mushi 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Poleg tega sem lahko prekleto potrpežljiva, npr. enega tipa, ki mi je vsak dan skakal po glavi, sem treščila šele po več kot enem letu.... torej je imel več kot 365 dni na voljo, da mi da mir.... in bi lahko bilo vse ok.... pa kr ni bilo konec. tole je tud zanimiv.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moje vprašanje: S kom se primerjaš? - zgoraj si se primerjala (alikajže) z navedbo o škorpijonih.Ampak si mi hotela povedati najbrž to, da se te lastnosti, ki sem jih odkrila v škorpijonih, najdejo tudi v tebi. Najbrž ...Ja, ze od majhnega, ko se pojma nisem imela o ascendentih oz. kaj da sem, nisem pri sebi 'kupila' svoje ribe.Ko sem zacela postekavat astro, sem brala razlagice za znamenja in sem rekla - eto, to sem jaz.Razen mascevalna pa nikoli nisem bila, ker sem prevelik egoist in mi dol visi.Raje se s sabo ukvarjam, mascevanje pa je cilj in namera. Glih da se mi. Ne poznam mascevalnih skorpijonov, zgleda da sam visje tipe poznam. Poznam pa mascevalne rake. Meni (zame) najbolj neugodna kombinacija je sco/rak (da je rak asc). To mi pa ne sede.Cist prevec je rakovski tak skorpijon, druzinske scene in tako dalje - bejzmo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Razen mascevalna pa nikoli nisem bila, ker sem prevelik egoist in mi dol visi. Jaz tudi egoist .... mi dol visi. Nimam časa se s takimi ukvarjat. Ne poznam mascevalnih skorpijonov, zgleda da sam visje tipe poznam. S kerga planeta s pa ti doma??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 itak, SATI da smo škorpijoni THE BEST..... evo čist povsod.... , najbolj pa v Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> itak, SATI da smo škorpijoni THE BEST..... evo čist povsod.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>S kerga planeta s pa ti doma??? z Marsa al pa z Lune, odvisno od zornega kota. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak mislim, da zveza med dvema škorpijonoma lahko čisto super laufa Ne mu zoba izbit, pa bodo noge cele ostale.... Ja, razlika med najinima pogledoma je samo v tem, da ti govoriš o dveh, ki sta ROJENA v Škorpijonu (se pravi, da imata SONCI oba v Škorpijonu), jaz pa ne. Jaz govorim o dveh ljudeh, ki sta oba TIPIČNA Škorpijona, in pri tem ne maham preveč mimo. Kajti eden od teh tvojih dveh Škorpijonov ima veliko Ribe ali Raka (recimo Luna ali ASC ali karkoli že močnega) in se zato lahko super štekata, ne pa "ZATO, KER STA OBA ŠKORPIJONA". Okej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Okej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Ma saj to je morda res res...Privlacnost gotovo obstaja, vedno se bosta zakachila dva skorpijona, hocem reci, se bosta privlacila... tezje pa potem zdrzijo take zveze, tako je res kul, da (vsaj pri enem) blazi kaj zadaj... Midva imava oba mocno sco noto, a morda bi bila dost bolj na noz, ce ne bi imel mitja prisotnih raka in tehtnice in jaz rib.Tudi tako opazujem, redko se obdrzijo zveze sco/sco, velik vec je variant sco/ribi...To je med najboljsimi kombinacijami, pa ceprav nekateri sodijo, da je to sco/bik.. no, jaz ne bi rekla tega... so prevec druge energije, ceprav je res velik zvez... a skorpijon pa hoce se vec, globino. Ce je prisoten rak pri sco, je boljse da je luna kot asc. Ce pa je asc, je pa zazeleno, da je luna ali dinamicnejsa ali ognjevitejsa... ali pa vsaj mars. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Marsha kaj boš rekla zame k imam sonce v škorpijonu,luno v tehtnici in ascedenta v kozorogu?(1.astrol.hiša) roj.sem v drugi dekadi znamenja škorpijon Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 da se dobro, da imas luno v tehtnici. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 a tko, ok, hvala..... sej se hecam... zadovoljna z odgovorom Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Marsa, kaj pa zame, kaj pa zame????? Sonce v škorpijonu (2. dekada), asc. v dvojčkih, luna v vodnarju??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Rekla bi, da ti najbolj 'ven tolce' luna v vodnarju... nekak ne sam zarad videza, ceprav tudi to. Nisi tolk dvojckasta, kot bi pricakoval, glede na ascendent, ki pac je najpomembnejsi ali vsaj drugi najpomembnejsi ali vsaj eden najpomembnejsih dejavnikov charta... (*glede na to, da vedno lahko prevlada kak kulminantni planet ali tak, ki je v konjunkciji in torej ne gledamo znamenj, pac pa... planete)... Vcasih je tisto, cesar je najmanj, najbolj mocno, opazno... (pa zato na pravem polozaju, v taksnih aspektih - ali pa tudi ne, pravzaprav, vcasih je neaspektiranost 'olajsevalna ali 'pomozna', 'pomagalna' ( manjkajo besede, pol mors pa tujke, hrvatizme, pa celo janizme ) okoliscina' )... Skratka - si stalna bi rekla in ne nestalna... torej si kombinacija sco/vodnar... nekako... jaz te tako dozivljam, premalo spremljam, berem, ne vem, ce si sploh kje bila kaj bolj 'gobcna' pa taksno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Kako pa ves, da bom kaj rekla? Morda duh, fortuna v levu, hoces imeti svoj prav, si tekmovalna... a ne trosis svojih moci za... zadeve vnaprej obsojene na katastrofo ali na medlost - nic od tega ne maras... globoko, hard, do konca... si zvesta, a imas ogromne zelje in potrebe... sicer lohk postanes celo mal agresivna... al pa nezadovoljna... moras na ustvarjalnosti furat bolj... ... recimo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 in sonce sco, asc dev, luna dvojčka?....pristavljam piskrček Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 zelo na umu, prodorna, kriticna, zahtevna, 'worker', a tud muhasta... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Klinc, ko ti nic ne dajes oz. vse tako odmerjeno, rezervirano... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 ja Bobnar, škorpijoni smo pa ja globalno delujoči čudn, da ne veš tega Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Mah... vcasih nisem tolk sco... pa se mi ne da zapet prevec... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 ... ... se ti cist mescha, ko mas sonce around.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 ... sn... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hocˇe, daje pa ne. moje izkusnje so pa ravno obratne...so mi tudi dosti dali skorpijoni, globinsko gledano... razen, ce sem bla ze v izhodiscu tako plitva ... moja dva naj prijatelja sta skorpijona (par).je res tole, da je fino, da imata oba dosti drugih zadev, asc strelec, luno strelec, vodnar,pa se malo dvojckov vmes....ampak sta super. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Marsa rekla, da pri dveh škorpijah malo pomaga, če ima kateri kaj ribe ali pa luno v Raku. Kot že kje drugje povedano: Jaz, Sonce v Škorpijonu v 8. (tam se drenjajo 4 planeti plus Lilith) ,ASc in Luna v Ribah. On: Tehtnica, z ASC v Škorpijonu in Luno v Raku ( ), pa še nekaj malega planetov v Škorpijonu. Pismo, mam včasih občutek, da je bolj škorpijonast od mene! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.