Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>tudi zaprti, in potem kuhajo to v sebi in je vse drugo narobe, namesto da bi povedali kaj jih res moti---če je kozorog v chartu ful izrazit. po sončnem znamenju pa ne vem, mislim da nekaj podobnega- vržejo se v delo, čustveno zaprejo...

Res je...saj to se je meni dogajalo, ko sem bil še otrok...sam zdaj, kot odrasel in zrel moški...nimam več teh problemčkov oz. težav !!

Se pa strinjam s tabo, drži !! xyesx

p.s.prvič, da se s tabo strinjam...morda mi postaješ počasi spet simpatična...!? x:px x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

xflirtx mah všeč mi je moj škorpjon k je tko strasten... in vse ful intenzivno doživljam.... love it.... če je slabo nej bo ful slabo... če je dobr nej bo supermegastično kokr še nikol ni blo...
spet se mi je na bolš poslabšal

Ja, toda to lahko dozivljas srcno ali le mentalno! ceprav oboje zelo intenzivno!

Je pa velika razlika! Vcasih pa celo oboje dela. celo custveno in duhovno, ipd...

Pravzaprav pa tesko govorimo o nekih kalupih tu, katera znamenja nekaj vec dozivljajo, ipd... ker so se aspekti, trenutne pozicije planetov in najbolj, kako pa mi vemo kaj dozivljajo drugi!??? razen ce tega ne cutimo!

Kolikokrat pa resnicno cutimo ljudi okoli sebe? jih dojemamo s srcem? ne le z mentalom ali pac, nekomu je hudo, to vidimo in je se nam hudo, dejansko pa ne cutimo kako mu je hudo!? dans se itak mnogim ne da ukvarjat s tem kaj cutimo, temvec s tem kaj zelimo. v okviru zelj pa projeciramo celo nase obcutke. kaj pa cutiti s srcem?? pa ne samo vcasih... :xx!: :o|o:

Ego na posameznem znamenju pa si vsi kle nekaj gradimo, kot da smo boljsi od koga drugega x;)x

xcivx

x:Dx Dobr, da sem trenutno malce v osamitvi (virozica, tralala), če ne, bi kot Škorpijon inpersonated sekala z jezikom kot mačeto....kar se mi praviloma dogaja vedno, ko je Luna v Škorpijonu. Še sreča, da so takšne lastnosti na mojem delovnem mesti zelo zaželene.... x:Dx :vragec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

:palec: x;)x

Jaz pa imam rada Luno v sco kar tako (recimo v raku mi ne sede, pa je prav tako trigon na s, l, me, ma), vse moje delovanje 'dobi nek smisel', v polnosti vse dozivljam in dogajam in dajem od sebe.

x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ti si vodnar, tebi kvadrira, te iritira torej.

p.s. popravljam - LUNO imas v vodnarju, to sem mislila (pa ker gre za luno)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ti si vodnar, tebi kvadrira, te iritira torej.

p.s. popravljam - LUNO imas v vodnarju, to sem mislila (pa ker gre za luno)

Tako je Marsa ! :palec:

Sam to se mi dogaja redko, da Luna v Škorpijonu tolko vpliva...morda zato, ker je bila predkratkim polna !? :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

moja luna sicer v dvojčkih...a mi tale v sco ful paše x:px ..pa nekam na izi tokrat in nekoliko nežno in brez p*...vsaj zaenkrat x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Tako je Marsa ! :palec:

Sam to se mi dogaja redko, da Luna v Škorpijonu tolko vpliva...morda zato, ker je bila predkratkim polna !? :inocent:

to je pa zato, ker je hkrati s kvadratom Lune na Luno bil zdaj se mars na tvojem soncu.

*oz. tam nekje okol... sklepam, da je se konjunkcija, nisem sla pa tvojih stopinj pogledat, ampak sklepam, da ce si 1. (kot sem si zapomnila, ker je simple), da se ujame konjunkcijo.

Picasso

:vio: Kolegi me ob takih dneh ...(ne ob TISTIH dneh... x:Dx ) ponavadi vprašajo oz. kar vejo: Ali je Luna v Sco?

Drugače pa vedno dosti energije in veliko postorjenega.

Pri meni tudi ugoden čas za nove načrte.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

<{POST_SNAPBACK}>to je pa zato, ker je hkrati s kvadratom Lune na Luno bil zdaj se mars na tvojem soncu.

*oz. tam nekje okol... sklepam, da je se konjunkcija, nisem sla pa tvojih stopinj pogledat, ampak sklepam, da ce si 1. (kot sem si zapomnila, ker je simple), da se ujame konjunkcijo.

Drži Marsa ! :palec:

Glede nato, da ne vpliva negativno...sam včeraj sem imel ene scene za poštelat...pa kamor koli sem se obrnil...sem naletel na zaprta vrata. x:Dx

Tipo;

sem šel na občino, da bi se dobil z Županjo za finančno podporo, kot športniku za SP, ki bo na Tajskem...Je ni bilo... :o|o:

Pol sem nameraval v sauno ( Finsko in Turško ) x:px ...lih včeraj so imeli ene okvare..., tako da so jo kr zaprli za dan dva...pa še ene podobne scene dogajale...sam ni bilo nič kajn tazga...razen smeha! x;)x x:Dx :palec:

Biče bolje, pravijo ! x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Meni pa tale škorpijonska Luna tudi paše! x:px  Sicer imam malce bolj strupen jezik,ampak, saj je večina že navajena! x:Dx  x;)x

Uh Conti,

saj moj jezik je tud strupen...pa ne sam, ko je Luna...zmeraj ! x:Dx :vragec: :palec:

p.s.Ascendent v Škorpijonu ! xDDx x;)x

Če kdo rabi vedet, kako se imata dva Škorpijona, s približevanjem in še čim zraven, se lahko s tem seznami iz tegale dialoga v zadnjih postih tule.

Biki se grejo "Al bi al ne bi" pa mal gledajo, al bo to dosti koštalo al bo dosti lušno, glede na to, KOLIKO bo koštalo; Dvojčki se prerekajo, pa na koncu kljub vsemu nekaj rata; pri Devicah, ki so tako brez življenja, nikoli ne veš, KDAJ je kaj ratalo; Škorpijona se pa dražita - "nisi samo ti strupen, tudi jaz sem", "aha, ampak jaz sem bolj", "ah, to TI tako misliš" in podobno.

He-he...

x:Dx x:Dx x:Dx

Pol pa en sam pik - pa konc.

x:Dx

Pri Bikih vsaj dlje traja...

:palec:

:vragec: x:Dx glej ga, kaj si upa tale Bern - tkole nemarn drazhit skorpijote? x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Če kdo rabi vedet, kako se imata dva Škorpijona, s približevanjem in še čim zraven, se lahko s tem seznami iz tegale dialoga v zadnjih postih tule.

Biki se grejo "Al bi al ne bi" pa mal gledajo, al bo to dosti koštalo al bo dosti lušno, glede na to, KOLIKO bo koštalo; Dvojčki se prerekajo, pa na koncu kljub vsemu nekaj rata; pri Devicah, ki so tako brez življenja, nikoli ne veš, KDAJ je kaj ratalo; Škorpijona se pa dražita - "nisi samo ti strupen, tudi jaz sem", "aha, ampak jaz sem bolj", "ah, to TI tako misliš" in podobno.

He-he...

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Pol pa en sam pik - pa konc.

x:Dx

Pri Bikih vsaj dlje traja...

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>:vragec: x:Dx glej ga, kaj si upa tale Bern - tkole nemarn drazhit skorpijote? x:px

Bern,

pri Škorpijonih kratko traja, več se uživa... ! xg:Dx

x^x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...