav in nikoli ne podvomijo v svoje sposobnosti.

Škorpijon (poleg levov in ovnov) je med prvimi, ki bo po treh dneh službe učil šefa šefovati, kirurga operirati in kmeta kmetovati...

Sploh pa so zeloooo maščevalni. Parola "zob za zob" pri njih ne drži. Bolj se nagibajo v tej smeri: ..." če boš ti meni zob izbil, bom jaz tebi noge polomu..."

Ne se jezit name forumovski škorpijončki.....itak govorim samo o svojih izkušnjah x:o)x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

Moje izkušnje s tipičnimi škorpijoni:

Predvsem imajo zelo dobro mnenje o sebi. Zelo radi so prepričani, da so polni modrosti. Še največkrat sem od škorpijonov slišala tole: "...saj jaz res nisem bogat/a, res nimam veliko, imam pa znotraj sebe tisto, kar drugi nimajo...". ...

... Znajo opravičit vsako svoje dejanje. So zelo prepričani v svoj prav in nikoli ne podvomijo v svoje sposobnosti. ...

... Škorpijon (poleg levov in ovnov) je med prvimi, ki bo po treh dneh službe učil šefa šefovati, kirurga operirati in kmeta kmetovati... ...

x:Dx x:px haha, jaz se pa kar najdem... ;)

Razen:

...Ko lažejo, lažejo s prepričanjem, da je to modro dejanje, s katerim dosežejo tisto, kar sicer ne bil. ...

... Sploh pa so zeloooo maščevalni. Parola "zob za zob" pri njih ne drži. Bolj se nagibajo v tej smeri: ..." če boš ti meni zob izbil, bom jaz tebi noge polomu..." ...

Lazem ne, mascevalna nisem. xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>....

Pripravljeni za pomoč ob kateremkoli času. Pomaga tudi, če je v njegovo škodo, ker mu prijateljstvo pomeni res veliko. ...

... Dober poslušalec, odpuščat zna kot nobeno drugo znamenje khm, ne bi rekla, riba je domena za tole, zna uporabiti prave prijeme in znance,da ti pomaga pri službi, napredovanju ali osebnih težavah. Nihče ni tak balzam za ranjeno dušo kot prijateljski škorpijon,zna potolažiti,ohrabriti in bodriti,zna se vživeti v posameznika in čutiti kar čuti on. Zame je to nekaj vredno in vedno bo! x:)x

...

No tule se pa tud najdem oz. s tem se pa tud stirnjam.

Zlahta - tistega dela nisem stekala...

jaz v glavnem nimam stikov, to se mi zdi dost sco lastnost, da preseka in odj***.

Picasso

Mislila je : žlahta - strgana plahta. Torej - na žlahto se ne smeš zanašati.

Ja, moja žlahta je (bila) škorpijonsko-rakovsko-ribja naveza. Strgana plahta. Bemu, da res. Pa ne strgana - preperela, razcefrana,... :xx!: :vragec:

S kom (in zakaj) se pa ti primerjaš, Marsa? xrolleyesx

Z 'zlahta' sceno je drugace.

xrolleyesx

Folk misli, da se z enim znakom ne steka, ker je njegova mama to. ali brat. ali fotr. xrolleyesx

jasno da ti grejo tile na zivcen in da imas cist drugacne odnose z njimi.

na podlagi zgolj najblizje family scene nikoli NE SMEMO zakljucevati tehle zadev.

Lastnosti, vzorca znamenja.

kaj ves, ce je oni 'skorpijon', ki ti gre tolk na jetra, pravzaprav kozorog v ascendentu ali bik in je ZATO tolk zajeban in trmast in ne sploh sam zarad sco momenta...

Pac, en primer...

Picasso

Ja saj imaš prav. Vendar dam primer: moja mama - dvojna škorpijonka, oče - dvojni rak, stric, ki je imel velik upliv v mojem življenju - škorpijon-rak, očim - dvojna riba, moj bivši dvojna riba, moja sister (malček izstopa) vodnar-rak, moja bivša prijateljica na razdalji - dvojni škorpijon,...etc

Pa sploh ne gre za neko generacijsko bitko - vsaj danes ne več. Oni se pač ne spreminjajo...Ampak sem res očitno imela smolo (ali pa oni z mano, kdo ve?).

Moje vprašanje: S kom se primerjaš? - zgoraj si se primerjala (alikajže) z navedbo o škorpijonih.

Ampak si mi hotela povedati najbrž to, da se te lastnosti, ki sem jih odkrila v škorpijonih, najdejo tudi v tebi. Najbrž xrolleyesx

Saj, možno, da se o škorpijonih motim, vendar v tem obdobju kljub vsemu ni nič vodnega v moji bližini.

Dokler so bili, ni bilo nič iz mene. Zdaj, ko jih ni, mi gre bistveno bolje.

Enostavno - dušili so me. Dobro je, če jaz pridem k njim, ko jih potrebujem...

<{POST_SNAPBACK}>Potem si imela pa resnično slabe izkušnje! xrolleyesx Pa ne govorim tega zato,ker sem škorpijonka. Tudi moje dobre prijateljice so v glavnem škorpijonke,dva prijatelja tudi škorpijona, pa lahko izpostavim samo dobre lastnosti, ker sem pač takšne spoznala.

Pripravljeni za pomoč ob kateremkoli času. Pomaga tudi, če je v njegovo škodo, ker mu prijateljstvo pomeni res veliko. Maščevalen,da-bognedaj, da nekdo prizadane ljubljeno osebo,takrat bo napel vse sile, da bo krivica popravljena in krivec primerno kaznovan. Dober poslušalec,odpuščat zna kot nobeno drugo znamenje,zna uporabiti prave prijeme in znance,da ti pomaga pri službi, napredovanju ali osebnih težavah. Nihče ni tak balzam za ranjeno dušo kot prijateljski škorpijon,zna potolažiti,ohrabriti in bodriti,zna se vživeti v posameznika in čutiti kar čuti on. Zame je to nekaj vredno in vedno bo! x:)x

Kar se tiče širše družine, pa je znano,da razen staršev-Žlahta raztrgana plahta! Raje bi sebi odgriznil nogo, kot videl uspeti nekoga od sorodstva! :xx!:

:palec: xyesx xsuperx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...